Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
A Derbimhez keresek szerelőt. Gödöllőn lakom, helyben v a közelben keresnék embert, aki komplettó átnézné, leszervízelné, szezonra felkészítené, és ért hozzá, és korrekt áron javít.
Ha vki tud (akár 30-40 kmes környéken) vkit, v akármi ötlete van legyen kedves írjon.
Akár privátban: post@citromail.hu
Kösi...
Hali!Nekem eltört ez a tengely miez mert mindenki mást mond!?és az nagybaj ha nincs benne megy tőle a motor?Köszi a válaszokat!
Hali!Érdekelne külön a blokk ha eladnád!Légyszi irj!Köszi!
Hali!Érdekelne külön a blokk ha eladnád!Légyszi irj!Köszi!
Ja meg le akarom cserélni a kesztyűmet is. 10000Ft -ért alighasznált xxl-es (de méretre kb xl-es mert nekem pont jó, és elötte xl-esem volt) itt van erről is pár kép. kemény protektoros Akito Super Vent
Hali
175ért az jó biznisz volt sztem ha használatra vetted. Grat!
Ha valakit érdekelne egy Honda Crm125 91" 230eFt-ért itt van egy. (megvannak a svájci papirjai, forgalomba lehet hejezni de én hobby célra ajánlom) teszek fel egy képet róla.
Szerintetek ellehet adni 100.000-ért egy 1996-os sendat?plussz blokkal,80-as hengerrel.
köszi majd utánna nézek
175ért vágta hozzám...
K®y$z ne úgy próbálj alkatrészt venni hogy ehez a motorhoz hanem úgy hogy melyik motorhoz hasonló az alaktráésze és azét megvenni és úgy olcsóbb is mert ehez a hm márkához biztos nem minden bolban vna cucc szal elég nehéz beszerezni azaz drága azért próbálj másikmotorét. én is így oldottam meg sok dolgot
Hali
én egy teljes 1 sebességes babettára cseréltem :P csak egy simson blokkot kellett bele venni, emg picit hegesztgetni... még egy lánc kell meg egy hátsófőfékhenger, fékcsővel és már mehet is...
Tankra oldalsdekniket keresek, repedt is megfelel, akár törött is csak meglegyen midnen darabkája :)
msn:tyercorp{kukac]hotmail.com
hello az az igasság hogy spirál nincs benne és igy nem tudom mennyi lehet a vége azt kéne rá szerezni de ha tul drága akkor veszek rá egy bicikli kilométerorát de amenyire lehet érezni hogy menyit megy kb 60-70 körül van és téleg nem egészen honda csak simán HM CRE(ha valaki tudna segiteni szeged környékén hol lehet motorokhoz alkatrészt szerezni pl spirál élcci szoljon köszi)
mennyit pörög a géped? neten néztem pár videót a hm cre50 esekről, azokban verseny gyújtás volt (asszem gyárilag az van benne de ez nem tuti) azok 3.-ban is kerékre álltak. egyébként nekem a kipu nem teccik rajta :S
A zárhoz meg annyi, hogy ha már vmikor elfordult benne a kulcs akkor sztem csak be kell egy kicsit spray-zni mert sztem kint állt és telement retekkel vagy összerozsdásodott egy kicsit. (sztem befújod és kicsit megmozgatod kulcsal és menni fog)

Ha zárat akarsz cserélni akkor csak simán a kormánynál van két csavar, azt kicsavarod, a kábeleket széthúzod és már ki is szedted a cuccot. (asszem ha be van téve korményzárra akkor is ki lehet igy szedni :S ) Zárszettet egyébként 16eFt-ért tudok szerezni, zsír újat (gyútáskapcsoló meg két zárszerkezet amilyen a derbiken a tanknál van, nyelv a két kiszárhoz nincs, és két kulcs van hozzá)
ugyis mondhatjuk

Ismerjük egymást?
Téged láttalak párszor a nyáron Kapuváron! Eléggé veret a Sendád asszem
hát az a smiley meg hogy került oda...
Ne haragudj, hogy köz beszólok, nem akarok okoskodni, de nem Honda, hanem HM Ismerem a típust, Minarelli AM blokkos, pörgős, fasza kis gépek. Nem egy ismerősömnek van/volt ilyen.. A HM egy különálló cég a Hondától, a Honda nem gyártott CRE típusjelzésű motorokat, kivéve a CR 500 E-t, de az sem CRE A HM CRE 50-et, CRE 125-öt és CRE 250-et gyárt. Hallottam olyat is, hogy a HM a Honda Montesa rövidítése, de annyi biztos hogy olasz márkáról van szó. (ha jól tudom ) De gratulálok hozzá, legyen benne sok örömed!
engem érdkel a motor
végsebesség?
jah és tudnátok segiteni abban hogy a kormányzárban a kulcs belemegy de nem forog el akkor mit kell tenni vagy hogy lehet a zárat kicserélni ha ugy áll a hejzet?aki tud segiteni annak köszi
ien a moci csak tegnap este fényképeztem és nem lett szép de ma csináltam rola képet akit érdekel irok rola
hello van egy Derbi Senda X-Treme motorom 2006.02. havi ha valakit érdekel bővebb információ:http://www.motor.hu/hasznaltmotor/90742/DERBI SENDA X-TREME
kinek menniybe sikerült beszerezni a gépet?
Hali!
Ne haragudj, de tnap én vettem meg a Sendát :-S Nekem tetszik, kell rá költeni még egy jó pár tízest, de ah a kollega mondta max 230 és tip-top állapotú.
nah voltunk derbit nézni de elöször amikor megnéztök gyengének találtuk aztán még szétnéztünk a környéken és végül visszamentünk h megvegyök erre mondta h jönek mások is megnézni de ha nem kell nekik megvehetjük de volt még ott sok motor a sendát megvették én pedig vettem egy honda cre tami nagyon faszán megy és jo a hangja és nem is vot sztem derága 2002 es
A kilóméter órának sose kell hinni. Valaki már a motor uj korába kihuzza a km óra bovdenjét, hogy ne is dolgozzon. Ez egy nagyon egyszerü müvelet amivel a tapasztalatlanokat be lehet csapni. A motor állapotának megvizsgálásakor többet ér ha sose nézzük a km órát mert azt nagyon könnyü ki iktatni hogy ne merjen semmit és visszehajtani se nehéz az órát. A motornál vevéskor arra kell figyelni hogy ha meg zugatod akkor belülről jön e csörgö hang , és ha mér a fordulatszámmérö akkor teljes gázon mekkora fordulattal bir pörögni akkor jó ha 11000et bir legalább pörögni. meg érdemes megnézni hogy a kormány menet közbe huz e oldalra. ennyi a km órát nem kell figyelembe venni . Egy 5 éves motorba létezhetetlen csak 1400 km . Simán az óra ki volt kapcsolva vagy valami