Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeretném megkérdezni csabi hogy hol vettél a sendádhoz hengert?
és menyiért?
lécci irj köszz
látom te képbe vagy
de honnan tod?
ja ha tod akkor megadnád a srácnak az email címét?
jó lenne
ja és jó a kép de már egy kicsit más!
Hello!
Lenne pár eladó Derbi Senda alkatrészem(a képeken láthatók):Érdeklődni lehet itt vagy e-mailben: simoviki@vipmail.hu
-komplett km óra az izzókkal és vezetékekkel:5000Ft
-komplett hátsó lámpa:4000Ft
-2db.index:3000Ft
-kuplungkar,konzollal:3000Ft

-kopott festésű kormány:1500Ft
Ha valakinek van Derbi GPR 125 R/Nude ja az vegyen már fel MSN re pls!Csak 1-2 kérdésem lenne és ott gyorsabb lenne.Köszi!
MSN: duckee@soldier.hu
Hello AZOVE.
Az én motorom lehet hogy eladó.Nézd meg az adatlapomon van fennt kép róla.A motor 2000 évjáratu,új alig használt első-hátsó gumi,stb.A tóbbit emailben ha érdekel h.david44@citromail.hu
Hali!
Derbit vennék. Minél fiatalabbat, minél kevesebb kilóméterrel, minél gyáribb állapotban, minél esztétikusabbat. Olyan 200 körül lenne rá pénzem. Ide írj légyszíves: post@citromail.hu
19921204 nekem is tönkre ment a gyujtáskapcsolóm és én csak anyit csináltam hogy lehkötözzem a csatlakozóról a világítás részt és egy külön kapcsolóra kötöttem így a legegyszerűbb
nekem a kormányon levő kapcsolóra van rákötva
de szétszeded akkor kiméregetheted melyik a világítás
Egyébként itt van zsír új derbi senda x-treme 50 400e Ft-ért ha valakit érdekel. (Szerintem tuti jobb mint 350 ért egy használtat venni)
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Van alakinek itt Derbi Gpr 50-ese? 2004es évjárattól? Érdekelne a narancssárga gyári színnek a színkódja. Ha van vkinek ilyen mocija lécci irjon. köszi
Senda R-hez 70ccm blokkhoz mekkora karbi és fúvóka kell?
Esetleg tud valaki?
Vagy gyári karbihoz szivató, mert ki van kopva.
nekem 2000-res senda r-emvan és elromlott a gyk. : fogta magát először mintha ki be kapcsolgatnám a motort...utána meg leállt... se kép főleg se hang... ki kellett cserélni de csak olyat kaptam amin a 4-es dugóban 2 vezeték van.. így csak féklámpám meg indexem van és elég idegesítő sötétbe a városban mert szembe villognak terepen meg nem látoksemmit... ha valaki tud adni valami szerelési tippet akkorlécci írjon!
hánybenetesagyújtáskapcsolód?
Itt a motorod
A Te motorod pedig egy 70-es Senda, robogóról való Leovince ZX dobbal, a hűtőidom alsó sarka törött, az ülésidom csavarozva van a tank alatt is, a kormány eléggé felfele áll, a faridomot pedig nagy alátétekkel rakta fel valaki, és egy Szalai Ádám nevezetű Enesei sráctól vetted kb 4-5 hónapja, ha nem tévedek
Sziasztok.
Derbi senda háttsó lánckerék eladó ,50 km-t futott,52vagy54fogas nem tudom pontosan.
Ha valakit érdekel:
E-mail:david555@citromail.hu
MSN:david19921221@hot
mail.com
ÁR:megeggyezünk
helo a te sendád egy: derbi senda R évjárata pedig 1997-2000 ig pontosan csak te tudhatod
valaki segítsen már kérem szépen! hova esik a kardán gyűrű helye a váltóvillán? hiába keresek róla képet a neten nem találok! ha valaki tudja kérem szépen írjon!
Itt vannak a képek a cuccokról(amelyik érdekel,arról küldök közelebbi képet).
Árak:kis indexkapcsoló krómos:3500Ft,Domino index/lámpa/duda kapcsoló,kuplungkarral:4500Ft,Domino gázkar:4500Ft,első lámpa 4000Ft,első sárvédő:2500Ft,hátsó lámpa:4500Ft,mini index 2db.:4000Ft,2 db.gyári első index tartóval:4000Ft.
Képek:
NYIREGYHÁZÁN!
+ még valaki lecsekkolná a képeimet mert abban sem vagyok biztos hogy milyen tipus ez a derbi. az tutti hogy senda de azon kívül nem sokat tudok róla és az évjárat sem stimmel szerintem. köhi
Ja igen azt nem mondtam hogy a mocim senda r 2000 évjárat. remélem tudtok segíteni!
sziasztok!

Eltört a váltó tengelyem :).... a vyakánál és a heggesztés után eltünt a kardán gyűrű helye :( so most mehetek esztergályoshoz hogy rakjon nekem barázdát a tengelyre.... a gáz csak az hogy nem tudjuk hol is volt az a kis barázda :( esetleg valaki megtudná mondani hogy hová kell a barázdát rakni?
fontos lenne! Már csak ennyi híjja van a mocinak. lécci segítsetek!
köszi!
Hello!
Hol vetted a lánckereket,ha szabad megkérdeznem?
itt vanak róla képek.. dehát ez nem jó az enyére
Hali! vettem hátsó lánckereket + láncot... egyetlen probléma az hogy. nem jo rá 2002-es sendám van a képeimen látható! na nem megy rá mert nekem vmi puklis van az amit vettünk meg sima
na most az van hogy rendelnének spanyolból rá 30.000-ért mert nincs.dehát ne b--már meg hogy nincs magyarországon? ha valaki tudna szerezni vagy van kevésbé kopott hátsó fogaskereke ami az én derbimre való! szóljon! MSN: papo@banki.nyirbone.hu
"köszi"