Van egy sejtésem hogy miért világit allandóan a VIZ és az UZEMANYAG jelzö sárga fényed . ilye bajom nekem is volt és a haveromnak is. AZ akumlátornál a masszán (-) vezetéken van szakadás feltételezem. EZ azért van igy mert a kábelt rögzitö müanyak drótocska tul erösen van meghuzva gyárilag és megsérti a masszát(-vezeték) . Itt kell keresni a szakadást ami okkozza a 2jelzö világitását. Szigetelö szallaggal meg lehet oldani. Nekem és egy haveromnak a derbién is volt ilyen probléma és házilag sikerült gyorsan orvosolni.
Uh szépen megrongyoltad :S éns mikor elnyaltam mondjuk nem mentem gyorsan mert akkor kanyarotam ki de le volt önve olajal az út és fékeztem és súztam :S nekem szerencsére merevítős a kormány ezért nem hajlott el csak a kezem rongyolódott mint állat két hétig mozgés képtelen volt mert nem tudtam mozgatni úgy megégettem a súszásnál. Neked lett valmi bajod ? Menyivel mentél mikor elnyaltál?
Köszi a segítséget megint majd megnézem ha nem keringeti a vizet atól még szerintem be kéne kapcsolni a hűtő ventilátornak ha melegszik nem?Mert ma mentem és figyeltem be sem kapcsolt.Logikusan gondolkodva ha nem keringet akkor hamar fölmelegszik és hamarabb kéne bekapcsolnia a ventinek.
Jogxx hát valszínű akor a keringető szivagyúdnak a fogaskereke az a müanyag törött el hát a probléma ha nem lesz keringetés besül a moci mert nem lesz hűtése. ezzel vigyázz. a folyamatos jelzés pedig nézd meg vedd le az idomokat és vedd ki a tankból és az olajtartájból a jelzőt és nézd meg nem e ragadt lent nekem ez volt sokszor a brobléma és van olyan mikor nem mutata az meg fent akadás miatt van
amúgy szép a mocid
jól néz ki sárvédő nélkül
Olajat nyom de az a vicc hogy már nem hallom a csörgö hangot ami tegnap akkor kezdödött amikor az a csattanó hang volt.Ha a víz szivattyú nem müködik az legalább nem akkora gáz mintha olajat nem kapna.
Mi van ha nem keringeti a vizet? Hamarab fölforr nem? Mi baja lehet tőle? Ja és a benzin és a víz állandóan világit valaki tud benne segíteni hogy ez márt van? Esetleg mi a teendő?
Új karbon tompítóval és az undorító rendszám tartó nélkül
Jog2xx hát nézd meg nyomja e a vizet meg az olajat de amúgy fémes vagy müanyag hangú törés mert bent a blokkon belöl van egyfém és kettő müanyag fogaskerék ami a kuplungról hajt le a keverőkre és lehet séges hogy az tört el nézd meg .
unokatesóm akar venne egy derbi rabasa-t. annyi lenne a kérdésem, h milyen motor ez? itt a kiszemelt áldozata, ha esetleg vki ismeri, írhatna róla vmit! előre is köszi! http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Gábornak hívnak.A helyek azért nme ismerősek mert a nyay placc az gyálon van.A másik az az 51esnél a kábelgyár az ismerős lehet de varsányban az állomástól kerdve a az ipar területig mindenhol szoktunk zúzni.A BWS 70-et megy kb de viszont jól jön kerékre mert stuntra van beállítva.70-es hengerrel menyit megy a géped?Mért akarsz másikat?
nem tom evvel a hengerrel vettem
de jól megy ! ja és mi a neved?
és hol szoktatok gyakorolni vagy állatkodni?
mert a vidikröl nem ismertem meg a helyekettt!
Szevasztok vettem a derbimbe gyűrűt végre tudtam szerezni de beleteszem és a gyűrű két vége teljesen ösze ér álítólag kell hézagnak lenni mert ha nincs akor eltörik csak azt nem tudom hogy menyinek kell lenie ebben kérném a segítségeteket. Előre is köszi fontos
amúgy szép a mocid
jól néz ki sárvédő nélkül
Mi van ha nem keringeti a vizet? Hamarab fölforr nem? Mi baja lehet tőle? Ja és a benzin és a víz állandóan világit valaki tud benne segíteni hogy ez márt van? Esetleg mi a teendő?
Új karbon tompítóval és az undorító rendszám tartó nélkül
unokatesóm akar venne egy derbi rabasa-t. annyi lenne a kérdésem, h milyen motor ez? itt a kiszemelt áldozata, ha esetleg vki ismeri, írhatna róla vmit! előre is köszi!
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
köszi mégegyszer.
ja és a vedeok is jók
de jól megy ! ja és mi a neved?
és hol szoktatok gyakorolni vagy állatkodni?
mert a vidikröl nem ismertem meg a helyekettt!