Robbantott rajzot keresek derbi senda h-hoz. Tud nekem valaki segíteni ebben? apró darabokban kaptam a motort, a blokk is szét van húzva.... nagyon kellene valami rajz, vagy fényképes széthúzás amin elindulhatnék!
köszi
Helló
most ezek a motorjaim vannak. Simsont nem számítok be, mert épp el karom adni én is az enyémet mert kéne a zsé. a többit meg ha privátban irsz meg tudjuk sztem beszélni ( florymor@citromail.hu ) de igzából csak kp érdekel.
Egyébként néztétek már az új aprilia rx 50 vagy 125 öt? Sztem ocsmány lett, elbaszták az egészet, az előző modell az kicseszettül el lett találva de ez olyan mintha lego lenne vagy vmi kinai gagyi. egy szar az egész. Sztem. Vélemény?
Hali! Engem érdekelne Derbi, azonnal vennék is. Lenne egy Simsonom, amit el kéne adni. Ha vki tud segíteni, v kell neki szóljon: post@citromail.hu... Kösi...
helo NeuromanceR nekem van egy fenixem és akár eladó is ha akarod nézd meg a képeket itt, a többit ha akarod megbeszélhetjük elmondom hogy mik a kissebb hibák nem vészes olcsón javíthatók ha gondolod írj ide vagy egy emailt
Sziasztok!
Van egy kis gond az x-race-emmel. Az volna a probléma hogy rezeg rajta valami és nagyon hülye hangot ad ha üresben pörgetem vagy ha gyorsítok, és el nem tudom képzelni mi lehet az. Nincs valakinek valamilyen ötlete?
Én a nyáron adtam el az X-treme-met, nagyon jó gép, és nagyon megbízható, nagyon keveset evett 3at ugy hogy vitte a 80-90et, egyszer még szakadékba hátszéllel 100at is. (sportlégszűrővel és leo vince sport rendszerrel) én csak ajánlani tudom ezt a típust (bár megkell hagyni hogy ugyanaz mint az aprilia rx, gilera smt, rcr, rieju rrx)
Ha érdekel valakit akkor még megvan a leovince végdob iszonyat jó hangja van (nincs benne semmi folytás) 25000Ft
Most vettem egy Derbi gpr50 nude-ot. Ez is iszonyat jó, 70es henger ezen is ugyanolyan leovince sportrendszer, nincs párja az tuti. Még nem volt alkalmam kihuzatni de azt mondják hogy gyárilag mennek 100at. Eddig 5.ben mentem 70et.
Ja ha érdekel valakit 50es robogókhoz endurókhoz alkatrész, új vagy használt postai utánvétellel akkor irjatok erre a mailra florymor2@citromail.hu 96"-98" évjáratoktól vannak cuccok. (sendához idomok, meg mindenféle alkatrész van szinte)
Meg van pár eladó motorom is:
Honda Cbf 500 2005
Honda Cbr 125 2004
Honda Crm 125 1991 230eFt
Derbi Senda X-race
Gilera smt 50 2005 6800km 350eFt
Derbi Gpr50 nude 2005 9050km
Simson s51 40e Ft
Yamaha Dt80 LcII
Simson s51b
http://www.derbi-club.com/tech... itt van tobb tipus, valogass!
jo munkat!