Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy van még egy, www.bembomotor.hu, innen tudsz rendelni fillérekért komlett bovden szettet, és tényleg jó mindenhez.
hi, www.pinkmotors.hu, vagy a www.derbi.hu, az egyik közvetlen rendelés is lehet, míg a másikon linkek vannak forgalmazókról, és szervizekről.
Üdv! Az én problémám a következő lenne: van egy 50-es 97-es GPR-em, és elszakadt a gázbovdenje. Háát elmentem a helyi motoros boltba, ahol az eladó adott 1 hosszabbat mint az eredeti, meg az a kis csatlakozója amit a kormánycsutkába illesztek bele az se egyezett azzal ami a bovdenen volt,szóval adott 1 olyat amit rálehet csavarni. Aztmondta ez így is jó lesz. Aztán a nagy frászt lett jó. Mivel én nem értek hozzá ennyire az 1ik ismerősöm tette össze, de szorul a kormánycsutka is, és 1 idő után az a kis pöcök is lecsúszik róla, pedig jól rálett csavarva. Szóval azóta 2x is tolhattam a motort már. Végülis anyni lenne a kérdésem hogy honnan tudnék rendelni gyári gázbovdent a netről? Jólenen 1 komplett szóval a csutkából a bovden bemegy 1 ilyen elosztóba amiből az 1ik végén van a schubert-tű a másik meg megy a blokkba, szóval szerintem kompletten vennék. Köszi előre is! Jah és remélem érthetően fogalmaztam .....
Hi gaborg, thanks a webcímet, és a segítséget, remélem meg tudom csinálni.
Hello!

http://www.derbi-club.com/tech... jo olvasgatast, es szeles utat.

gaborg
Hi arcok, most vettem egy derbi senda x-treme 50 r-t 2002-est, nem tudtok valahol a neten esetleg robbantott ábrás szerelésit, mert az elektromos része kissé romokban hever, vagy valakit, akit esetleg pesten házhoz látogat, és átnézi a kicsikét?
tök jó volt tegnap motorozni komolyan modom drifteltem a kanyarokba kurva jó volt
huhu az erdekes, tegnap en is probaltam ketszer meg kellett allnom kivakarni a havat, mert eloszor a szemuvegem fagyott be aztan a szemem :) meg csuszott mint allat elol-hatul majdnem estem lejton lefele jovet fekezgetve :)
hú! ma egész érdekes volt hóesésbe motorozni:D ajánlani tudom mindenkinek:D érdekesebb mint az eső
Én meg valamelyik nap hozok egy 21"-os első krosszgumát, aztán mennek bele az enduró kerekek a télre..
Kiváncsi leszek, mit tud a 70-es henger meg a 13-75-ös áttétel
nézd meg itt ---------- www.derbinyiregyhaza.hu
ki...rohat hó ma akartam motorozni menni
de végre 3honap után elvileg szerdán meg jön a hátsó lámpám
Sziasztok nekem kellene Derbi Senda R tipusú motorhoz elsőidom ami a tank mellet helyezkedik el jobb és ball oldali kellene, ha valakinek van cagy tudja hogy honnan lehet szerezni az legyenszives és irjon nagyon fontos lenne(sanya8506@freemail.hu).Nagyon köszönöm
Hello, nekem van derbi rabasa hengerem+hengerfejem hozzá való vadi új dugó, gyűrű, csapszeg.
Ha érdekel dobj egy mailt:1780913@citromail.hu Tolna megyei vagyok. Üdv.
Vagy hát majd kipróbálom.... Nah lépek csáó!
Erőben sokat számít?
Sziasztok!

Van nekem egy Derbi Rabasam. Az előző tulaj, meghajhatta, mint singer a varrógépet. Kellene nekem egy másik dugó, és gyűrűk. Tudtok segíteni? Tolna megyeiek előnyben...

mail: kics_ee@vipmail.hu
Az én motoromon nem mutatja(számmal) mennyit pörög a motor, csak egy digitális ford.számmérő van. Ezzel ment 86-ot most már csak 77-et.
Jó ez így...És ez meddig engedi forogni a mocit? ? rpm?
Itt van még egy kép. A kipufogó gyárilag csúnya rózsaszín-barna árnyalatú volt, és ezért mi lefújtuk ezüstre és a véget feketére, majd ráragasztottunk egy Polini matricát. Szerintem így nagyon jól néz ki. Ha gondolod kérhted így vagy matrica nélkül de szerintem így nagyon frankó.
ez komoly? Rá van írva? ok... Elérhetőséget tudsz adni... Küldd el az e-mailemre... christian2@citromail.hu
06-20-449-09-47.
Hát az én hengeremre is rá van írva, hogy Derbi. Szerintem igen de eljöhetsz megnézni felpróbálni azt meglátod.
Tuti hogy jó a derbikre is?
ok felőlem ok...25 000Ft Telószámod megadod amin el tudlak érni?