Üdv! Az én problémám a következő lenne: van egy 50-es 97-es GPR-em, és elszakadt a gázbovdenje. Háát elmentem a helyi motoros boltba, ahol az eladó adott 1 hosszabbat mint az eredeti, meg az a kis csatlakozója amit a kormánycsutkába illesztek bele az se egyezett azzal ami a bovdenen volt,szóval adott 1 olyat amit rálehet csavarni. Aztmondta ez így is jó lesz. Aztán a nagy frászt lett jó. Mivel én nem értek hozzá ennyire az 1ik ismerősöm tette össze, de szorul a kormánycsutka is, és 1 idő után az a kis pöcök is lecsúszik róla, pedig jól rálett csavarva. Szóval azóta 2x is tolhattam a motort már. Végülis anyni lenne a kérdésem hogy honnan tudnék rendelni gyári gázbovdent a netről? Jólenen 1 komplett szóval a csutkából a bovden bemegy 1 ilyen elosztóba amiből az 1ik végén van a schubert-tű a másik meg megy a blokkba, szóval szerintem kompletten vennék. Köszi előre is! Jah és remélem érthetően fogalmaztam .....
Hi arcok, most vettem egy derbi senda x-treme 50 r-t 2002-est, nem tudtok valahol a neten esetleg robbantott ábrás szerelésit, mert az elektromos része kissé romokban hever, vagy valakit, akit esetleg pesten házhoz látogat, és átnézi a kicsikét?
huhu az erdekes, tegnap en is probaltam ketszer meg kellett allnom kivakarni a havat, mert eloszor a szemuvegem fagyott be aztan a szemem :) meg csuszott mint allat elol-hatul majdnem estem lejton lefele jovet fekezgetve :)
Én meg valamelyik nap hozok egy 21"-os első krosszgumát, aztán mennek bele az enduró kerekek a télre..
Kiváncsi leszek, mit tud a 70-es henger meg a 13-75-ös áttétel
Sziasztok nekem kellene Derbi Senda R tipusú motorhoz elsőidom ami a tank mellet helyezkedik el jobb és ball oldali kellene, ha valakinek van cagy tudja hogy honnan lehet szerezni az legyenszives és irjon nagyon fontos lenne(sanya8506@freemail.hu).Nagyon köszönöm
Hello, nekem van derbi rabasa hengerem+hengerfejem hozzá való vadi új dugó, gyűrű, csapszeg.
Ha érdekel dobj egy mailt:1780913@citromail.hu Tolna megyei vagyok. Üdv.
Van nekem egy Derbi Rabasam. Az előző tulaj, meghajhatta, mint singer a varrógépet. Kellene nekem egy másik dugó, és gyűrűk. Tudtok segíteni? Tolna megyeiek előnyben...
Itt van még egy kép. A kipufogó gyárilag csúnya rózsaszín-barna árnyalatú volt, és ezért mi lefújtuk ezüstre és a véget feketére, majd ráragasztottunk egy Polini matricát. Szerintem így nagyon jól néz ki. Ha gondolod kérhted így vagy matrica nélkül de szerintem így nagyon frankó.
http://www.derbi-club.com/tech... jo olvasgatast, es szeles utat.
gaborg
Kiváncsi leszek, mit tud a 70-es henger meg a 13-75-ös áttétel
ki...rohat hó ma akartam motorozni menni
de végre 3honap után elvileg szerdán meg jön a hátsó lámpám
Ha érdekel dobj egy mailt:1780913@citromail.hu Tolna megyei vagyok. Üdv.
Van nekem egy Derbi Rabasam. Az előző tulaj, meghajhatta, mint singer a varrógépet. Kellene nekem egy másik dugó, és gyűrűk. Tudtok segíteni? Tolna megyeiek előnyben...
mail: kics_ee@vipmail.hu