Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello h. david
ha jol emlékszem 55-ös,de lépcsős ugye?(Jó állapotban van?)
Helyileg hol laksz?
egy msn címet ha adnál megköszönném
Hello !
2005 08-havi a fuvoka cserén kivül gyári 7000km vann benne
Hellosztok!motorvásárlás előtt állok és az újabb(2005-2006-2007)es Senda Xtremeket nézem:Dnektek mi a véleményetek róla?jó?nemjó?XDés ha jó vagy nem, akkor miért?:Dköszia válaszokat
Hello djjedzinak.
Nekem van használt hátsó lánckerekem.Hányas kellene?
sziasztok!Van nekem egy 1999-es Derbi Senda R motorom, (50-es) és már elég régóta nem kapok hozzá hátsó lánckereket mert ahol találtam az nem jó, mert nekem a lépcsős kell és mindenhol csak a sima egyenes "tányér" van.
Kérek minden debist, hogy aki tud az segítsen.
Tel:06-20/376-44-40
Msn/e-mil.:djjedzinak2@freema
il.hu

Előre is köszönöm
u.i.:nagy segítség lenne (akár használt,ha jó állapotban van)
Vennék Derbi endurot, olyan 200 ezer körül (picit több, picit kevesebb...). Csak el kéne adni a Simsonomat. Szóljon ha vkit érdekel a Simson (Simson csere), v lenne pöpec Derbije. Kösi...
(post@citromail.hu)
80-85?
És hányéves a motorod?
Te tudod mi a különbség az x-race és az x-treme között?
Hello zsolesz92 !
hát nem tom most v mejik nap kinoztam egy kicsit mivel 80-ig van számozva az óra de szerintem ojan 90-95 volt ijen hidegbe mivel sürüb a levegö egy bizonyos térfogatba töb az oxigén a benzinek meg elvileg kisebb a téfogata ugyhogy töbet jutat az égéstérbe a karbi elvileg !
egyépként nyáron 80-85 ....
nekem ez elég bár van mikor lehetne kicsit töb
Ghost&Rider!
Mennyit megy a mocid?
Sziasztok!
Megtudnátok mondani nekem, hogy mi a különbség az X-Race és az X-Treme Között? Mert én nem jöttem rá . Egyébként Ti milyen motor olajat használtok? mit érdemes bele venni?
Császtok!
Nah én most vennék 1 nem olyan jó állapotban lévő derbi gpr nude 50est!
Esetleg nincs valakinek ilyan motorja, hogy tudjam mire kell figyelni?
Hi arcok, nekem a derbimhez kellene schubert tű dellorto 14-es a karbi, valakinek valami 5lete? Honnan lehetne szerezni? 2 db kéne, biztosítóval.
Hello valaki tud senda r hez tank takaró idomot?
Hello !

nem tugya v ki h az x-race-be hány km-t bir a dugo ?
ijen hidegbe 10km/h-val töbet megy a moci csak az a baj h én meg fagyok lol
Sikerult megfejtenem, hogy Senda 125-bol ket verzio van, egy enduro meg egy supermoto. A kulonbseg a kerek merete a gumi tipusa. Nah, hat amit vennek az az enduro, de a krosszgumi nem lesz a legjobb varosban, na mindegy.
nézd meg te is a www.redrobogo.hu oldalt is, rengeteg minden van derbihez.
helo
akinek derbi hunter robogója van vegyen fel msn re léc:viktor008@freemail.hu
Hello Csutka !

szerintem érdemes le cserélni mer aszfalton elég hamar szétmegy legalábis nekem szará kopot 2honap alat .. :(
Jó a motorod...
Köszi!
Ha jól értelmezem (ami nem biztos...) azt írja, hogy rossz útminőségnél rossz a csillapítás. Mármint mennyire rossz? Ezt pont hogy nem versenypálya minőségű útra találták ki. Tapasztalat? Valamint ír valamit az első fékről, hogy vásárlásnál azonnal kérjük az első fék átszerelését (vagy mit?). Ez mi lehet?

Amit én kinéztem, azon krosszgumi van, érdemes vajon lecserélni valami kevésbé bütykösre? Városban szándékszom főleg használni.
Ha valaki tudna ajánlani üzleteket,vagy linket ahol Derbi alketrészt lehet vásárolni megköstönném. Hajtókarra lene szükségem. Kösz!
Van itt valakinek újabb fajta 125-ös Senda-ja? Érdekelnének tapasztalatok. A népítéletek között csak 50-esek vannak.
Naháát köszönöm, megnézem majd mind1iket Köszi még1x!