Milyen Sendád van? tegyél fel képet! Amúgy hő hatására a levegő tágul, ezért inkább magasabb kellene hogy legyen a víz szintje. De járatás közben amúgy is átjárja a hűtőt a víz ha nyitva van a termosztát, szal akkor szerintem felülre kerülne a kiegyenlítő tartályba a levegő. Ha mást nem, akkor engedd le sztem a vízet, aztán töltsd fel kupakig újra, hátha..
helo!valaki meg tudja mondani nekem, hogy hol van a hűtönek a légtelenítője?Senda R nél?
az a gondom h valamikor eltűnik belőle a víz és ha áll mindíg visszajön és nem is meleg a víz a tartályban!Sztem levegőbuborék van benne
Ha valaki tud segítsen lécci
helo nekem sendam van és a gpr ben ugy tudom ugyan az a blokk van és nekem egy 70-es henger vann benne de egy 70-es aprilia rx nek simán odaver (az enyém) és kb 90 km/h a vége
Hali mindenkinek!
Még új vagyok a fórumon és lenne gy kérdésem.
Szeretnék venni egy derbit (50-es endúrót)horgászni,meg ide-oda szaladgálni csak nem ismerem a márkát. Mennyire megbízhatóak ezek a mocik,mennyivel drágább bele az alkatrész mint egy DT-be, van -e típushibája,EGYÁLTALÁN LEHET-E HOZZÁJUK KAPNI ALKATRÉSZT? meg ilyesmikre lennél kíváncsi.
bocs sorry. megnéztem mégegyszer az oldalt és igazad van az használt volt 2000km, 2007es szalonban. mégegyszer sorry.
én most vettem a gpr-t még nem mentem vele sokat de sztem max 4et fog enni az előző derbim 3,4et evett.
Hello
Új gpr-re én is kiváncsi lennék,biztos szép lesz,bár még a kereskedök nem hallotak róla.Hól láttál 550-ért gpr-t?forgalmazónál 799,vidéken 849.ja és csak rendelésre.Állítólag 1 db kék van még .
Helló
kifutó széria mivel kidobták az új gpr-eket már sokhelyen le van árazva 550re én is néztem meg is lepődtem. Ja meg az hogy az új derbi gpr125 és az aprilia rs 125 is 4 ütemű ezen is meglepődtem. Nézzetek körbe a boltokban mert sztem akkor ha már 450et rászánsz akkor egy 100assal többért már zsír újat megéri.
Helló
A derbi gpr-t csak ajánlani tudom. A motorja ugyanaz mint az összes többi derbié. MEgbízható és erős. De ha már 450et kiadsz érte akkor 550 ért már zsír újan megkapod boltban. Egyébként olyan 100Km/h val megy gyárilag. (kis tunninggal 110et ki lehet hozni. kipu légszűrő henger karbi, gyári tuningleirásban elvileg igy 130at menne de sztem annyit tuti nem visz)
Sok sikert a gpr-hez
Eladó 2004-es Senda Drd R-ről:Domino gázhúzószett,első lámpa(karcos),első sárvédő(karcos),hátsó lámpa,2 db.mini index és 2 db.gyári index,Domino lámpa/index/duda kapcsoló,kormány(karcos).Árakról érdeklődj: simoviki@vipmail.hu e-mail címen.Képeket kérésre küldök.
Köszi