Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Eladó 2004-es Senda Drd R-ről:Domino gázhúzószett,első lámpa(karcos),első sárvédő(karcos),hátsó lámpa,2 db.mini index és 2 db.gyári index,Domino lámpa/index/duda kapcsoló,kormány(karcos).Árakról érdeklődj: simoviki@vipmail.hu e-mail címen.Képeket kérésre küldök.
Köszi
Ja, bocs, most látom, hogy R-es a Sendád
Milyen Sendád van? tegyél fel képet! Amúgy hő hatására a levegő tágul, ezért inkább magasabb kellene hogy legyen a víz szintje. De járatás közben amúgy is átjárja a hűtőt a víz ha nyitva van a termosztát, szal akkor szerintem felülre kerülne a kiegyenlítő tartályba a levegő. Ha mást nem, akkor engedd le sztem a vízet, aztán töltsd fel kupakig újra, hátha..
Senda hűtőn nincs légtelenítő.. elvileg..
használt, de jo állapotú lánckerék kellene nekem sürgősen olcsón Derbi Senda R-hez, 99-es évjárat (még a lépcsős fajta)
előre is köszi mindenkinek
helo!valaki meg tudja mondani nekem, hogy hol van a hűtönek a légtelenítője?Senda R nél?
az a gondom h valamikor eltűnik belőle a víz és ha áll mindíg visszajön és nem is meleg a víz a tartályban!Sztem levegőbuborék van benne
Ha valaki tud segítsen lécci
Ja,bocs.Látom a dátumot,mégegyszer bocs.
Hello!
Engem a bal oldali blokkdekni érdekelne,hogyha adod külön,ha igen mennyiért adnád?
Köszi
hello danii érdekelne a blokk meg a 70- es henger már fölvettelek msn-re is
lécci irj visza
helo nekem sendam van és a gpr ben ugy tudom ugyan az a blokk van és nekem egy 70-es henger vann benne de egy 70-es aprilia rx nek simán odaver (az enyém) és kb 90 km/h a vége
sziasztok szeretnék derbi senda r hez hengert lehetöleg 70-estléci segitsetek köszz
Hali mindenkinek!
Még új vagyok a fórumon és lenne gy kérdésem.
Szeretnék venni egy derbit (50-es endúrót)horgászni,meg ide-oda szaladgálni csak nem ismerem a márkát. Mennyire megbízhatóak ezek a mocik,mennyivel drágább bele az alkatrész mint egy DT-be, van -e típushibája,EGYÁLTALÁN LEHET-E HOZZÁJUK KAPNI ALKATRÉSZT? meg ilyesmikre lennél kíváncsi.
http://totalbike.hu/motorhirek/?main:2006.06.06.&267561
http://motorinfo.hu/news.php?nid=4729
magyarul is :)
megtaláltam a 4 üteműeket
http://www.125ccsportsbikes.co...
ezen a linken a 3. hozzászólásnál vannak a képek linkjei.
drd ben is van 4 ütemű.
bocs sorry. megnéztem mégegyszer az oldalt és igazad van az használt volt 2000km, 2007es szalonban. mégegyszer sorry.
én most vettem a gpr-t még nem mentem vele sokat de sztem max 4et fog enni az előző derbim 3,4et evett.
Mennyit fogyazt a grp?:D ..... /100km
Hello
Új gpr-re én is kiváncsi lennék,biztos szép lesz,bár még a kereskedök nem hallotak róla.Hól láttál 550-ért gpr-t?forgalmazónál 799,vidéken 849.ja és csak rendelésre.Állítólag 1 db kék van még .
Helló
kifutó széria mivel kidobták az új gpr-eket már sokhelyen le van árazva 550re én is néztem meg is lepődtem. Ja meg az hogy az új derbi gpr125 és az aprilia rs 125 is 4 ütemű ezen is meglepődtem. Nézzetek körbe a boltokban mert sztem akkor ha már 450et rászánsz akkor egy 100assal többért már zsír újat megéri.
Helló
Derbi gpr új ára:799000 ft
Helló
A derbi gpr-t csak ajánlani tudom. A motorja ugyanaz mint az összes többi derbié. MEgbízható és erős. De ha már 450et kiadsz érte akkor 550 ért már zsír újan megkapod boltban. Egyébként olyan 100Km/h val megy gyárilag. (kis tunninggal 110et ki lehet hozni. kipu légszűrő henger karbi, gyári tuningleirásban elvileg igy 130at menne de sztem annyit tuti nem visz)
Sok sikert a gpr-hez
venni szeretnék egy derbi gpr 50 köbcenti st 450e Ft. szerintetek megéri?Ám jó a derbi motora?
Heló
Köszi szépen a linket. bár azt ait kerestem még nem találtam meg de sok hasznos cucc volt fent.
2004es évjárat feletti gpr-hez nem tudsz?

Ja most néztem már az új gpr 125ösök is 4üteműek, legalábbis van olyan változata is.
Szia ne hari én nem tudok segíteni,de ha találtál légyszi szólj mert nekem egész szettre lenne szükségem.

előre is kössz
coolraider
helo flory!

neked is ajanlom az elozo linket :)