Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyire gondolsz? 25.000 alatt biztos nem egy 50 rugós csövet.
ok....a nemet nem nézem...
bocsmár hogy smucig vagyok.... de olcsóbban nem lehetne?
A nemet nem tudom minek írtam. 800 km-t használtam.
30 ezerért gondoltam. Nem 800 km-t használtam.
Lehet érdekel a kipuff! Mennyiért adnád?
én bizots nem
Hello nekem van egy Technigas kipufogóm, ami eladó lenne. Aprilia SX-en volt de én úgy tudom a Sendákra is jó. Megbeszélhetjük ha gondolod és érdekel.
és maga a márka megbízható?
te leszel a főfogás! Én mártással kérném....
arra jó a robogó persze...
megyek mindjárt a corleonéba
Aztán most hova sietsz hogy nem tudsz árat mondani?
amerre járni szeretnék vele nagy mocit sem tudnám kihasználni döcögés megy 10-40 km közt és azért robogóval egy két olyan helyen is elmehetek a ahol max egy legközelebb itt ne járt kapsz:D
hétfőn pontos árakat tudok mondani 2-3 féléből
amúgy én is úgy motorozom térdvédő meg mindenből 2dbot veszek fel és úgy okés
Boszi: Gp-1 a legjobb robogó! De robogó... Dehát mondjuk lányoknak jól szokott állni...
Tuning: Boltit mennyiért? Használt nuku mi? Rendszer kell bazz! Véggel mire megyek?
sziasztok
éppen kismotor vásárlásra készülök tudtok valamit mondani nekem a derbi gp1 ről?
hát csak boltit de amúgy teljes rendszer kell vagy vég ?
Hagyjál már a hülye hozzászólásaiddal bazze".... Túrázni jah... -50 fokban... Jah...persze nem születtem én pingvinnek... Te tudsz valahonnan tuningkipuffokat?
motorozd inkább el azt a pénzt és gyere túrázni
Hellosztok! Nem tudtok valahonnan tunongkipufogót? Egy derbi Senda X-Treme "05 -re kellene... Az sem gáz ha használt...Sőőőőőt...
Sziasztok!Nekem is van egy komplett Rabasa blokkom egyedül a fötengelyt kellene +görgöztetni.85-ös henger van rajt és van hozzá még 2 bing karbim is.Az egyik 16-os a másik pedig 18-as.Külön vagy egyben is eladoak. madmike@citromail.hu
Rabasához új dugó gyűrü, csapszeg, és más rabasa cuccok eladók. Érd:1780913@citromail.hu
Rabasához van első telóm jó állapotban ha érdekel dobj egy mailt. 1780913@citromail.hu
Köszönöm a segítséget MadMike
hello!semmi különleges nincs benne mert az alaplapbol 2 vezeték jön fel.az egyik a világitás a másik pedig a gyujtás ami a tirisztora megy rá.ezen kívül van még a tirisztornak külön egy test.és ennyi az egész