amerre járni szeretnék vele nagy mocit sem tudnám kihasználni döcögés megy 10-40 km közt és azért robogóval egy két olyan helyen is elmehetek a ahol max egy legközelebb itt ne járt kapsz:D
Boszi: Gp-1 a legjobb robogó! De robogó... Dehát mondjuk lányoknak jól szokott állni...
Tuning: Boltit mennyiért? Használt nuku mi? Rendszer kell bazz! Véggel mire megyek?
Hagyjál már a hülye hozzászólásaiddal bazze".... Túrázni jah... -50 fokban... Jah...persze nem születtem én pingvinnek... Te tudsz valahonnan tuningkipuffokat?
Sziasztok!Nekem is van egy komplett Rabasa blokkom egyedül a fötengelyt kellene +görgöztetni.85-ös henger van rajt és van hozzá még 2 bing karbim is.Az egyik 16-os a másik pedig 18-as.Külön vagy egyben is eladoak. madmike@citromail.hu
hello!semmi különleges nincs benne mert az alaplapbol 2 vezeték jön fel.az egyik a világitás a másik pedig a gyujtás ami a tirisztora megy rá.ezen kívül van még a tirisztornak külön egy test.és ennyi az egész
bocsmár hogy smucig vagyok.... de olcsóbban nem lehetne?
amúgy én is úgy motorozom térdvédő meg mindenből 2dbot veszek fel és úgy okés
Tuning: Boltit mennyiért? Használt nuku mi? Rendszer kell bazz! Véggel mire megyek?
éppen kismotor vásárlásra készülök tudtok valamit mondani nekem a derbi gp1 ről?