Eladoak a következő alkatrészek Derbi Senda-hoz (95-2007)
Derbi Senda R, Senda SM, X-race, DRD, és az összes 95-től gyártott 4-6 sebességes Derbi blokkhoz elado Önindíto + fogaskoszorús lendkerék!
Ha unod a rugdosást akkor ez kell neked.
hello lehet hogy nincs 30le nem tom pontosan ő mondta hogy annyi +el is küldte hogy miket cseréltek ki rajta amit sajnos már letöröltem úgyhogy nem tom elküldeni ha hülyeséget mondott akkor én is azt írtam.
egy mai 70es motor kb 10 11 le keréken!Motoros2 az a baj h te nem nézel semmit csak mondod a mondókád,ami hülyeség+vicces is!egy tuningolt motornál meg alap h más a kipuff meg a karbi meg a membrán!egy széria motorból 10000%h nem hozol ki annyit mint egy cross ból még ha 85ös tuning akkor sem lesz 30le(magamból indulok ki)ugyanis nekem 85ös top kitt+hösszúlöketű ftengely van a motoron amit saját kezűleg raktam össze c4es csapágyak 24es karbi +kipufogó és sztem 16 le körül van!persze lehetne javítani 2 3 le vel ha lenne gyújtás másik meg egy erősebb kipuff lenne!a crossok kivannak hegyezve mint a picsa azok üzem órásak megvan szabva mikor mit cserélsz és az a 28 30 (85cc)az nem hosszú távú ezért is kell meghatározott üzem órán ként ezt azt cserélni!többet nem írok már ehez a témához!én így gondolom és sok más embernek is sok az a 30 le!némelyik 125ös motor nincs annyi!hiába tuning hiába nem!jah meg ha 30le lenne az az 50es váltót szaggatná szét!
47?és be is vetted mi? amúgy amit főtengelyen adnak meg annak nem veszik el a fele mire a hátsó kerékhez ér a te derbid (ha 125ccm 4t) akkor főtengón 15paci keréken nem tudom mennyi de jóval több mint 7,5...gondolj bele mester.egy r1 főtengón 180 keréken kb 160pacc...
Motoros2. Az a 30 paci tényleg sok de hát kitudja. De azt is kérdezd meg mellé hogy holmérték le vagy egyáltalán mérték e vagy csak kb re mert ha főtengelyen mért 30 (ami kicsit hihetetlen) akor keréken max egy 15 16 17. De keréken 30 paci soha nem lehet ember egy 250 etz keréken mért tuningal ami 400 méteren van fent 150 en az kb 25 30 le , hol van ahozé képest egy derbi.szerintem kérdezz utána. mert ez olyan mint használtmoto.hu meg motor.hu-n nézem a honda nsr-t és kiírja 47 paci húú mondom az igen csak kár hogy főtengelyen mért 47 nem keréken, kerék az is kb 22. mert nagyon nagy a külömbség. ennjmek kérdezz utána és tájékoztass minket. és hát még az nsr is jobb gép mint a derbi. A honda nem spórol anyaggal öszerakja a motort rendesne és ott is az eredménye ami nekünk volt nsr most kb 22 éves asszem vagy még talán több isl hehet pontosan nem otm de 20 évesen vettünk és akor kétszemélyel ment 160 at pdig én sem meg bátyám sem vagyunk a legkönyebb személyek én 95 a bátyám meg 80 kg kb. na és az 16 le volt gondolkozz le egy kicsit.
nem csak 70es henger van rajta kicserélve hanem a kipufogó meg még sok minden full tuningos és 30 le
ha hiszed ha nem de nem akarok vitatkozni úgyhogy min1 hadjuk az egésszet
te meg inkább bújj el +kérdezz meg egy két ember meg járj utánna!de ehez egy alap értelmes embernek sem kell utánna járni már tudja!egy 125ös motor 30le a gyári crossok pl 85ös kx yz azok 28 le-ek !ezekhez hol van a derbi te állat?!
hello zozz nekem ismerősömnek 70-es hengerrel meg még egy két tunningal 30le a derbije
a másiknak meg csak 70-es hengerrel több mint14 és egyik sem esett még szét ,még semmi bajuk nem volt amúgy meg az enyém sem fogyaszt 5-6litert max 3-3,5-öt amúgy meg az 50es apriliákban is derbi
motor van.
Hello nagymate nekem van egy eladó derbi senda x-treme 420000ft +kuplungkar letámasztó meg egy Bridgestone hátsó gumi kb90%-os Tuzsértól nem olyan messze van kb80km re fel vettelek msn-re
ha érdekel majd beszélünk meg meg is tudod nézni a:
Az rx ért nem adnék 400 ezret ennyiért már lehetne normális motort is venni.A derbi egy fasza motor megy mint a mérgezett egér.Fogyasztás is jó és ilyenről még nemhalottam, hogy 4-5-6 litert fogyasztana hisz ez képtelenség gyári cuccal.Nekem a max 3-3,5 de az tényleg nagyon max.Egyébként meg jóttesz neki a nagyobb henger.Azért nemlesz 16-17 lóerő :) . Szét is esne.
Hmm értem.
De nekem nem a max számit, na jó az is, de az hogy jól gyorsuljon.
És ha már 3.-ban emeli akkor az már erős .
Na annyira beleéltem magam de még motorom sincs vagy is Derbim. De ami késik…..
Na nyugodalmas jóéjszakát.
Sziasztok
Eladoak a következő alkatrészek Derbi Senda-hoz (95-2007)
Derbi Senda R, Senda SM, X-race, DRD, és az összes 95-től gyártott 4-6 sebességes Derbi blokkhoz elado Önindíto + fogaskoszorús lendkerék!
Ha unod a rugdosást akkor ez kell neked.
Derbi blokkos endurokhoz, supermotokhoz (1995-2007 közt gyártottakhoz) eladoak a következő alkatrészek:
- Hibátlan 3000km-er futott főtengely csapágyakkal egyutt
- 6 ablakos gyári membrán
- membránfedél (szívocső) alumínium
- Primer hajtás kuplunggal egyutt
- Olajszivattyú műanyag fedél
- Komplett gyujtás: alaplap + lendkerék,
- 12V-os indexrelé