Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!valaki megtudná nekem mondani hogy rabassához jok lehetnek-e senda telok?
sziasztok!Segítséget szeretnék kérni,Derbi Rabasám van1992-es és szeretném megtudni hogyan kell bekötni a gyujtását(tilisztoros)Hogyan megy az alaplapról a vezetékelés a pipára és a jeladóra.Nagyon fontos volna,ha megírná valaki.A motort most vettem és ez a bekötés hiányzik.Előre is köszi.
Hogy minek kitámasztó?Kezdőknek--netörjön szarrá a farokidom, haladóknak--Esetleg beszeretném a lábam tenni a vasdarabra, de mindenki hibázik és esetleg eldobja.Csak ezért.Védi a vázat az esetleges hajlásoktól.Haveromnak aprilia sx e van és felhajlott hátul a váz.Óvatosan kell ezt.Elég kimerítő volt?
szerintem még bőven 3-4 év lesz ez!és akkor mi(én)már nem fogok motorozni vagy ha igen akkor már meg lesz nagyobb ccmre is a jogsi és akkor má mind1 h mivan az 50ccvel!csak az a baj h nekem gyárilag 50es de má ................lett belőle 85cc!:D
Honna vezsed enyire biztosra ezt a rednszámot? MOndjuk várható már már mert akkor ez is plusz pénz mindekinek. LEgelőszőr a vizsgáztatóknak meg rendszám megvétele. Utána meg a rendőrségnek mert megfogja az összes robogót.
Hát... Remélem nem lesz semmi a rendszámból, de ha lenne, akkor se érdekelne nagyon, a Cagivával úgyse fognak, meg, Derbivel úgyszintén, RS-re meg majd esetleg.. De addigra már a Calibra 2.0-t nyúzom
ez a rendszámozás mikorra várható?(szerintem nem sok minden lesz belőle)
Hát köszi csabi hát az a helyzet hogy én vennék bele csak anyit nem akarok rákölteni. CSak menjen nomálisan és 2 hónap múlva úgy is eladom nekem nem kell azért hogy 20 ért vegyek rá rendszámot. álítólag 20 000 lesz a rendsázm és kötelező. majd kiderül nekem úgy is lesz mási moc yg honda xr 125 4t csodálatos hangj viszonylag jó sebesség szép is meg új is. hát ezért kell nekem hazsnál dugó gyűrűt azt szerzek ingyen csak dugó kell nam is baj hogyha sütött csak ne szoruljon a dugóba. ennyi. azért kösz iha valakinek lenne az szóljon. elöre is kösz
én sem tudom h mennyit dob a vákumdob bár érdekel engem is!(hogy milyen lehet)stbstb
Köszi Norbi01 !

és azal mit tudok csinálni h 80km/h körül le dadog a motor ?
CSá
hát ez szerintem baromság hogy 30-at. Szerintem semmit vagy egy nagyon picit. Az arra való hogy tárolódik benne a benzines levegős kevrék vagy mi és jobb lesz a motor gázreakciója és kevesebbet fogaszt ennyi.
Hello!

nem tugya v ki h menyit dob a teljesitményen a vákum dob ? álitolog a robogok végsebeségére rádob +30km/h-t
És dugót gyűrűvel együtt se kapsz? nekem a gyárit 17000-ért ajánlották, Mahle, az eredetit én vettem ki az óra szerint 14000(+ elég sok) km-s blokkból, ami még bontatlan volt. Szal az megbízható, de szerintem annyit mint egy sütött dugó kibír egy utángyártott is... Vertexet vagy Proxot tutira kapsz bele, bár nem olcsó dolog, az biztos. Egykerékhez minek kitámasztó? ha 1.-ben gázra veszem fel akkor nem tudok hosszan, ha alacsony fordulaton 1.-ben lassú tempónál rákuplungolok akkor úgy már lehet hosszan,holtponton fékezgetve, de a legjobb 2.-ban rántásra, a végén esetleg egy 3.-ba kapcsolással. Nemsokára benne lesznek az erősített kuplungrugók, aztán lesznek majd vidik is terveim szerint..Meg hát illő lenne beszerezni valami minőségibb kamot is
Helo nincs valakinek egy haszált derbi dugója? Méretet mondok ha lenne nagyon kelle mert amilyen nekem van dugóüm olyan széles gyűrűt nem kapok csak amilyen a legtöbb sendában van. Ha van valakinek írja. Nem is gönd ha volt sülve csak használható legyen. CSak menjen már végre a motor. Elöre is köszi.
A 30 paci kicsit sok mivanmár bazdki egy ménes az 50 cc s motorunkban?Én elfogult vagyok a derbivel kapcsban de nem ennyire Namindegy tévedni emberi dolog.Srácok ha vkit érdekel nekem van farokidomom : egyedi átalakított inszimetrikusan többhelyen kialakított(törött) fasza farokidom. megkell majd heggeszteni és majd szépen átalakítom brutálisra majd teszek fel róla képeket Kész a kitámasztóm is, alig fér bele a lábam de jó lesz az, bár elég patent lett a vasdarab És mehet a kontrollált egykerék
Ma azér néztem egyet... Haveromnál voltam, mikor indultam el csak kicsit rúgtam a Sendán, olyan furcsán indult el.. Berakom 1.-be, indulok, kint az úton burnout.. Csak egy dolog volt érdekes... A kerék hátrafele pörgött
Ja nálam is fogyóezköz (sajnos)
jah hát faridom nekem is kellene... fogyóeszköz
Hello.
Én is keresek Derbi Sendahoz (2000) idomot.Olyat amelyik az ülés mögött van.Akinek van elado az legyenszíves szoljon mert engem nagyon érdekelne!
Milyen idom kéne?
helo
ha vkinek van itt derdi hunter robogója vegyen már fel msn re léci lenne pár kérdésem a típussal kapcsolatba!
msn:viktor008@freemail.hu
csá!
látom vannak eladó alkatrészek régi sendához! és vlaakinek nincs hozzá aladó idomja?
Hát fiúk... én nem tudom hogy hány lovas a Derbim, nem is érdekel... viszont ami érdekel, az az, hogy BASZOTT MÓDON TUD MENNI! imádom.... 1.-ben kisebb gázrántásra is elveszi az elejét, de még 3.-ban is rántással fel lehet venni. eddig 1X próbáltam másodikban kuplunggal kerekezni (tegnap este), meg még elvileg nem is 100% bejáratott, de tegnap majdnem hanyatt is vert Eddig csak 72cc-s Top henger van rajta, meg Hebo full nyitott kipuff... meg stoppiezni is nagyon lehet vele.. Arról meg hogy nincs anyagból annyit, hogy én 4. éve hajtom, de a motrához nem kellett nyúlni.. pedig kapta hidegen-melegen meg 14000 Km-vel gyári dugó volt benne, én alattam Haveroknál meg potyognak szét a 3 hónappal ezelőtt összerakott NSR 125 R-ek..pedig ők sem sajnálják rá az anyagiakat.. Ja, még valami.. Csak az új Apriliákban van Derbi fejlesztésű blokk, a régebbiekben Minarelli RV ill. AM blokk volt, az AM sztem az egyik leggyakoribb blokk, ezt tették mindbe szinte, ha muszály volt, ha nem de jó is...
Hello kissnorbd !

az oldal szép és jó csak semi nincs rajta vagy nekem nem nyitja meg a firefox
Derbi Senda H, Derbi Senda R, Derbi Senda SM-ekhez (2000előtti évjáratokhoz) eladoak a következő alkatrészek:
- Duda, hibátlan
- Teleszkópvédők (enduro), hibátlan
- Teleszkópbilincsek (fékcsövet fogja), hibátlan
- Km - óra (100-as) hibátlan.
- Láncvédő, hibátlan.
- Láncvezető, hibátlan.
- Lábtartók, hibátlan
- Műszerfaltartó, hibátlan.
- Egy pár SHOWA első teleszkóp (fordított) szétszedve, szimmering és olaj kell bele.

Árak megegyezés szerint. Postai utánvétel lehetséges, írj vagy hívj. a forumot nem nézem mindig!
Kontakt :
vale.46@freemail.hu
tel : 06703105801