sziasztok!
szűkségem lenne egy derbi sr50-es géphezy olajszivattyúra és egy tejses gyujtáskapcsolóra KULCCSAL!
ha valakinek van az SÜRGŐSEN szóljon!
Érdekelne a dolog!
2 éves lesz februárban az 5300km szerintem nem olyan sok a motor.hu ra meg nem 400000-ért fogom feltenni mert szerintem többet ér ahogy a többi fentlévő derbit néztem de kössz a tippet
amúgy nem x-race hanem x-treme ami újonan 599000ft akkor már nem 100000 a külömség meg engednék is belőle valamennyit akkor lehet a külömség akár 170000is ami szerintem nem kevés!
Hello.
Lenne egy kérdésem.Tudtam szerezni hátsó teleszkopot a motoromba.Csak ez olyan hogy pont ellentétessen van a felfogatolya,vagyis hogy a köralaku felfogató rész van alul a patkos rész oedig alul.De az szerintem mindegy hogy melyik felfogato hol van,nem ?
csá! ha lenne valakinek eladó a régi derbihez "02"-höz idomja főleg hátső idomok érdekelnének szóljon megvenném!(de ha minden féle idom van az is jöhet!)
és hogy tölcsem bele ? engegyem le teljesen aztán tölcsek rá is inditsam be ?
nekem is fazerom hozott -72-eset azt kilimákba is meg autokba is használják
etöl nem lesz baja a meleg hengernek ?
A karikazott csavar lenne az. Ha buborekmentes folyadek jon ki, akkor vissza lehet tenni. Nem tudom, hogy milyen kell pontosan, nekem faterom hoztt a vasutrol -35C-at caterpillar motorokba hasznaljak, ilyen motort tesznek az M41-es M44-es Diesel mozdonyokba felujitaskor. Szep piros szinu, elvileg van benne olyan adalek, ami keni a vizpumpaszimeringet. Nekem kb 1L ment bele.
14es dell"orto 85-s fuvokával a gyári 62es helyett
akor a derbimen vagy viz leengedö csavar ? és ha igen hol ?
+ hány fokos hötöfojadék kell bele ? + menyi ?
ako engegyem le tölcsem fel és járasam a motort ? és fojamatosan tölcsem utána ?
szűkségem lenne egy derbi sr50-es géphezy olajszivattyúra és egy tejses gyujtáskapcsolóra KULCCSAL!
ha valakinek van az SÜRGŐSEN szóljon!
Érdekelne a dolog!