Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 14 es dell"orto van sztem a gyári a fúvókát meg csak ugy tom megnézni ha szét van szedve szal nem tudoim még sosem volt ....
Hello, en ugy csinaltam, hogy feltoltottem a tartalyt, kicsit max vonal fele, aztan kicsavartam a vizpumpa leengedo csavarjat, eloszor kitolta a levegot meg egy kis vizet, meg kicsit visszabugyogott a tartalyba. Ezutan csavar vissza, meghuz motorbeindit alapjaraton pofekelt egy darabig es szepen csokkent a tartalyban a szint, ezt mindig potolgattam. Most elvileg teljesen legmentes a huto kor.
egyebkent meg http://itl66.elte.hu/~gaborg/d... 30-31. oldal

Meg mindig eredekel, hogy kinek milyen meretu karbija van es mekkora fuvokak vannak benne (fo, alapjarati, szivato). Lehet batran irni
az 1-es ok:mi melegíti fel a trmosztátot?
köszi ,már benne van de,onnan,miért nem folyik be a blokkba?azt mondja vki,várjam meg amíg a termosztát kinyit,de az szerintem két ok miatt nem működik.1 ok:ha nincs víz mi melegíti fel a vizet,2. ok:ha forró a henger,és hideg víz éri nem reped-e szét?
Azt nem tudod hogy a tartályba hogy kell?
Sziasztok!
Szerelek a Derbi Sm-et,de nem tudom,hogyan kell a vizet feltölteni.Tudna vki segíteni benne?
köszi
Hello.
Lenne egy olyan kérdésem hozátok hogy,ha én egy alkatrészt veszek és postán küldi ki az illető akkor az utat is én állom.Egy 270 km-es ut kb mennyi pénz?
Sziasztok!
Valaki nemtud valamilyen weboldalat ahol szétnézhetnék fékkar után? Mert sajnos letört belőle egy kis rész a csavarlyuknál, és így elég veszélyes közlekedni vele, hogy bármikor kieshet a kar. Az fontos lenne ugye hogy nem bowdenes, hanem ilyen kis prücökbenyomós. Motorhispania Furia SM ba kellene, de nemtom, asszem Derbi Senda ba is ilyen való! Köszi előre is!
hello van egy 2006os Derbi Senda X-treme motorom 5300km-rel új hátsógumival kb 10-11le
eladó az ára:455000ft +ajándékba adnék hozzá egy új Bridgestone hátsógumi,kuplungkar,letámasztó.
ÉRD: alma42@freemail.hu
Hello!

Kinek milyen karbi van a gepen nekem Dellorto PHBG21CS nem nagy ez?
Eltunt belole az alapjarati csavar, nem tudja valaki hol lehet ilyet venni?
Hello! Nem tudtok valami JÓ magyar web oldalt ahol x-tream-hez árulnak hengereket főtengelyt stb.? VAGY NEM TUDJÁTOK HOGY MENNYIBE KERÜL MHR 80CCM HENGER, ERÖSSÍTETT FŐTENGELY,NAGY KARBI MEG KIPUFÓGÓ ÖSSZESEN?
Köszi gábor a tippet ez egy jó ötlet meg is nézem.
Hello Derbifighter50!

En a membran ellenorzesere tippelnek, mert szivaskor (suritesi utem), amikor felfele mozog a dugattyu, akkor kinyilik, igy szabadon johet a gazkeverek a karbibol a forgattyushazba. Ezutan amikor a dugattyu lefele mozog(eges. kipufogas), ekkor kell a gazkeverenek felaramlani a felomlocsatornakon, es a megnovekedett nyomas miatt a membrannak le kellene zarni, elzarva az utat a karbi fele, igy csakis a felomlokon tavozhat a benzin-levego keverek.
Szoval szerintem elsokent nezd meg a membran lemezeit, hogy le tudnak-e zarni rendesen, nem art egy uj hengertalptomites sem, meg persze a felomlok is legyenek szep tisztak .
Eredmenyes szerelest!

gaborg
de azért kösz Ghost
csak az a gáz hogy olyan elképesztő árak vannak hogy az nem igaz egy átnézés 6 rongy monodm fasza azóta inkább ithhon szerelem a mocit és még talán jobb is olcsóbb és tudom mit cseréltem és mit nem tudom mi amit még kikell mit nem. havernak 36 rongy ért cseréltek egy kuplung bovdent meg álítólag beállították a powert ment hazavelé elrepült az idom ( honda nsr) viszament mit mondtak ők ezt nem fizetik ki mert nem az ő hibájuk pedig nem húzták meg a csavarokat. pluisz otthon ment egy kört a mocivel és mi történt kilőtte a pówer a helyéről anyi szerencséje volt hogy visza tudták tenni nem ment tönkre
hát itt ilyenek a szerelők ezek után inkább szerelek itthon. majd csakmegoldom ezt is csak kérdeztem háth valkinek van tippje
szerintem kérdezd meg egy szerelötöl az biztos tugya nekem eegy robogo tuningos szokta szerenlni h v mi baj van ...
de viszont nekem is lenne egy ropant nehéz kédésem hogy a motoromon most már elértem azt hogy a kompresziót visza hoztam a mociban már szív is a gép de csak a forgatyús házig jut el a benzinem onnan fel a hengertérbe nemjut el és akrá mit próbáltam csinálni nem jut fel. nem tudna valaki valami tippet hogy mi lehet a probléma? nagyon ofntos már nagyon motorozhatnékom van
segítséget elöre is köszi
Hát egy részt a surlódási felület is de mivel szélesebb nagyobb ezért jóval nehezebb és vaskosabb azért nehezebben hajtja a motor. a surlódásra nem igazán fognám bár az is mert nekem kicsit öszehúzta a gumit és kb ugyan olyan szélességen futott mint a 110 es. de viszont szemétpalonos volt /80 as ami azt jelneti hogíy a 13 cm nek a 80 % a ami nem kicsi azért ha megnézel egy 130/80 és egy 110/7 sokkal nagyobb a külömbség mivel a 110nek a 70% a sokkal kevesebb mint mondjuk egy 130 as gumi ha /70 es annak a 70% a azért is megy könyeben nehewzebb súj nagyobb futófelület mint szélességben mint átmérőben és tudni illik hogy ha beteszel egy pici kereket meg mondjuk egy 18 at teljesen máslesz az erőviszon mivel nagyobb átmérőnél több a futófelület egy köt alatt. nekem ezt így magyarázták el. én levettem inkább legyen gizda bumi csak menjen a motor.
Ez igaz.Amikor nekem még a cross gumi volt bent ami 130-as volt azzal lassaban ment.De mikor ki cseréltem utcai gumira ami 110-es azzal sokal jobban ment.Jobban gyorsult és jobb is volt a végsebessége.
köszi a választ mi az hogy fojtja a motort ezt h érted ? nagyob felület =nagyob gördülési ellenálás
bocsi elromlott a shift billengyű azért írtam 6 ost / helyett
Ghost befél a 130 as nekem még a 140 es is bement csak a kerékről fordult le mert szűk volt hozzá a felnim. utána tettem fel 130 ast680 es és fasza volt csak fojtotta a motort a balonosság miatt de most csak egy 110670 es van és az ténleg elég gizda. de hát mit csináljak ezzel legalább jól mnet amig ment :S jó lenne már ha kész lenne.
Hello Ghost&Rider.
Hát sztem a hengernél nem szabadna olajosnak lennie,nekem sem olajos ott.Hát a kerékről meg annyit hogy mérd le vagy kérdezd meg Derbi boltban.De sztem beférne,de nem vagyok benne biztos.
Hello !

és az normális hogy a hengernél ahol a kipuffogó csatlakozik mindig tök olajos ?
mer akar hogy leveszem megtisztitom viszateszem meghuzom de akor is olajos lesz
és már nem merem joban meghuzni mer félek hogy már megszakad a menet
szerintetek be fér a 130-as kerék hátra a sendámba ?
mer v mi utcait akarok abol meg tök gizda a 110-es
és hogy lehet az x-race re önindotót teni ?
Szevasztok
Én is tulajdonosa lettem egy derbi senda bultaconak.Fasza kis gép 2002 es nagyon rendbevan viszont rohatt hangos mert egy nyitott hangtompitó van rajta.Má meg akarnak lincselni páran:D olyna hangos.
Nem tudtok valami normális hangtompítot.?Holkeresgélje egyátalán........Egy arrw hangtompitónak fasza hangja lenne ,használtan nemhinném h sokba kerülne.AMugy cseréltem a motort ,igyjött össze,de ELADÓ akit érdekel szoljon.