Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Derbifighter50 probáld meg letölteni az Adobe Readert nekem is az van és nekem megnyítja.
Hello Ghost&Rider.
Nekem is állandon feszíteni kell a láncon.Nekem is ugy 2-3 hetenként kell huzni rajta.
Ghost nekem kidobja hogy letőlté le is töltöm a géprere és a wordpad ben akarja megnyitani az meg hát ugya nem tudja megjeleníteni. valaki segítsen mit csináljak fontos lene
hát amit én néztem szetbe az HM a márkája aszem a szerelö azt monta hogy olasz márka és nagyon jó és megbiztható ez igy szetben 39990ft a polini csak a henger 69000ft nekem nemér + 40000ft az hogy polini ...
gyári fojtásal menyit megy és menyit fogyaszt ? ara számitcs hogy ha tuningolod nö a fogyasztás én városba elmegyek 3.2L el országuton meg 2.7-2.8al
azt nem tugya v ki hogy a 70es hengerel menyi lesz a fogyasztás ?
Mennyibe kerül egy 70-es szett?
Tudom hogy a váltáson múlik, az ügyesség is fontos.Amúgy nekem is nyúlt már a láncom.
üdv Derbifighter50 !

mivel probálod ?
nekem a firefox egyböl megnyitja elvileg pdf. formátumban van ...
hát én nem garantálom hogy a te is verni fogod minden a váltáson mulik ...
nem is kel kiveni adig ... én tavaszal veszek rá 70ccm-s hengerszett hogy kicsit nyomatékosabb legyen

ti menyi dönként tisztitjátok a láncot ? én általában 4tankolásonként ...
és még anyi hogy csak nekem nyulik a láncom vagy az normális hogy 3-4hetente feszitek rajtta ?
Köszi a választ. Másfél hónap az nemsemmi Szóval 80 egy kicsi tuningal és így vert egy 70-es robogót. Az marhajó Egy barátom apjának motoros boltja van, és ő szerinte a suzukis alkatrészek jók a derbikbe, mert ugyanott gyártják.Persze a lámpa más dolog. A folytástm semmiképpen nem evszem ki 1000km eött mivel elevszti a garanciáját. most olyan 200 km van benne és érezhető a változás azóta hogy megkaptam.
KÖszi gaborg a linket le is töltöttem de nem tudom megnyitni milyen progid van? Mert én akármivel póbálom nem jó
ja még anyi hogy nekem nem az sm változat van hanem az enduro de elvileg ugyan az csak a felniméret más + az elsö sárvédő
Hello Zsolesz92 !
nekem azon kivül h ki van véve a fojtás és cseréltem egy fuvokát teljesen gyári 2005 08. havi
a végesebeség ojan 82km/h körül van hát a gyorsulásról anyit hogy a Yamaha 70ccm-s sport kipuffogos robogot gyorsulásba verem elég rendesen. 15mp alat van 0-ról 80km/h-n . Szerintem egy nagyon jó 50ccm-s motor egy baj van hogy 1.5honapja várom hogy jöjön sapanyolországból a hátsó lámpám
de a kilométer óra lehetne 100ig számozva ...
de szerintem 400-500km-t legaláb meny hogy rendesen bejárasd adig ne ved ki a fojtást szerintem ...
Sziasztok! Idei nyáróta egy 2006-os derbi xrace sm 50 boldog tulajdonosa vagyok A motort tulajdonképpen újan vettük mivel ez egy kiállítási darab volt. Össz-vissz 27 km volt benne amikor elvittük.Mivel a jogsim csak most lesz meg, még nem sokat mehettem vele...Arra lennék kiváncsi, hogy a folytás kivétele után nagyjából mennyi lesz a égsebessége, ill. mennyire fog húzni a motor.
Előre is köszönöm a választ.
Üdv: Zsolesz
Hello Derbifighter.

http://itl66.elte.hu/~gaborg/d... 43.oldal dugattyu es hengermeretek,
mas oldalakon, meg egyeb hasznos dolgok , ajanlom minden derbi(szereto/szerelo) figyelmebe.

Udv.: gaborg
Hello Ghost&Rider.
Bocs de nem értetuk meg egynást!
Nekem az az adat kell a teleszkoprol hogy mekkora az egész teleszkop.Vagyis hogy milyen hosszu az egyik rogzítő lyuktol a másikig.De negyon köszönöm.
Helo valaki meg tudná mondani mekkora a derbi alapméretes henger átmérője jah és persze 50ccm es. köszi elöre is, vagy linket tud valaki ahol meg találom ?
LOL

én azt hitwem ezt a mértete kérdezed : ami a képen feketével jelöltem
a hosza 29cm
nem tudok katalógust italmondo.hu -n vannak dolgok derbihez is ,van még a gearparts24.de ezeket tudom ,jah meg motorline.hu itt van derbire malossi 80as henger meg ftengő is de ez jóval drágább mint a top!
hallo,köszi

Azt még megtudnád mondani hogy esetleg neten tudsz valaami top katalogust ami áral együtt van, elöre is köszi
Vagyis hogy a kát felfogato juk kozt mekkora a távolság.
Köszi Ghost&Rider.
De nekem csak az kell hogy mekkora a teleszkop ahogy benn van a motorba.
ez nem derbi!minarelli am 6os blokk!derbire nincs ilyen top szett!
hát fel kell hívni az előbbiekben leírt számot és meg kell kérdezni. Szerintem a katalógusukba megtalálható.
hallo meg tudnád mondani hol és mennyiért vetted a henger setet? meg a főtengelyt hozzá köszi