Ghost nekem kidobja hogy letőlté le is töltöm a géprere és a wordpad ben akarja megnyitani az meg hát ugya nem tudja megjeleníteni. valaki segítsen mit csináljak fontos lene
hát amit én néztem szetbe az HM a márkája aszem a szerelö azt monta hogy olasz márka és nagyon jó és megbiztható ez igy szetben 39990ft a polini csak a henger 69000ft nekem nemér + 40000ft az hogy polini ...
gyári fojtásal menyit megy és menyit fogyaszt ? ara számitcs hogy ha tuningolod nö a fogyasztás én városba elmegyek 3.2L el országuton meg 2.7-2.8al
azt nem tugya v ki hogy a 70es hengerel menyi lesz a fogyasztás ?
hát én nem garantálom hogy a te is verni fogod minden a váltáson mulik ...
nem is kel kiveni adig ... én tavaszal veszek rá 70ccm-s hengerszett hogy kicsit nyomatékosabb legyen
ti menyi dönként tisztitjátok a láncot ? én általában 4tankolásonként ...
és még anyi hogy csak nekem nyulik a láncom vagy az normális hogy 3-4hetente feszitek rajtta ?
Köszi a választ. Másfél hónap az nemsemmi Szóval 80 egy kicsi tuningal és így vert egy 70-es robogót. Az marhajó Egy barátom apjának motoros boltja van, és ő szerinte a suzukis alkatrészek jók a derbikbe, mert ugyanott gyártják.Persze a lámpa más dolog. A folytástm semmiképpen nem evszem ki 1000km eött mivel elevszti a garanciáját. most olyan 200 km van benne és érezhető a változás azóta hogy megkaptam.
Hello Zsolesz92 !
nekem azon kivül h ki van véve a fojtás és cseréltem egy fuvokát teljesen gyári 2005 08. havi
a végesebeség ojan 82km/h körül van hát a gyorsulásról anyit hogy a Yamaha 70ccm-s sport kipuffogos robogot gyorsulásba verem elég rendesen. 15mp alat van 0-ról 80km/h-n . Szerintem egy nagyon jó 50ccm-s motor egy baj van hogy 1.5honapja várom hogy jöjön sapanyolországból a hátsó lámpám
de a kilométer óra lehetne 100ig számozva ...
de szerintem 400-500km-t legaláb meny hogy rendesen bejárasd adig ne ved ki a fojtást szerintem ...
Sziasztok! Idei nyáróta egy 2006-os derbi xrace sm 50 boldog tulajdonosa vagyok A motort tulajdonképpen újan vettük mivel ez egy kiállítási darab volt. Össz-vissz 27 km volt benne amikor elvittük.Mivel a jogsim csak most lesz meg, még nem sokat mehettem vele...Arra lennék kiváncsi, hogy a folytás kivétele után nagyjából mennyi lesz a égsebessége, ill. mennyire fog húzni a motor.
Előre is köszönöm a választ.
Üdv: Zsolesz
http://itl66.elte.hu/~gaborg/d... 43.oldal dugattyu es hengermeretek,
mas oldalakon, meg egyeb hasznos dolgok , ajanlom minden derbi(szereto/szerelo) figyelmebe.
Hello Ghost&Rider.
Bocs de nem értetuk meg egynást!
Nekem az az adat kell a teleszkoprol hogy mekkora az egész teleszkop.Vagyis hogy milyen hosszu az egyik rogzítő lyuktol a másikig.De negyon köszönöm.
Helo valaki meg tudná mondani mekkora a derbi alapméretes henger átmérője jah és persze 50ccm es. köszi elöre is, vagy linket tud valaki ahol meg találom ?
nem tudok katalógust italmondo.hu -n vannak dolgok derbihez is ,van még a gearparts24.de ezeket tudom ,jah meg motorline.hu itt van derbire malossi 80as henger meg ftengő is de ez jóval drágább mint a top!
Nekem is állandon feszíteni kell a láncon.Nekem is ugy 2-3 hetenként kell huzni rajta.
gyári fojtásal menyit megy és menyit fogyaszt ? ara számitcs hogy ha tuningolod nö a fogyasztás én városba elmegyek 3.2L el országuton meg 2.7-2.8al
azt nem tugya v ki hogy a 70es hengerel menyi lesz a fogyasztás ?
mivel probálod ?
nekem a firefox egyböl megnyitja elvileg pdf. formátumban van ...
nem is kel kiveni adig ... én tavaszal veszek rá 70ccm-s hengerszett hogy kicsit nyomatékosabb legyen
ti menyi dönként tisztitjátok a láncot ? én általában 4tankolásonként ...
és még anyi hogy csak nekem nyulik a láncom vagy az normális hogy 3-4hetente feszitek rajtta ?
nekem azon kivül h ki van véve a fojtás és cseréltem egy fuvokát teljesen gyári 2005 08. havi
a végesebeség ojan 82km/h körül van hát a gyorsulásról anyit hogy a Yamaha 70ccm-s sport kipuffogos robogot gyorsulásba verem elég rendesen. 15mp alat van 0-ról 80km/h-n . Szerintem egy nagyon jó 50ccm-s motor egy baj van hogy 1.5honapja várom hogy jöjön sapanyolországból a hátsó lámpám
de a kilométer óra lehetne 100ig számozva ...
de szerintem 400-500km-t legaláb meny hogy rendesen bejárasd adig ne ved ki a fojtást szerintem ...
Előre is köszönöm a választ.
Üdv: Zsolesz
http://itl66.elte.hu/~gaborg/d... 43.oldal dugattyu es hengermeretek,
mas oldalakon, meg egyeb hasznos dolgok , ajanlom minden derbi(szereto/szerelo) figyelmebe.
Udv.: gaborg
Bocs de nem értetuk meg egynást!
Nekem az az adat kell a teleszkoprol hogy mekkora az egész teleszkop.Vagyis hogy milyen hosszu az egyik rogzítő lyuktol a másikig.De negyon köszönöm.
én azt hitwem ezt a mértete kérdezed : ami a képen feketével jelöltem
a hosza 29cm
Azt még megtudnád mondani hogy esetleg neten tudsz valaami top katalogust ami áral együtt van, elöre is köszi
De nekem csak az kell hogy mekkora a teleszkop ahogy benn van a motorba.