Cső!most járatom még, a lóerőadatot nem tudok a max nyomatékot az 10250nél adja le,de sokkal sokkal nyomatékosabb mint az 50ccm kicsit poros az út vagy földúton kissebb kanyarba odarántod neki és mászik ki a segge!
Derbi Senda R, Senda SM, X-race, DRD, és az összes 95-től gyártott 4-6 sebességes Derbi blokkhoz elado Önindíto + fogaskoszorús lendkerék! Ha unod a rugdosást akkor ez kell neked. Irányár: 25ezer ft.
hát most igy sötétbe ccsak egy vonalzot találtam alul 21mm de holnap meg mérem tolómérövel ha ugy jó de fölül sajnos le kéne venem szerintem a tankot ahhoz nem férek hozá
Hello.
Az lenne a kérdésem hogy nektek a Derbi Sendatokban a hátso teleszkop az mekkora(milyen magas)?
Vagy a vázon a két felfogato luk hány centire van egymástol?Ja régebbi sendára gondolok!Lécci aki tud az segítsen!
nekem a 2T nem nagyon tecik egyépként a cbr125r-en tényleg a tükröt baszták el a legjobban de nekem akor is 4T lehet h az nsr 22lóerö de csak 7-8NM a 4T pediig 11Nm 10000fordulaton nemem az a motor nagyon tecik és remélem hogy jövö öszel tudok venni egyet !
lagunába nincs 2.5ös a régibe 2.2 dti van 2.0benya a safranba van 3.0 v6 biturbo! tudtommal!diesel van!am nem lehetetlen amit írtál de ami ilyen suzuki az turbós+6os váltó stb!van most egy 500lovas turbos civic 1.6os a kategóriájában a leggyorsabb europában!nem vitatkozom én se ,csak beszélgetünk!:)
hát hiába mondjátok hogyí lehetetlen én sem hittem el és még is igaz tudom hihetetlen a dolog de még is így van. de mondjuk nem is azért írtam berle a szövegembe hogy most erről vita legyen hagyuk a fenébe de ha egyszer átélnéd a dolgot elhinnéd hogy milyen is az a suzuki. nem egyszerű. amúgy igaz hogy manapság 170 akaráhány paci semmit sem jelent magasságrendekkel többek a kocsik de még is ha megfigyeled a gyári kocsik még is lasabbak mint egy kb 5 8 éves mert a mostaniak korlátozva vannak 200 220 körül megy hiába van benne 130 paci amit múltkor néztünk lagunát az is 98 paci volt és csak 200 volt a vége padig alig volt benne kilméter ami azt jelenti ha nem dugatták szét nem volt szétkenve. és lám lám a suzuki még is veri és a laguna még is csak 2.5 ös volt. azért ezt is vedd figyelembe.
elmondanám h suzukiba gyárilag van 16v!1.3 16v meg 1.6 16v!régi 2.8as v6os audi meg 175 le!elég sok kell h azt megverje a suzuki,de sztem ezek a számok és köbcentik viccesek ma már mi az a 175 le?!semmi!a 3.ba 180 az megint érdekes!
- Duda, hibátlan
- Teleszkópvédők (enduro), hibátlan
- Teleszkópbilincsek (fékcsövet fogja), hibátlan
- Km - óra (100-as) hibátlan.
- Láncvédő, hibátlan.
- Láncvezető, hibátlan.
- Lábtartók, hibátlan
- Műszerfaltartó, hibátlan.
- Egy pár SHOWA első teleszkóp (fordított) szétszedve, szimmering és olaj kell bele.
Kontakt: vale.46@freemail.hu
tel: 06703105801
- Hibátlan 3000km-er futott főtengely csapágyakkal egyutt
- 6 ablakos gyári membrán
- membránfedél (szívocső) alumínium
- Primer hajtás kuplunggal egyutt
- Olajszivattyú műanyag fedél
- Komplett gyujtás: alaplap + lendkerék,
- Gyujtáselektronika
- 12V-os indexrelé
Kontakt : vale.46@freemail.hu
tel : 06703105801
Derbi Senda R, Senda SM, X-race, DRD, és az összes 95-től gyártott 4-6 sebességes Derbi blokkhoz elado Önindíto + fogaskoszorús lendkerék! Ha unod a rugdosást akkor ez kell neked. Irányár: 25ezer ft.
Hát nekem az kellene hogy a két felfogato lyuk közt mekkora a távolság.Nagyon köszönöm!
és mijen fordulaton 10.5Nm és hány lóerö ?
Tudsz Derbi Senda (2000) hátso idomot is?Tudod az ami az ulés mogott van.
Az lenne a kérdésem hogy nektek a Derbi Sendatokban a hátso teleszkop az mekkora(milyen magas)?
Vagy a vázon a két felfogato luk hány centire van egymástol?Ja régebbi sendára gondolok!Lécci aki tud az segítsen!
Erröl a számrol, tudsz rendelni szinte bármijen derbihez alkatrészt.
06-23-336-330
Városon kívül 8-9 liter
30Km-enként
nekem a 2T nem nagyon tecik egyépként a cbr125r-en tényleg a tükröt baszták el a legjobban de nekem akor is 4T lehet h az nsr 22lóerö de csak 7-8NM a 4T pediig 11Nm 10000fordulaton nemem az a motor nagyon tecik és remélem hogy jövö öszel tudok venni egyet !
a én is megnézném azt a szuzukit