hát ez za 50es rendszámozás már csak azért sem lehetséges mert millió papírok nélkül konténerben behozott 50es robogó, és motor van magyarországon. Azokkal mit csinálnak?kuka vagy mi?!
Szivesen Simson600rr. Örülök hogy segíthattünk a próblémádon. Hát Ghost&Rider a te történetedhez én is tok tanusítani dolgokat az én részemről. Nekem is le kellet fizetnem egy + órát amiért ledumálta az oktató hogy átmenjek forgalmi vizsgán erre kiderüól hogy ösz visz 1 hibapontom volt ami nagyon gyenge és nem meghúzás jár érte szóval átbaszta a fajam mondjuk ilyne várásos dolgom még nem volt de hogy került neke 69 be ez A1 vagy 50 es jogsi volt mert ha 50 akkor az szemet sok nekem volt 25 ösz visz. Én is most megyek majd decemberben a1 re fasza lesz csak már lennemeg a jogsi meg a motor.
na az ilyen történetektől megy el a kedve az embernek
na de kicsit azé ":?:?:?:? voltak hogy még kértek pénzt hogy átmenjen vizsgán..ilyet még nem hallottam..
jó egy f...opó g...ládák ezek!
ezér utálom magyarosrszágot pl.: voltak a választások becsönget az ember hogy közválemény kutatás van és hogy én mit szeretnék mondom neki 1dolgot aszfaltozák le a ... utcámat mer ha esövan
kise tudok meni a kapun na azota is csinálják ...
de hát ez van nem tudok változtatni meg hát mijen dolog az hogy elmegyek szeretnék jogositványt :
jó kersz 1hónap alat megvan megyek "vezetni" Gyálon lakok elmegyek dunaharasztira azt monta az oktato ne megyek motoral mert ot van a motor amivel meni kell na szépen odamegyek 2re ahogy megbeszéltük az oktato jön 3kor azt mongya mingyár it van a szimszon amivel meni fogok na már it ideges voltam
várok 0.5órát sehos senki aztán 5:30kor monta az oktato hogy haza mehetek mer nincs motor
jön értem apám férehivja "beszélgetni" az oktato kér 20000ft hogy a vizsgabiztos ne huzon meg a vizsgán
jó kifizeti következö alkalomal megyek hofy gyakorlok (ekor már saját motoral ) végigmegyek a páján
vizsgabiztos aba kötött bele hogy megálásnál fokozatosan váltotam visza akor oda szol az oktato hogíad már kifizete ...
akor mongyák hogy jövöhét szerdán megyek oda 2-re és akor lesz a vizsga jó odmagyek
mongyák hogy minyár indulunk ne vetközek le volt rajtam csizma kabát kesztyü sikak nadrág ézt természetesen nyáron és igy vártam 3órán kerszetül a végén odahiv azt mongya átmentem a vizsgán it irjam alá ...
és a végén 54400ft helyet 95000ft be került a ki..ot kismotor jogositvány ...
hát én nem szeretném hogy 125cm3 legyen a kismotor meg akor az 50es derbim nem kelne senkinek de mástrész jó lene mert akor venék egy 125cm3-as motort-t de szerintem ugy se változtatnak akor nem tudnának külön 50ccm-re jogsit kérni meg külön 125ccm-re szerintem magyagyaroszák a jógositványfajták és a keresz szabájok megragadtak az 1960as évekbe a kresz szerint a segéd motor kerékpár (moped) legnagyobb tevezet végsebesége 45km/h a legagyobb megengedet teljesitménye 1.79Lóerö
(ezt még a babetta is tulépi 2.3lóerövel) + magyarországon a moped nem szálithat utast pedig még a simsonon is van utasnak hely ...ez az egész rendszer ugy van kitalálva hogy minél töb adot fizess
teljesitményadó = 300Ft/KW vagyis ha van pl.: egy Honda CBR1000RR tipusu motorod akor : 126KW
37800Ft és csak 176Kg a motor
és akor a fentartásról még nem is beszéltünk ... [O21
Hát szerintemmegfogják őket csinálni rendszámosra. Minden országba van rendszám akárova mész szlovákia csehország németek olaszok. Mindenhol van csak amagyarok balfaszkodnak megint. Hát lene hátulüője de hát legalább nem lenne 125 50 es papírokkal meg stb.
Üdv, újra itt.
Hátsó féklámpám már működik, bár sajnos 4000 ft volt hozzá a kapcsoló... A gázra világítás erősödése még nincs megoldva, mi nem kaptuk szét, de egyik ismerős ért az ilyen dolgokhoz ugyh elvisszük majd hozzá! Köszi az eddigi segítségeket h.david! Majd még írok erre ha kész lesz! :)
Háttttt nem tom végül is lehet hinni neki mert ez a mocskos kormány már sokmindent megcsinált és még fog is elképzelhető hogy ezt is berhozzák de álítólag csak januártól. Attól meg már nekem mind1 lesz mert arra 125 ös gépem lesz úgyhogy nekem az már nem fog kelleni meg nem tusom elképzelni hogy majd a simókat viszik kpm vizsgára és rendszámozzák. Inkább eladja többe kerül azt megcsináltatni mint venni egy másik sanyót
Hello.
Amúgy ti hisztek ebbe a rendszámoztatásba.Hogy a kismotorokat is le fogják rendszámozni.
Mert sztem nem ezt csak ugy mondják.Ezt hajtogatják 5 éve de semmi.
köszi a választ és kb menyibe kerül az elsö+hátsó ?
ha én néha ki megyek vele a cros pályára meg ha nagy a sor a lámpánál én képes vagyok az árokba is kerülni +hol lehet ijet venni ?
19921204 ha uj aksit vettél valszínű nincs feltöltve márha neme írtad azt az üzenetet. töltsd fel tuti hogy jobban világít meglátod a motor nem töltheti fel neked nulláról az aksit. főleg ha száraz aksid van akor pláne akor még töbet kell tölteni nekem ezt mondták
és plusz ellenőrizd a sav/desztvíz szintete mert ha túl alacson az nem valami jó az aksinak
ghost:
én tudom ajánlani a Dunlop Trailmax gumiját! aszfalton kitűnő, terepen is elmegy, - földúton és homokra szerintem tökéletes, komolyabb terepre annyira nem kell használni mert könnyen elpörgeti(ami akár élvezetes is tud lenni) +50essel alap hogy nem kell annyira komoly terepre menni. -de annyira nem vészes a tapadása.
tehát ha azsfaltra és terepre is akarod használni tökéletes választás!
halle nekem van egy keeway ksm endurom nem tud valaki hátsó telót hozzá ami nem nagyon puha mert ami most van benne az alig birja a 2 személy köszi halee
Sajnos már elvitték.
De van Aprilia Tuareg hátsó teló, állítható és sokkal masszivabb.
Nem tudom hogy az jó lenne-e neked, bár azt hiszem az Aprilia hátsó teló hosszabb is.....
egyébként nekem is ugyanez a baja vettem bele aksit nem lett jobb majd a hétem szétkapjuk haverral aztán... majd meglátjuk! ha valamit tudok majd mondani (sikerült megcsinálni) akkor szólok!
na de kicsit azé ":?:?:?:? voltak hogy még kértek pénzt hogy átmenjen vizsgán..ilyet még nem hallottam..
jó egy f...opó g...ládák ezek!
kise tudok meni a kapun na azota is csinálják ...
de hát ez van nem tudok változtatni meg hát mijen dolog az hogy elmegyek szeretnék jogositványt :
jó kersz 1hónap alat megvan megyek "vezetni" Gyálon lakok elmegyek dunaharasztira azt monta az oktato ne megyek motoral mert ot van a motor amivel meni kell na szépen odamegyek 2re ahogy megbeszéltük az oktato jön 3kor azt mongya mingyár it van a szimszon amivel meni fogok na már it ideges voltam
várok 0.5órát sehos senki aztán 5:30kor monta az oktato hogy haza mehetek mer nincs motor
jön értem apám férehivja "beszélgetni" az oktato kér 20000ft hogy a vizsgabiztos ne huzon meg a vizsgán
jó kifizeti következö alkalomal megyek hofy gyakorlok (ekor már saját motoral ) végigmegyek a páján
vizsgabiztos aba kötött bele hogy megálásnál fokozatosan váltotam visza akor oda szol az oktato hogíad már kifizete ...
akor mongyák hogy jövöhét szerdán megyek oda 2-re és akor lesz a vizsga jó odmagyek
mongyák hogy minyár indulunk ne vetközek le volt rajtam csizma kabát kesztyü sikak nadrág ézt természetesen nyáron és igy vártam 3órán kerszetül a végén odahiv azt mongya átmentem a vizsgán it irjam alá ...
és a végén 54400ft helyet 95000ft be került a ki..ot kismotor jogositvány ...
(ezt még a babetta is tulépi 2.3lóerövel) + magyarországon a moped nem szálithat utast pedig még a simsonon is van utasnak hely ...ez az egész rendszer ugy van kitalálva hogy minél töb adot fizess
teljesitményadó = 300Ft/KW vagyis ha van pl.: egy Honda CBR1000RR tipusu motorod akor : 126KW
37800Ft és csak 176Kg a motor
és akor a fentartásról még nem is beszéltünk ... [O21
Hátsó féklámpám már működik, bár sajnos 4000 ft volt hozzá a kapcsoló... A gázra világítás erősödése még nincs megoldva, mi nem kaptuk szét, de egyik ismerős ért az ilyen dolgokhoz ugyh elvisszük majd hozzá! Köszi az eddigi segítségeket h.david! Majd még írok erre ha kész lesz! :)
jön valaki a demonstrációra ?
Amúgy ti hisztek ebbe a rendszámoztatásba.Hogy a kismotorokat is le fogják rendszámozni.
Mert sztem nem ezt csak ugy mondják.Ezt hajtogatják 5 éve de semmi.
köszi a választ és kb menyibe kerül az elsö+hátsó ?
ha én néha ki megyek vele a cros pályára meg ha nagy a sor a lámpánál én képes vagyok az árokba is kerülni +hol lehet ijet venni ?
és plusz ellenőrizd a sav/desztvíz szintete mert ha túl alacson az nem valami jó az aksinak
én tudom ajánlani a Dunlop Trailmax gumiját! aszfalton kitűnő, terepen is elmegy, - földúton és homokra szerintem tökéletes, komolyabb terepre annyira nem kell használni mert könnyen elpörgeti(ami akár élvezetes is tud lenni) +50essel alap hogy nem kell annyira komoly terepre menni. -de annyira nem vészes a tapadása.
tehát ha azsfaltra és terepre is akarod használni tökéletes választás!
De van Aprilia Tuareg hátsó teló, állítható és sokkal masszivabb.
Nem tudom hogy az jó lenne-e neked, bár azt hiszem az Aprilia hátsó teló hosszabb is.....
Keresek Derbi Sendara(2000) hátso farok idomot(az ami az ulés mogott van).Ha van valakinek az legyenszíves szoljon.Megköszönném!
Engem érdekelne a hátso teleszkopja ha jo.
Ha kell valami írjatok.
1780913@citromail.hu
Üdv mindenkinek.
ha valaki tudna nekem szerezni 1 db zöld(bal) vagy két fehér/zöld első idomot derbi senda r(2000-res)-re
akkor szóljon mert kiváncsi lennék rá!