Országos közlekedési akcíó van ! Különös figyelemmel a gyorshajtókra. A zöldek nem mérhetnek, csak a rendörők. Majd 2008 január 01 -től. Akkor lesznek összevonva. A rendőrből határőr a határőrből rendőr lessz.
Tegnap este jöttem haza Veszprémből. Ennyi rendőrt még nem láttam azon a szakaszon! Ja és a határőrök is kint voltak 2 helyen is, ők is mérnek? Keszthely után egy bukkanó mögött bújtak a fák árnyékában, beleolvadva a zöldbe
Épp egy sajnos primitív motoros társaság előzött meg amikor találkoztam velük, ők belefutottak.
A küllőzést magam szeretném megcsinálni, októberre minden cuccom meglesz hozzá.
Igen, nekem is olyan méretű gumi kell rá.
Hátul ebben az idényben teljesen kisimultak a gumi "ráncai", szóval csere
A Continental nekem is bejönne, egyik barátom Pesten majd vesz egyet.
Csak 1600 a gumicsere + centír? Akkor mifelénk igen drágák a szerelők!
Majd elbabrálok az egész szerelés-küllőzés-gumi dologgal, ha nem megy akkor szaki.
Táska távtartókat is néztem, de azok is elég riasztó árúak. Veszek hegesztőmasinát
Ma is voltam egy gumisnál, aki centíroz is, 1600 huf gumiszerelés, centírozás. (8-ast nem szed ki, azt mondta)
a gumi, amit rendelni akartam, elfogyott (16 ropi lett volna, Continental), most 18-ért ígértek Bridgestone-t.
Még okosodom azért. Mert a neten találtam Heidenaut 13-ért, csak nem találom az itteni dealert. Ha meg megyek érte, akkor az is annyi. Most már kapkodnom kell, 13-ára bejelentettem vizygára a gépsárkányt.
Nekem csak hátsó kell, az első jó (újszerű), csak öreg. Majd ha sok pénzem lesz, kicserélem azt is.
Igen, nekem is, azért kérdeztem.
Időközben már 3 küllőm is kinyiffant, ezért kell lépnem mielőtt széthullik alattam a motor
A küllőket már megvettem, de bontás nélkül nem lehet őket befűzni, mert egyszerűen nem férnek be. Szóval szét kell kapnom a kereket.
Ha addig nem pattan el még egy küllő, akkor télen majd legózok vele otthon, de ha beüt a mennykő akkor nem kockáztatok. Gumit mindenképpen cserélnem kell, ahhoz szervíz és gép ajánlott mert félek hogy szétverem a krómozott felnit.
Hétvégén kisakkozom mi legyen.
nekem soknak tűnik, de nincs tapasztalatom. a küllőzés babrás munkának tünik, a gumiszerelést itt Nyíregyházán 1000-ért vállalják. 2 gumist kérdeztem. A centírozást nem vállalják, lehet, hogy a motorszervíz igen, de mivel spec. lehet a gép, amivel csinájják, biztos drágább, mint az autóé.
Egyébként minek fűzeted át a kereket, nem egy küllőd törött?
Üdv néktek....
Szívesen elnéznék én is erre a laza társas gurulásra Viragommal, de sajna épp azon a hétvégén céges fejtágítás lesz és talán a jövőhéten el is adom a mocit. Ideje lenne már, mert nagyon beleéltem magam a másikba
Most hétvégén viszont még megyek vele egy kört, meglátogatjuk ezt a tatabányai bányásznapi összetartás című gurulást, de csak a szombati napon veszek részt ( http://motorozz.hu/sys/main.pl... ) akinek van kedve tartson velünk
Megtaláltam!
Gondolom, nem egy eszetlen tempót diktáltok, mert a résztvevők között 250-es motorokat is találtam. Egyébként en egy 125-ös Virago-val kezdtem. De nem vagyok régi motoros a mostani 3 hónapja van meg, a jogsim meg egy éves!
Nem tudom még hogy alakul az a hétvége, de lehet róla szó!
szeptember 8-9én szrvznek a haverok egy túrát a Börzsöny-Pilis részre, ha meg tudod oldani a szállást, gyere velünk. vagy ha egy napra jössz , úgy is jó. Nem szokott nagy tempó lenni, többen vannak kezdők
Én sem gurultam még sosem velük, csak néhányukat "ismertem" a nicknévről.
Többen voltuk ott, akik nem tagok a CC-nél, lévén abban a csapatban, akivel én járok kisebbségben vannak a csopperesek
Én most gurultam először a CC-vel, meg egyszer járt lenn tőlük négy emberke Kiskörén és ott voltam velük, azok közül, most Taylor és Kolaci volt ott velük beszéltem inkább, mert őket ismertem!
Meg kispeti látott el egy-két jótanáccsal csapatban motorozás témakörben.
Így ismeretlenül meg nem nagyon akartam mindenkihez odapofátlankodni.
Minek van ekkora nagy hangulata, ezt nem értem most ?
Köszi!
De jót motoroztam most este, mekkora hangulata van ilyenkor (is)
Feri
Országos közlekedési akcíó van ! Különös figyelemmel a gyorshajtókra. A zöldek nem mérhetnek, csak a rendörők. Majd 2008 január 01 -től. Akkor lesznek összevonva. A rendőrből határőr a határőrből rendőr lessz.
Tegnap este jöttem haza Veszprémből. Ennyi rendőrt még nem láttam azon a szakaszon! Ja és a határőrök is kint voltak 2 helyen is, ők is mérnek? Keszthely után egy bukkanó mögött bújtak a fák árnyékában, beleolvadva a zöldbe
Épp egy sajnos primitív motoros társaság előzött meg amikor találkoztam velük, ők belefutottak.
A küllőzést magam szeretném megcsinálni, októberre minden cuccom meglesz hozzá.
Hátul ebben az idényben teljesen kisimultak a gumi "ráncai", szóval csere
A Continental nekem is bejönne, egyik barátom Pesten majd vesz egyet.
Csak 1600 a gumicsere + centír? Akkor mifelénk igen drágák a szerelők!
Majd elbabrálok az egész szerelés-küllőzés-gumi dologgal, ha nem megy akkor szaki.
Táska távtartókat is néztem, de azok is elég riasztó árúak. Veszek hegesztőmasinát
a gumi, amit rendelni akartam, elfogyott (16 ropi lett volna, Continental), most 18-ért ígértek Bridgestone-t.
Még okosodom azért. Mert a neten találtam Heidenaut 13-ért, csak nem találom az itteni dealert. Ha meg megyek érte, akkor az is annyi. Most már kapkodnom kell, 13-ára bejelentettem vizygára a gépsárkányt.
Nekem csak hátsó kell, az első jó (újszerű), csak öreg. Majd ha sok pénzem lesz, kicserélem azt is.
Te milyen gumit teszel rá?
Időközben már 3 küllőm is kinyiffant, ezért kell lépnem mielőtt széthullik alattam a motor
A küllőket már megvettem, de bontás nélkül nem lehet őket befűzni, mert egyszerűen nem férnek be. Szóval szét kell kapnom a kereket.
Ha addig nem pattan el még egy küllő, akkor télen majd legózok vele otthon, de ha beüt a mennykő akkor nem kockáztatok. Gumit mindenképpen cserélnem kell, ahhoz szervíz és gép ajánlott mert félek hogy szétverem a krómozott felnit.
Hétvégén kisakkozom mi legyen.
Egyébként minek fűzeted át a kereket, nem egy küllőd törött?
Szívesen elnéznék én is erre a laza társas gurulásra Viragommal, de sajna épp azon a hétvégén céges fejtágítás lesz és talán a jövőhéten el is adom a mocit. Ideje lenne már, mert nagyon beleéltem magam a másikba
Most hétvégén viszont még megyek vele egy kört, meglátogatjuk ezt a tatabányai bányásznapi összetartás című gurulást, de csak a szombati napon veszek részt ( http://motorozz.hu/sys/main.pl... ) akinek van kedve tartson velünk
Jujj!
Szerintetek egy GZ250 hátsó kerekének (15") küllőzése, gumi felrakása és centírozásáért 14e reális ár?
nagyon eltűntél mostanában!
Szoktál azért motorozni, vagy csak a(baba) kocsival egykerekezel?
Gondolom, nem egy eszetlen tempót diktáltok, mert a résztvevők között 250-es motorokat is találtam. Egyébként en egy 125-ös Virago-val kezdtem. De nem vagyok régi motoros a mostani 3 hónapja van meg, a jogsim meg egy éves!
Nem tudom még hogy alakul az a hétvége, de lehet róla szó!
A túra neve: laza gurulás a Virágókkal:-))
a társaság nagyon jó,mert sokfélék vagyunk. ha gondolod nézz be a viragós-ismerkedős topic alatt szoktunk hülyülni.
Tudtad, hogy a T. dobi túra apropóján holnap mennek a TV2 mokka c. műsorába a szervezők?
Gurulhatnánk együtt is!
Többen voltuk ott, akik nem tagok a CC-nél, lévén abban a csapatban, akivel én járok kisebbségben vannak a csopperesek
Meg kispeti látott el egy-két jótanáccsal csapatban motorozás témakörben.
Így ismeretlenül meg nem nagyon akartam mindenkihez odapofátlankodni.