Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem oké!

Vettem túradobozt a gépre, oldaltáskák később. Motorral mentem érte, egy műanyag zsákba rakattam. Csak úgy lobogott a szélben
Az erősen negatív cikket részben ellensúlyozandó, feltettem egy tárgyilagosabb népítéletet a TC-re.

Jó éjt!
Szerintem 1-2 hónap múlva legyen a tali,addig megbeszéljük fixre mindenkivel a dolgot
Nem kell vitázni skacok, nyugi.

Ez a SuCsAMoTa tényleg jónak ígérkezik, aki teheti menjen és kergesse meg a motorokat!

A kenesei őrület is frankó lehet, jó bulizást vt750! Fotók lesznek?

Örülök hogy tetszik a fórum-tali ötlete! Helyszínül nekem a Dunántúl, főleg a Balaton környéke rokonszenves. Időpont ügyben mérvadó, hogy többségünk gondolom dolgozik, vagyis a hétvége szabad. A mostani víkend nekem nem oké, mert Díszelbe megyek ismerőssel és a 40 éves 250-es Szimójával veterán túrára

Most olvastam egy népítéletet a GZ250-ről a TBike-on. Címe:
"Rozsdaboglya, avagy a Suzuki szégyene"
Nagyon lehúzza az illető. Érdekes.
Az enyém nem rohad, és megy, ennyi

Most jött meg a lánckerekem, hétvégén be is építem

Ma egy igen szépen felújított 1964-es Pannoniát láttam, sirály masina!
Ezek szerint te már voltál ?! Esetleg most is mész ?

Nem én leszek az egyetlen Intruder?
szerintem a SuCsA Mota nem a pályázásról szól....
nah mi a helyzet erre topiklakok ?Vita van látom ezerrel Hétvégén gyertek Balatonkenesére őrült motoros hétvégére
Szerintem ezt most hagyjuk abba! Ne hasonlítgasd össze a két motort! Nekem volt gyorsasági motorom is, aztán csak visszatértem a nyugis motorozáshoz! Amennyire a hétköznapokban és túrázáshoz kell, annyira tud kanyarodni. Ha a te mocid meg akkora kanyarvadász, akkor frenkizz csak vele a pályán! Csak azért furcsa, hogy itt kezded veregetni a motorod vállát. Dícsérgesd ott, ahol az igazi speedesek vannak! Nekünk chopper-cruiser-eseknek elég ha egy motor ennyira kanyaradik, nem pályázni akarunk vele és nem is versenyezni! Ez a baj, hogy manapság könnyű felülni a sportgépekre és azt hiszi magáról az ember, hogy hírtelen versenyző is lett belőle!
(és még te írtad pár napja, hogy nagy a kísértés, hogy choppert vegyél?! Na ne nevettes! )

Részemről a téma befejezve !
Köszi Warovex! Igazad van!
Nincs nekem semmi bajom a Chopperrel, csak az se a pályára való mint én sem.
A külömbség talán annyi hogy te talán tudsz kanyarodni ,de a motorod nem, nálam meg forditva van: a motorom képes lenne rá csak én nem Szoval igy kiegyelitödnek a dolgok.
Egyébként junius 30-án OBB családi nap lesz azon biztos lehet saját motoron menni.
tegyük fel megelőzöd.....és akkor mivan? nagyobb embernek érzed magad?
Fikázod az Intruderem egy "Chopper, Cruiser, Shadow és a többiek" topicban, amikor a tied még a "többiek" szót sem képes kielegíteni?
Akkor azt is megelőzöm Ez következik a dolgokból
Miből gondolod, hogy M800-nál gyengébb gép nem is lesz ?
Mindegy mivel mész Állitólag nem lehet saját motorral felmenni a pályára. Tavaly elött voltam akkor lehetett. De ha megtudtok valamit, hogy mégis! akkor én is megyek. Gyere Te is akkor legalább egy ember lesz akit meg tudok előzni
Ezennel kezdjük el a szervezést! Javaslat időpontra, helyszínre?
énis, énis... össze lehetne egyszer hozni egyet (tudom én még viszonylag új vagyok itt, de szivesen elmennék egy ilyenre)
Furom-tali: Ja az nekem is nagyon tetszene!

Ui.: SuCsAMoTa-ról tud vki valami? Megy vki? Érdemes oda Cruiser-Chopper-el kimenni (Hungaroring)?
huhh ez egy jó ötlet Feri! Majd kéne tényleg csinálni egy fórum találkozót?
Az nekem elég messze van! Hétvégén mentek?
Veterántalálkozóra ígérkeztem el...

Vasárnap utolértem az alsóörsi csapat legvégét, brutál sokan lehettek!
Fórum-találkozó lesz?

Feri
Hát sajnos én most ezt kihagyom
Sziaztok!

Újszilvásra valaki? Egy nap, több nap?
Azért egy 400-astól ne várj eszement nyomatékot. Ahhoz cm3-is kell. Az 1400-as túragépeknek azért már van nyomatékuk. A revüben most írnak az egyikről, és kiváncsi volt a szerző, meddig engedheti le legnagyobb seb.fokozatbam a fordulatot. Az üresjárati alapfsz. alá ment le és onnan rángatás nelkül gyorsított!
A 400-as japán belpiacos modell. Talán ezért van kevés, egyébként senki sem ajánlja (az eladókon kívül) mivel az alkatrészellátás nehézkes. Az 535-öst itthon is forgalmazták, igaz az nem annyira Harley-s.
Hát igen, biztos brutál lehet az a jó kis Thunderace... Messze vagyok én még attól, hogy olyan gépre üljek Gondolkodtam még Kawa ER-6-ban is, de az meg drága sajna. Viszont kényelmesnek meg tuti kényelmes, mert ültem rajta, és nekem nagyon bejött. Szóval mostmár aztán tényleg nem tudom, milyen gépet vegyek...

Mostanában nem sűrűn leszek msn-en, mert itt az érettségi, és tanulnom kell ezerrel :S ha végre túl leszek rajta, akkor jól megkönnyebbülök, és dumálhatunk! ;)
Az ilyen motorokat nagyon szeretem,hogy 2 ezres fordulaton is nagyon húz,nem kell 10 000-be belepörgetni