Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!
Örömmel trudatom veletek,hogy kb. egy hét mulva átvehetem a régen vágyott mocimat.Csak egy hét, de már alig tudom megvárni,pedig régen motoróztam. Remélem még az idő kegyeslesz hozzánk ,és kitart mondjuk egy jódarabig. Sajnos egy hétig tart mig műszakizzák, és a nevemre irják.Majd teszekfel képeket.
Sziasztok!

Piko, igen szép motorod lesz!
Október végén vettem az enyémet és kisebb megszakításokkal végigmotoroztam vele a tavalyi "telet". Néha cidriztem, de az még nyáron is előfordulhat, csak félpucéran
Jo gurulásokat!

Feri
Szia !
Yamaha XVS 1100 CL.fekete. és ember még nem fingott rajt !
szia4
Mit veszel?
én is szept.26-án vettem, és még 2 hónapot ment abban az évben.
Szia lapar !

Nem mondod, hogy vége a szezonnak. Holnap akarok motort venni. Reméllem még mehetek vele,legalább kiprobálni. Ezen a topicon igen nagy a csend,biztos nem érnek rá. Na csá.
Úgy látom vége a szezonnak. Tegnap volt egy 30 km-es utam este, hát már a végén fáztam kicsit.
Azért még a városi motorozás elviselhető, sőt élvezhető is.
Igen, valószínűleg akkor engem láttál. Az a cső már régen kikerült belőle és igen jó hangja lett
Laci! asszem láttalak a demon mikor vonultunk a pesti rakparton, egy kis ideig. 993 van a rendszámodban?Ugy láttam már nincs benne az a kis cső a kipufogódban
Mivel csopperes volt a "sértett" ide teszek egy hozzászólást az indexről:

"Sziasztok. Tigerheart vagyok es ezert az egyetlen uzenetert regisztraltam a
forumba. Szerettem volna kulon temat nyitni ennek, de gondolom bizonyos
szamu hozzaszolas alatt erre nincs lehetosegem. Hogy jovok-e meg, nem tudom.
En is motoros vagyok, de a mindenki altal megvetett nagyrobogos-fajtabol.
Tehat: Biztosan emlekeztek az Aug. 20-i kunmadarasi gyorsulasi versenyen
tortent szornyu balesetre, amikor a szervizuton lepesben halado hazaspart
egy allatkodó fiatal elutotte, a ferj a helyszinen meghalt, de a felesege
tulelte. A feleseget otthoni kezeles mellett hazaengedtek, de sajnos O is
elment. 3 kisgyermek maradt arvan. A feleseget Timinek hivtak es en is
ismertem. Timi testvere (Kata) irt nekem egy levelet, idezem:
Szia!
Sajnos nagyon rossz hirem van.Timike vasarnap hajnalban orokre elment a
ferje után.Tudoemboliat kapott,s mar nem tudtak rajta segiteni. Toled
szeretnek egy szivesseget kerni.Ha mododban all, kerlek irj nehany motoros
forumba üzenetet,-mert en (csak egy no vagyok) nem igazan talaltam megfelelo
oldalakat-,hogy 2007. szeptember 29-en 13 orakor veszunk Toluk vegso bucsut
a sarosdi temetoben. Azert kerlek erre,mert nagyon sok ismerose, baratja
volt a Zsoltinak a motorosok koreben, akiket en nem ismerek, de esetleg
szeretnek tudni. Elore is koszonom!
Mivel en nem tul sok motoros
forumot ismerek (meg), tisztelettel kerlek Titeket, hogy segitsetek
nekem/nekunk es az altalatok ismert es/vagy latogatott motoros forumokon
tegyetek kozze a Kata által megadott informaciokat, tehat hogy a kunmadarasi
baleset masik vetlen aldozata is elment, es hogy Timitol es Zsolttol 2007.
szeptember 29-en 13 orakor veszünk vegso bucsut a sarosdi temetoben. Elore
is mindenkinek nagyon koszonom a figyelmet és a segitseget magam és a
gyaszoló csalad neveben is. Vigyazzatok magatokra. Udv: Tigerheart"
Hírdetem a Viragot, de nem nagyon hívnak, addig meg nem tudom megvenni max 0%os kezdőrészlettel.
De kezdem afelé hajlani, hogy úgy lesz, ha nagyban nem befolyásolja a hitelt és ezt meg majd eladom, addig meg használja édesapám
Mi a helyzet az újmotorprojectel?
RRACE MONO KÖRLEVÉL:

Motoros Barátunk!

Az RRACE MONO Motoros Nonprofit Érdekvédelmi Szervezet 2007. szeptember 22.-én, újra megrendezi motoros demonstrációját.

Célunk idén is a motoros társadalom és kultúra egységének és sokszínűségének, megjelenítése, így felhívva a figyelmet a motoros társadalom összetartó- és érdekképviseleti erejére.

Az idei DEMO-hoz kapcsolódóan, három feladatot szabott magának a szervezet elnöksége:

« A súlyadóval kapcsolatosan referencia-adatgyűjtést és vélemény-felmérést tartunk az általunk javasolt módosításról.

« Kérdőívek formájában szondázni szeretnénk a KRESZ módosítással kapcsolatos véleményeket és elképzeléseket.

« Szót kívánunk emelni a biztonságos motorozásért és meg szeretnénk emlékezni a nyáron történt rendkívül sok motoros baleset áldozatairól.

22.-én déltől várunk Budapesten a Dózsa György úton a tavalyi demonstráció helyszínén. Megközelítés csak a Dózsa György út Thököly út - Ajtósi Dürer sor felőli végéről lehetséges, mert csak itt lesz beléptető kapu!

Beléptetéskor, minden motoros emlék-karszalagot kap. Emellett lehetőség nyílik szervezetünk támogatására is támogatói-karszalag vásárlásával. Sok-sok motoros jelezte, hogy szívesen részt vállalt volna a tavalyi demo költségeiből, de nem tudott arról, hogy akkor a helyszínen volt erre rendszeresített gyűjtőláda. Ezért találtuk ki idén a támogatói-karszalagot, melyet már 100 Ft-tól is megvásárolhatsz, ezzel hozzájárulva a demonstráció költségeihez.

15 és 16 óra között zajlik majd a demonstráció hivatalos része, ezt követően motoros felvonulással zárjuk az eseményt.

A felvonulás, rendőri biztosítással, a Dózsa György út, Alsó-rakpart (Parlament alatt elvonulva), Petőfi híd, Budaörsi út, M1-M7 kivezető szakasza útvonalon zajlik. Innen a továbbhaladás, már egyénileg történik.

A Parlament alatti szakaszon engedélyezett a kürthasználat!

Tollat a kérdőívek kitöltéséhez és aláíráshoz hozz magaddal!

A tavalyi létszámot figyelembe véve, idén közel 20 ezer motoros részvételére számítunk.

Mint talán hallottál róla, eredetileg a demonstráció gyülekezőjét a mogyoródi versenypályára (sajnos már, a névhasználat jogát is megtiltották számunkra!) terveztük, azonban a pálya menedzsmentjének vétója folytán, mégsem látnak szívesen ott minket, motorosokat.

KÉRJÜK, KÜLD TOVÁBB EZT A LEVELET, MINDEN MOTOROS ISMERŐSÖDNEK!

15 RENDEZŐT ÉS 8 RENDEZŐ LÁNYT KERESÜNK MÉG, KÉRÜNK, HA SEGÍTENI SZERTNÉD MUNKÁNKAT, AKKOR JELENTKEZZ (névvel és mobilszámmal) AZ rrace@rrace.hu címen.

SZÉLES UTAT!

RRACE MONO
Sziasztok esőt leső sporttársak!

Hétvégén hazafelé menet nagyon megáztam, de még abban az időben is találkoztam kitartó kollégákkal.
Tényleg, titeket is megugatnak a kutyák? Tegnap egy Ford kombi állt be mellém lámpámál és a hátul tanyázó dögök úgy nekikezdtek, közben döngetve az üveget, tépve a kárpitot, hogy a szemöldököm is felvontam!

Laci, nagyon eltűntél, megvan az M800?

Víkendre szép idő várható, hurrá!
Nem, az enyém kifejezetten GéZa
Így a barátnőm sem olyan féltékeny rá
Hello lapar !
Sajnos biztossan nem motoroznak, mert elég szar az idő. Ugyan ma láttam egy csoportot sopronban azok nyomták az esőben is. Én meg biztossan nem motorozok mivel nincs micim. Talán télen lessz.
De biztossan lessz még jó idő a gurulásra. szép időót széles és rendőrmentes utat.
Nem Gizinek híjják?
Így van!
Hétvégén motorozok, addig pihen GéZa, a marcona szamuráj harcos
Havernak jövő héten hozunk el egy SRX-et, na akkor aztán lesz ázás helyett túrázás. Höhö...
De fáradt vagyok... francos meló...
Jó éjt!
Na mi van kispajtások, ez is döglödik, mint a törpecsopperes topic?
Motoroztok a jó időben, mi? Nincs idő netezni.
Nagyon szepen koszonom(koszonjuk) az infot!
Hát már egy párszor kiveséztem(tük) a témát, de röviden az én tapasztalataim alapján, ami szűk két idény:

Első teló puha, laza cirkáláshoz tervezték, sokszor felüt a "jó" útjainkon.
A hátsó sem tökéletes. Volt párszor, hogy hullámos úton egyszer csak állva motoroztam, mert megdobott a teló.
Világítás gyenge (nekem be is párásodott, gariban csere).
Nem túl dinamikus, kb 7s/100km/ó.
Számomra kicsit rövidek a fokozatok, sokat kell váltogatni a tempós haladáshoz.
Rengetegszer váltanék 6.-ba, de nincs.
Nem túl kényelmes 200km fölötti túrák esetében.
Drága a hozzávaló kipufogó, amitől megjönne a hangja (min 150E+szinkronizálás)
Két személlyel hosszú túrákra nem ajánlom.
A felsoroltak közül szerintem majd mindegyik elmondható a többi kategóriatársra is 1-2 kivétellel.

Hogy jókat is mondjak:
Kezdő choppernek kiváló.
Fogyasztása fenomenális 3-4liter!
Hatótáv akár 400km.
Nagyon szép és tartós konstrukció.
Laza cirkáláshoz, kényelmes tempóhoz kiváló társ.
Nagyon nehéz lesz kiválasztani, mi legyen az utódja.
Sziasztok!
Haverom epp motorvasarlas elott all.Es jelen pillanatban a Honda shadow VT 750 a kiraly szamara.Legalabbis kinezetre,ugyanis sosem probalta meg.Abban kernem a segitsegeteket,hogy akinek van tapasztalata ossza meg legyen szives.Es legyszi ne azt iratok hogy mennyire fasza,mert az egyertelmu,inkabba esetleges negativumokra,vagy jotanacsokra vagyok kivancsi a geppel kapcsolatban.
Elore is kosz mindenkinek.
Bassszus tényleg! Nem jöttem rá, hogy mééért volt arra annyi zsernyák.......
Nagyon jó ára van! Kíváncsi vagyok mik a tapasztalataid vele!

A sok rendőr tényleg nem volt véletlen Keszthely körül, mert mint ti is tudjatok kedvenc töltöttgalamb libikókás minisztériánk ott mennyegzett. Egy kanizsai sráccal, ez a városra nézve vérlázító!
sikerült megtalálnom az itteni dealert véletlenül.
2 nap alatt megjött a Heidenau gumi 12500 pézér. Jó a mintája is, és "tapogatva" elég puhának is érzem
tapasztalat csak a jövő héten lesz, akkor szereltetem fel.
Ja bocs nem értettem, de már így tiszta.