Értem. A tömítés - bőrözés jó ötlet! Az egész tankot bőrbe burkolod? Nem elég csak a sérült részeket (persze ízlésesen, szimmetrikusan) eltakarni?
Ha találsz tömítőanyagot, megírnád hogy pontosan mi a neve? Majd nekem is kell, másik moci tankjához.
Bizony ilyenkor motorozni kell!
Jó munkát!
oh, köszi, én is elkezdtem keresgélni külföldön.....
A jelenlegi tank kicsit ereszt és mivel már lelett kaparva róla a gitt csúnya is, de msot próbálok keresni valami tömítő/ragasztó anyagot amivel a szivárgást megszüntetem és valami bőrrel beborítom az egész tankot, hogy kinézetre is elfogadható legyen, mivel nem bírom ki ilyen jó időben a gép nélkül aztán majd lesz időm keresgélni...
Találkozhatunk Kecskeméten, vagy Tiszaföldváron. Ebbe beleszólhat, hogy aztán megyünk-e a repnapra.
Kondoroson a csárdában ugye nincs szálláslehetőség?
Hát én is aszem, hogy külföld lesz, ha úgy is megéri.
Cujethu: ha netán addigra jó lesz a motorom még lehet én is szívesen veletek tartanék, de majd itt követem az eseményeket és egyeztetünk.
Akkor még friss az ötlet
Oké, megbeszéljük mi legyen! Mondom, nekem nem létszükséglet a repülőnapon részt venni, de azért érdekel. Legfeljebb a kerítés mögül mozizunk
Szeretnék veletek tartani, vagyis ha szép idő lesz, a motor működik és nem jön közbe semmi sürgős dolog, akkor megyek! Ez nálam 100%-ot jelent, mert a sürgős dolog meg hétvégén ritka, a többi meg csak nem szól közbe
Értem. Akkor sorstársam vagy, mert az én motorommal is borultak, a tankot meg szintén gányolós módszerrel javították! Sajnos miután megvettem vettem észre
Szerencsére csak alul sérült, így nem látszik.
Neten szerintem találsz tankot, németeknél pl. sok Virago van/volt.
Hajrá!
Igazából tegnap este találtuk ki az öcsémmel a Kondoros-túrát, eddig csak 3-an vagyunk rajtad kívül, de addig még van idő! Ha téged érdekelne, meg talán másokat is mgoldható egy Heves-Kecskemét-Kondoros-Heves túra is, ekkor a Kondorosi ebéd átmegy vacsorába!
Mennyire biztos a részvételed?
Őket is hívtam már, de nem tudtak segíteni.
Hát valamikor borultak vele, mivel a tank elején/alján van egy nagy tenyérnyi foltozgatás, amit azzal javítottak, ami épp a kezük ügyébe került, szörnyű látvány volt, amikor a majdnem 1 cm-es gittelést lekapartam róla. Így javítani csak úgy lehetne, ha egy új lemezt formálnak az egész felületre és azzal pótolják, ami egy karosszériás ismerősöm szerint nagyon drága lenne és még ez is lehet hogy a későbbiekben rozsdásodna. De ha nem találok tankot a közel jövőben akkor aszem ezt választom.
Welcome back!
Ezt a linket kaptam amikor bontókat kerestem: http://www.auto-tuning.hu/inde...
Sajnos mást nem tudok segíteni Esetleg eBay, vagy más beszerzési lehetőséget érdemes megpróbálni!
Pontosan mi a gond a tankkal? Sérült? A javítása túl drága lenne?
Aug. 11-12-én lesz a repülőnap. Reggel 7.30-tól 18.00-ig látogatható. Ugyanaz lesz a program mindkét napon. A jegy ára borsos: ha lottózóban veszed elővételben, akkor 3500, a helyszínen 4000 Ft.
További infók: http://repulonap.hu/airshow/ro...
Csak miattam persze ne szervezzük át a programot, annyira nem erőltetem a dolgot. Ha több túratársat is érdekel, akkor viszont érdemes elgondolkozni rajta.
Kb. hányan leszünk?
Üdv mindenkinek!
Nyaralás megvolt, jó volt, de sajna közben nem lett tankom...
Nagyon nem szeretném pont most letenni a gépet, bárkitől bármilyen ötletet, infót szívesen várok, mit lehetne csinálni. Budapest környéki bontók kilőve, még a vidékiek vagy külföld jöhet szóba
Ha valakit érdekel, íme a javított illetve kiegészített túra-kiírás:
2007.08.11.
„Kondorosi csárda ki van festve…” –mondja a régi nóta, és valóban, újra várja vendégeit a híres betyárcsárda, hol Rózsa Sándor is visszatérő látogató volt.
Kötöttségek nélkül guruljunk el Kondorosra és ismerkedés, társalgás mellett ebédeljünk egy jót, majd guruljunk haza, s közben meg-megállva nézzük meg a táj érdekességeit!
Mindenkit szívesen látunk, aki csatlakozni, szeretne!
Tervezett útvonal:
Haves - Jászapáti v. Jászberény - Szolnok - Tiszaföldvár - Kunszentmárton - Szarvas - Kondoros
Főbb találkozási pontokl:
9:00 - Heves
9:15 - Jászapáti v. 9:30 Jászberény
10:00 - Szolnok
10:45 - Tiszaföldvár
11:20 - Kunszentmárton
12:00 - Szavas
12:30 - Érkezés Kondorosra
A fenti időpontok tájékoztató jellegűek, azoknak, akik csatlakozni szeretnének valahol, s természetesen igény szerint módosíthatók!
Az jó kis túra lesz! Holnap mentek? Nekem a jövő hétvége lenne oké. Akkor is gurultok majd?
Első körben Ladánybenére mennék, veterán találkozóra. A többi kiderül.
„Kondorosi csárda ki van festve…” –mondja a régi nóta, és valóban, újra várja vendégeit a híres betyárcsárda, hol Rózsa Sándor is visszatérő látogató volt.
Kötöttségek nélkül guruljunk el Kondorosra és ismerkedés, társalgás mellett ebédeljünk egy jót, majd guruljunk haza, s közben meg-megállva nézzük meg a táj érdekességeit!
Mindenkit szívesen látunk, aki csatlakozni, szeretne!
Tervezett útvonal:
Haves - Jászapáti v. Jászberény - Szolnok - Tiszaföldvár - Kunszentmárton - Szarvas - Kondoros
Ha találsz tömítőanyagot, megírnád hogy pontosan mi a neve? Majd nekem is kell, másik moci tankjához.
Bizony ilyenkor motorozni kell!
Jó munkát!