Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

shadow 750
És mi fogyizik ilyen kevés lityit? Ha már az adatlapod nincs kitöltve.......kicsit gáz ez a "fogyi meg lityi"
Épp tegnap néztem meg a fogyimat, 300 km-re 11 lityi, úgy, hogy a 300-ból 200-at intenzívebben tettem meg.
Ha túra akkor én is nagyobbat ajánlok de amugy a Shadow szipatikus szép és jó motor ,kawasakira azt modnta az eggyik ismerősünk mert neki olyan van ha kicsit huzza neki elég jól eszik a shadow eszik legjobban a kategoriájába!
Amelyik teccik!
A Kawa szíjas, ha ez szempont.
Szerintem bírja a 2 személyt a középkategória is. Van azokban erő. De a privát véleményem: Wild Star felhergelve
Ha 2 személlyel sokat túrázol, akkor 1.3-ast, ha főleg egyedül mész, akkor 900-ast.
Szerintem tök mind1 melyiket veszed.....felsoroltál 3 jó motort. Válassz oszt kész.
Sziasztok! A kérdés nagyon egyszerű, melyik középkategóriás choppert vegyem Honda vt 750, Suzuki vl 800, Kawasaki vn 900? Érvek ellenérvek jöhet minden.
Hi,

Van valakinek ilyen vagy ehhez hasonló doboza? Főleg a felfogatása érdeklne!
Ott nem voltam, mert fél5ig nem tudok odaérni, viszont egy másik helyen elvállalnák 20ért. úgy látom nem úszom meg olcsóbban
most megyek nyaralni egy hétre Agárdra, így nincs időm leszedni a tankot, úgyhogy várat még magára a dolog. addig is ha valaki tud olcsóbb megoldást, annak örünék
Elmentél a 14.-kerbe? Mit intéztél? Ott biztos megcsinálják,bár szerintem elég drágán,de megkell nézni
Tegnap is épp amiatt jártam Warovex felé, de ott csak a fényezést vállalják.. sajna a szerelők többsége meg 5ig dolgozik és mivel én is melóból megyek már nem érek oda addigra, így nem egyszerű...
Nem tud valaki olyan fényező-karosszériást, aki tank javítását elfogadható áron vállalja? (repedt és ereszt)
Főleg azt a tankot ne halogasd, ebben az állapotban elég brutál.
húúhhaa azért ne túlozzunk még nagyon sokmindent kell rajta csinálni, hogy tényleg jó és szép legyen.... de mi tagadás én is megvagyok vele elégedve
huhh gyerekek ma volt nálunk Laci! nagyon komoly gépe van
Meg is lepődtem hová tüntél, aztán lent mondták a többiek, hogy Érdnél hazamentél.
Megint nagyon jó volt a Citadella, kellemes út lefelé, egy hotdog és kis fürdés Velencén (nem értem miért oda mentünk, amikor Agárd volt megbeszélve) majd lassan elindultunk haza. Remélem legközelebb még több ismerős lesz.
Mert az Index chopper lover fórumra írogat. (Ha valaki még nem ismerné) Én is ott láttam,hogy valaki reklámozza ezt a fórumot, ezért most mindkettőre írogatok.
Laci! Sajnos már nagyon fáradt voltam tegnap lemenni ezért Érd után visszakanyarodtam Biatorbágy felé. Már ásítozva toltam be a motort a garázsba, most meg eddig dologoztam. Nem tudom, mi lesz a jövő hónapban, mert megint dolgozom. Milyen volt a buli?
Tengelic meg vtkoma mostanába nem igazán irogatnak ennyire elfoglaltak Vagy motoroznak
Múltkori fürdésnél igen mi a parkolóban hagytuk a motorokat, de voltak sokan akik közvetlenül leáltak a partra és mellette voltak végig. Hát ahogy elnézem az időjárást lehet a fürdést inkább kihagyom, nagyon fúj a szél
Hogy megy ez a csobbanás dolog? Mindenki otthagyja a motort (kulcsot, forgalmit, bukót, ruhát) és irány a tó? Vagy teljes menetfelszerelésben fürdünk (ahhoz sokat kéne inni) Mert én nem szívesen hagyom magára a gépet.
Látom. Akkor 16.15-kor a gimi előtt. Viszont amikor multkor megnéztem télleg 16.00 volt indulásnak írva, aszittem, hogy a több fürdésidő miatt, de most megint 17.00 az indulás. Majd még benézek.
ááá, nem hiszem el, most meg azt írják a másik forumon hogy el lett írva és a találka mégis 16.00-17.00 között
remélem ezt még olvasod vagya ha valaki tudja perselus számát csörögjön rá kérem!
Nincs kedve valakinek holnap Hevesvezekényre gurulni? Mi már megyünk 7 motorral! Csatlakozzatok!
Huhh gyerekek,ma kipróbáltam egy ilyet és teljesen beleszerettem,valami eszméletlen erős és kényelmes is Szal lehet átnyergelek egy ilyenre,125-ös 2 ütemű