Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap, na!
Jó hangja lehetett!
Motoros talin láttam egy GZ-t, aminek meg ki volt fúrkálva a kipuff végén a zárólemez. Olyan 14-16 lyuk volt rajta, kb 10-esek. Alapjáraton és kis fordulaton jó hangja volt, de mikor odarántotta a figura, akkor mint a repedt fazék! Szóval sima szétfúrásnál többet kell ezzel foglalkozni hogy jó is legyen a hangja.
Az enyémet nem bántom, éppen jó hogy halk, utassal normálisan tudok beszélgetni.

Vasárnal láttam egy kiscsajt egy nagyon szép bordó 125-ös Virago-val. Jól néztek ki!
Egy GZ is van a városban (Nagykanizsa), de még nem találkoztam vele.

Feri
Kenesén volt egy gyerek egy oyléan motorral mitn a Feri vp nek a kis marauderrel és egy nyitot cső volt rajta ,iszonyat jó hangja volt oylan mitn egy nagy choppernak,erős sportos
Nagyon szép motor! Biztosan el fog menni!

Végre felraktam a lánckereket! Meg is változott tőle a motor viselkedése. Remélem beválik.

Egy darabig nem megyek találkozókra, lecsökkent a pénzmag. Inkább túrázok.
Menjetek helyettem is!

Feri
Sziasztok!
Egy Barátom árulja a motorját, megkímélt és jól felszerelt.Részletek itt!
Szevasztok kenese örülten jó volt jövőre midnenkinek ott a helye egy baj van hogy egy időbe van az Újszilvásival
A lényeget majdnem elfelejtettem

Július 6-8 Érd. Motorostalálkozó. Saját rendezés...

Bővebb info: www.erdimotorosegyesulet.hu
Szia Csali.

Mivel munkábajáró motort akarsz szerintem ne vegyél csoppert. Arra a legalkalmasabb egy Suzuki GSF250 Bandit. Legalábbis szerintem. Kicsi, karcsú, fürge, keveset zabál és igénytelen mint egy raklap....
Csatlakozom cujethu-hoz!

Most értem haza veterán taliról. Tetszett! Kollégám AWO Sportját kétszer be kellett tolni, de ezt elnézhető egy majd" 50 éves motortól.
Szóval kellemes rendezvény volt. Hajrá Rozsdamarók!
Kenese is jó lehetett, sajnos a keresztbe szervezés miatt oda nem juthattam el. Majd jövőre!

Érdekes volt, hogy a GZ-t is sokan megnézték. Két márkatárssal találkoztam, mindketten elégedettek a géppel (az egyik 5e, a másik közel 30e km után jár). Ez megnyugtató
Vagy itt van a Hyosung GV 250,nagyon komoly kis gép,injectoros
Ez az előbb lemaradt:

Ha klasszikusabb kell ott VL250 (+300E HUF) !
Hát újonnan virago-t szerintem már nem is igen fogsz találni! pedig nem rossz kis szerkezet. Ha újról van szó, akkor én a GZ250-re szavaznék!
Köszönöm a hozzászólásokat és a bátorítást! :)

Sajna csak most értem haza melóból, épp ezért szeretnék vmi saját közlekedési eszközt a busz helyett.
Ahogy nézegettem neten ez a Virago is szimpatikus motor, csak ahogy néztem újonnan nem nagyon találtam. Közben még egy ilyet találtam ami szimpatikus: SUZUKI VL 250 :)
Közlekedési szokásaim, napi 60km-t kellene vele munkába járni oda-vissza, szerencsére csak csepelre, vidékről. Anyagi helyzetet meg megoldjuk, de jó lenne vmi költséghatékonyabb megoldás. :)
Ezen az oldalon,a virágós ismerkedős fórumban azt hiszem Csigabiga tud segíteni Neked.
Szia!

A kisVirago-kat javaslom én is. Persze az, hogy mit érdemes venned attól függ, hogy milyen stílusú motor tetszik neked, milyenek a közlekedési szokásaid, anyagi helyzeted stb.
Ha nem agyonhajtott gépet veszel, sok baj nem lehet vele.
Sok sikert a tanfolyamhoz!

Feri
Nem akarok haza beszélni, de a Virago-t 125/250-ben csak ajánlani tudom. Nekem az volt (125) benzin+olaj. Ennyi volt a max kiadás!
Sziasztok!

Teljesen kezdőként szeretném letenni az A korl jogsit. Főleg munkába járásra szeretnék venni egy megbízható, kis szervíz igényű motort. Tudnátok nekem vmit ajánlani 125-250 ccm kategóriában?
Esetleg erről a csigavér autós-motoros iskoláról, ha van vkinek tapasztalata/véleménye azt is megköszönném :)
Köszönöm előre is!

Üdv
Csatlakozom az előttem szólóhoz ! Akkor hajrá fiatalok és legalább lesz indítékunk a bulizásra !
nem én A1-et csinálok
te milyen kategoriára csinálod? Akorl-ra te is?
huhh gyerekek,eszméletlen nagy viharban jöttünk ma motorral haza! bedölt fák,ágak,jégeső,100 km/h-s szélben jöttünk,nagyon durva volt,bizony életveszélyes volt,de azért nagyon izgalmas is
Akkor hajrá ifjak a jogsi felé!
Majd augusztusban megünnepeljük!

Feri
dettó ugyanez van velem is
én szivesen elmennék mondjuk a balaton környékére.... az pestieknek is olyan messze van mint nekem viszont én csak augusztusban tudnék menni, mert a moci már meg van de a jogsi még nincs...