Van egy Dragstar 650-esem. A problémám a koövetkező, gyári kipufogó van rajta és elég halk. Tudomásom szerint ki lehet venni ebből a folytást. Tudtok nekem címeket vagy telefonszámokat adni akik vállalnak ilyet?
OK! Látom már visszább olvastam és összeállt a kép!
Feri_VP: Nyugodtan menjetek oda, ha az jobban érdekel! Ugy se nagyon ér rá senki erre a Kondorosi utazásra, Nem baj ha máshová mentek, akkor majd keresünk egy másik időpontot!
Bizony, én is kiváncsian várom milyen lesz a Pannónia bemutató, fotózok majd mindent
remélem az időjárás is kedvez majd nekünk és nektek is, nagyon sok esőt mondanak a hétvégére
Húúúú, erre jó lett volna elmenni! Na de most már kondorosi csárda-lesés
Látom a programban szerepel a várpalotai Pannónia gyár bemutatkozása.
Laci, légyszíves ezzel kapcsolatban minden infót gyűjts össze! Nagyon érdekelne!
Köszönöm!
Kicsi10: köszi a segítséget, amint lesz egy kis időm neki esek...
Feri Vp, Cujethu: nagyon szívesen veletek tartanék Kondorosra, de már lebeszéltem az aug. 11-i Várpalotai talit, remélem mihamarabb lesz másik gurulás, ahova tudok menni
Az RMC motornál törökbálinton nyári vásár lesz szept. 6-7-8-án 30-50-70%os leárazásokkal, ott is lehet kapni sima "braincap" sisakokat, én is gondolkodtam már valami ilyesmin
sziasztok meg szeretnék osztani veletek 1 élményt, tegnap alámraktak egy kör erejéig egy Suzuki Intruder 800 Volusiát, és nagyon bejött :)))
Egész jól megy, nyomatékos mint az atom, baromi kényelmes, szép hangja van, és minden megvan benne.. Egyedül a fék hiányzott az enyém után :)))
Szóval szivesen betolnék egy ilyet a garázsba a mostani mellé.. Ha valaki megunta sajátját, és ingyen megválna tőle, ne habozzon szólni
Nem, 2 motorral. Repcsis haver utasként jönne, de róla csak péntek este lesz biztos információm. Szóval még időben
Csabiékkal együtt 2 motorral 3-an megyünk, ez a biztos.
Azt megjegyzem, hogy esőruhám nincs, szóval ha szakad, akkor stornó. Gondolom Csabi barátomék sem vállalnák a búvárkodást
Ja ha neked nem a világháborus vagy az elötti kell akkor ne nézd meg
Elég nagy választék volt, amikor én voltam ott.
Persze egyszerübb valami krom utánzatot venni, meg valószinü a belseje is jobban passzol a fejedre.
Bár öszintén szolva én még a robogon is preferálom a plexiset.
A Jászai Mari térnél a Meki mögött az első kis utcában van egy régiségkereskedés ott van sokféle és olcsók Én egy vadi uj MN-t vettem 3 ezerért., a régiek a 10xesénél kezdődnek.
Van egy Dragstar 650-esem. A problémám a koövetkező, gyári kipufogó van rajta és elég halk. Tudomásom szerint ki lehet venni ebből a folytást. Tudtok nekem címeket vagy telefonszámokat adni akik vállalnak ilyet?
Segítségeteket előrre is köszönöm!