Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van egy Dragstar 650-esem. A problémám a koövetkező, gyári kipufogó van rajta és elég halk. Tudomásom szerint ki lehet venni ebből a folytást. Tudtok nekem címeket vagy telefonszámokat adni akik vállalnak ilyet?

Segítségeteket előrre is köszönöm!
Tök jól eldumálok magamban! Ez már az 4. reagálásom saját magamra!
Csak szólj minél előbb, mert akkor törlöm a túrát!
Meg egyébként is az ott van neked a szomszédban, menj csak nyugodtan oda. Lesz még alkalom együtt gurulni!
OK! Látom már visszább olvastam és összeállt a kép!

Feri_VP: Nyugodtan menjetek oda, ha az jobban érdekel! Ugy se nagyon ér rá senki erre a Kondorosi utazásra, Nem baj ha máshová mentek, akkor majd keresünk egy másik időpontot!
Miben van benne a Pannonia nézés?
Ó, szuper!
Igen, az időjárás elég esősnek ígérkezik, nekem ez jelentősen befolyásolja a hozzáállásomat.
Reméljük a legjobbakat!
Bizony, én is kiváncsian várom milyen lesz a Pannónia bemutató, fotózok majd mindent
remélem az időjárás is kedvez majd nekünk és nektek is, nagyon sok esőt mondanak a hétvégére
Húúúú, erre jó lett volna elmenni! Na de most már kondorosi csárda-lesés
Látom a programban szerepel a várpalotai Pannónia gyár bemutatkozása.
Laci, légyszíves ezzel kapcsolatban minden infót gyűjts össze! Nagyon érdekelne!
Köszönöm!

Feri
Sajnos 25-e nem jó nekem.
hát igen, múltkor néztem jól bevan oda szorítva minden.....

Aug. 11. Várpalotán I. Kárpát-medencei motoros találkozó...http://www.shadowklub.hu/img/v...
Jön valaki?
Köszi, de még a 25.-ről még nem tudok nyilatkozni, majd egyeztetünk....
azért attól a kicsi időtől egy picit többet szánjál rá, mert nem túl egyszerű, míg kitalálod, hogy is tudod kiszerelni a tankot arról a szűk helyről
A következő, ahová én megyek: 08.25. Tiszadob, jótékonysági motorozás.
Kicsi10: köszi a segítséget, amint lesz egy kis időm neki esek...
Feri Vp, Cujethu: nagyon szívesen veletek tartanék Kondorosra, de már lebeszéltem az aug. 11-i Várpalotai talit, remélem mihamarabb lesz másik gurulás, ahova tudok menni

Az RMC motornál törökbálinton nyári vásár lesz szept. 6-7-8-án 30-50-70%os leárazásokkal, ott is lehet kapni sima "braincap" sisakokat, én is gondolkodtam már valami ilyesmin
Én is probáltam, de öszintén a Gs minden szempontból jobban bejött
Ha nekem lenne 2, akkor az egyiket neked adnám
elég jóóó :)))
Hát igen.... Gondold el milyen lehet a Honda VTX 1800 a maga 156 NM-ével
sziasztok meg szeretnék osztani veletek 1 élményt, tegnap alámraktak egy kör erejéig egy Suzuki Intruder 800 Volusiát, és nagyon bejött :)))
Egész jól megy, nyomatékos mint az atom, baromi kényelmes, szép hangja van, és minden megvan benne.. Egyedül a fék hiányzott az enyém után :)))
Szóval szivesen betolnék egy ilyet a garázsba a mostani mellé.. Ha valaki megunta sajátját, és ingyen megválna tőle, ne habozzon szólni
Esőruhám nekem sincs, de bízzunk benne, hogy jó lesz az idő!
Nem, 2 motorral. Repcsis haver utasként jönne, de róla csak péntek este lesz biztos információm. Szóval még időben
Csabiékkal együtt 2 motorral 3-an megyünk, ez a biztos.
Azt megjegyzem, hogy esőruhám nincs, szóval ha szakad, akkor stornó. Gondolom Csabi barátomék sem vállalnák a búvárkodást
Ja ha neked nem a világháborus vagy az elötti kell akkor ne nézd meg
Elég nagy választék volt, amikor én voltam ott.
Persze egyszerübb valami krom utánzatot venni, meg valószinü a belseje is jobban passzol a fejedre.
Bár öszintén szolva én még a robogon is preferálom a plexiset.
de én ilyet akarok ami a képen is van és ezt akarom használni sisakként
A Jászai Mari térnél a Meki mögött az első kis utcában van egy régiségkereskedés ott van sokféle és olcsók Én egy vadi uj MN-t vettem 3 ezerért., a régiek a 10xesénél kezdődnek.