Én lenéztem volna a találkozóra, de csak a felvonulásra, mivel a jegyárakkal én se vagyok kibékülve, vizsont úgy alakult más programom van, úgyhogy kimarad.
Warovex
Azért lassan valamit ki kéne találni, mert szerintem nem csak én tervezem előre a nyarat, nehogy mindenki betáblázza magát
rongyrázás minden kategóriában van...
tudjátok volt most az a frontális ütközés a hétvégén, itt a mecsekben; na az a banda aki a szerpentint megszállja minden hétvégén sportmotorosokból áll, és ők aztán rázzák a rongyot, meg műmájerkednek hol ott mint kiderült egy kanyart nem tudnak beveni ésszel...
a HD-sekről nincs tapasztalatom, itt Pécs környékén nincs sok chopper sem nem hogy HD... de azért én is kihuzom magam a Viragomon, még ha nem is nagy szám ez a moci . Meg azért az az alsóőrsi fesztivál felér egy kisebb rockmaratonal, ahogy a programokat néztem Én személyszerint sajnálom hogy nem lehetek ott... (persze ehez a látásmódhoz jócskán hozzájárul zsenge korom is, meg a zenei izlésem)
megj.: a Rockmaraton egy pécs melleti tónál kerül megrendezésre minden nyáron és egyhetes, metál, rock, illetve punk koncertek teszik ki.
Egyetértek!
Itt van tőlünk pár km-re Alsőörs, de nem megyek, épp az említettek miatt.
Aki oda indul, jó utat, kellemes időtöltést, nagy bulizást kívánok!
Lehet hogy HD-t kéne vennem akkor nem kéne tudnom motorozni, nem várnák el tőlem
Csak azok a rongyrázos kivagyi fazonokkal nem tudok azonusulni. Én itt éltem az Easy Rider korában de az egész más világ volt (szerintem az USAban is).
Szedte már le valaki M800/C800-ról a kormány végeket? Rájöttem a titokra: ne tekerd ki a csavart teljesen, mert varázslat kell hozzá, hogy újra visszatedd! kb 1 órát szenvedtem vele!
Jah én ot tleszek végig mint mindig egy a baj hogy ezeket árakat nem nekünk találták ki !remélem C4 koma is jön!Amugy minél többen gyertek ma már annyi külföldi van erre felénk is!Nagyon nagy lesz
minden vágyam oda menni hétvégén, és gyönyörködni a harleykban meg tombolni a "rákendrollra", de sajnos jövőhéten lesz egy apró röpdolgozatom amit érettséginek hívnak...
úgyhogy tessék majd fényképes beszámolót tenni a fórumba
én is megvagyok a magam 10soros bakancsával , elég az nekem, de egy ilyen kabátkára azért vágynék.... (nem az ilyen csilivili, speed kabátokra (az nem az én stílusom), hanem valami kis egyszerű fekete marhabőr dzsekire)
Vérbelo motoros csizma? Fene tudja. Én marha sok magasszárú csizmás (chopperes) emberkét láttam, de én marha macerának találtam a fűző nélkülit magamra erőltetni. Izlés dolga.
Még nekem nem tudott konkrét időpontokat és útvonalakat mondani, de valamit nagyon tervezgetnek
szerintem lesz balaton kerülő, pilis, bükk és mátra felé gurulás nekem sajna már eléggé betáblázott a nyaram, de összehozunk valamit.
"De hát ki araszolgat sokáig a városban? (Azok a barmok akik citadelláznak:-)))."
Az érdekes az, hogy amikor a citadellán voltam nem emelkedett meg annyira az alapjárat mint most hétvégén, amikor folyamatosan kerülgettem a kocsikat, nem volt áldogálás. Szóval nem értem! (jah és persze nem tesz jót neki és lehet valami változás ez által de ennyire tuti nem normális dolog)
A korszerű léghűtéses gépeknek ki kell bírniuk a városi meleget. Az igaz, hogy nem tesz jót. Ilyenkor azért nem szabad szétpörgetni a motort. De hát ki araszolgat sokáig a városban? (Azok a barmok akik citadelláznak:-))).
Warovex
Azért lassan valamit ki kéne találni, mert szerintem nem csak én tervezem előre a nyarat, nehogy mindenki betáblázza magát
tudjátok volt most az a frontális ütközés a hétvégén, itt a mecsekben; na az a banda aki a szerpentint megszállja minden hétvégén sportmotorosokból áll, és ők aztán rázzák a rongyot, meg műmájerkednek hol ott mint kiderült egy kanyart nem tudnak beveni ésszel...
a HD-sekről nincs tapasztalatom, itt Pécs környékén nincs sok chopper sem nem hogy HD... de azért én is kihuzom magam a Viragomon, még ha nem is nagy szám ez a moci . Meg azért az az alsóőrsi fesztivál felér egy kisebb rockmaratonal, ahogy a programokat néztem Én személyszerint sajnálom hogy nem lehetek ott... (persze ehez a látásmódhoz jócskán hozzájárul zsenge korom is, meg a zenei izlésem)
megj.: a Rockmaraton egy pécs melleti tónál kerül megrendezésre minden nyáron és egyhetes, metál, rock, illetve punk koncertek teszik ki.
Itt van tőlünk pár km-re Alsőörs, de nem megyek, épp az említettek miatt.
Aki oda indul, jó utat, kellemes időtöltést, nagy bulizást kívánok!
Feri
Csak azok a rongyrázos kivagyi fazonokkal nem tudok azonusulni. Én itt éltem az Easy Rider korában de az egész más világ volt (szerintem az USAban is).
Szedte már le valaki M800/C800-ról a kormány végeket? Rájöttem a titokra: ne tekerd ki a csavart teljesen, mert varázslat kell hozzá, hogy újra visszatedd! kb 1 órát szenvedtem vele!
úgyhogy tessék majd fényképes beszámolót tenni a fórumba
Mely régióból vannak a tagok, életkor, motorok stb?
Köszi.
Mekkora...........
szerintem lesz balaton kerülő, pilis, bükk és mátra felé gurulás nekem sajna már eléggé betáblázott a nyaram, de összehozunk valamit.
Az érdekes az, hogy amikor a citadellán voltam nem emelkedett meg annyira az alapjárat mint most hétvégén, amikor folyamatosan kerülgettem a kocsikat, nem volt áldogálás. Szóval nem értem! (jah és persze nem tesz jót neki és lehet valami változás ez által de ennyire tuti nem normális dolog)