Sziasztok!
Kicsit megkésve, de annál inkább Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Lassan ébredezem a téli álmomból, már eladtam a Virago-mat is, de a teljes ébredésig még be kell szereznem az újat, ami továbbra is valószínű M800-as lesz...
Ha netán tudtok segíteni, melyik kereskedőhöz érdemes menni, hol lehet hozzá olcsóbb kiegészítőket kapni (bukócső, oldaltáska tartó stb..) előre is megköszönöm!
Remélem most már mielőbb megjön a jó idő is és ismét nyeregbe ülhetünk.
Buék minden Moccosnak!Hogy telt a szilveszteretek?Karácsonyra milyen moccosmotyót hozott jézuska?Hosszú nyarat,szép túrákat,sok-sok kilométert talppal előre!
Pannonia füstje borítja a tájat,
Karácsonyi bejgli növeli a hájat.
Pihen a motoros, fázik keze-lába,
Szentestére készül, a Jézuskát várja.
Mi lesz a fa alatt? Izgul ő most nagyon,
Komplett kipufogó! Hú, az egész vagyon?
Csodálja a család hisz nem olajos a keze,
De tudják, hogy most is a gépen jár az esze.
Ha véget ér az ünnep újra fúr és farag,
Hogy tavasszal ismét hajtsa a vasat.
Törheti a fejét, minek hol a helye
A dugattyúnak miért hiányzik a fele?
Ha elfogyott a tudomány, sebaj ott a Fórum
Nagyobb okosság az, mint kártyában a lúrum.
Segít a társaság bizony fűnek, fának,
Tanárnak, mérnöknek, soförnek, diáknak.
Gyertek, bár erősen esőt ígérnek!
Nem nagyon túrázok, közl.eszköznek használom. Azért Miskolcon voltam már vele, meg horgászni is azzal megyek, ha az idő engedi.
Most már nem , de még az akksi benne van, nem szórtam még be szalicillel!
A 14000 az rendes adag, de nekem is belemegy a törpébe 5-6000 egy szezonban. Mi lenne, ha mennék is valahova?
szia!
vagyogatok
A béjemvés fórumon is szoktam nézelődni(hozzászólni nem annyira). A leginkább a motorozz.hu Virágós fórumán szoktam leledzni. Bár mostanság már ott is lanyhul a lelkesedés
Ha mindenj jól megy vasárnap egy kis csapattal megyünk Nyíregyre az állatkertbe
Neked látom meg van még a kis virgács. Túrázni nem szoktál járni vele? Én az idén eléggé belehúztam kb 14.000km-t mentem . Remélem jövőre még több lesz. Terv van bőven
Van azért kivétel is: A Te lakóhelyedhez nem messze lévő Vilyvitányban voltam az idén, ott igazán jó hangulat mellett, nem láttam nagyon részeg embert. Jó hangulat, családias légkör. Ha lesz jövőre is, én ott leszek
Párlatot kell inni, nem a híg lét!
Abban már csak a java van, a többi marad a cefrében.
Mondjuk én sem járok motorostalálkozókra, de ott állítólag nagyon dívik a "fekvehányós" fíling.
Köszi a gratulációt. kelett egy univerzális gép, ezt is lehet cicomázni mit a choppert (no nem annyira) és 1 milkáért megkaptam. Milyen uj mocit lehet ennyiért kapni ?
Bocs az offért chopperesek.
1.--3 éves, vagyis fiatal motoros vagyok
2.-- a motort adtam el, a jogsim még ép
3.---20 éve nem ittam egy korty alkoholt se (de addig.... )
4.--(motoros)gyorshajtásért, még nem állitottak meg és egyéb módon se büntettek meg
2t illatot nem csak veterántalálkozón találsz :) A mi utcánkba is sűrűn találhatsz, ha erre jársz :) Sőt ha melegítem a motort épp, akkor még mindentátható nagy ködfelhő is van :))
Oldpiet!
Gratula az új mocihoz! Hogyhogy újra erre a gépre esett a választás? Ace maradt? Jó kis gép az ace is :)
Ma igen szép idő volt errefelé, motoroztam egyet. Sok kollégával találkoztam.
Remélem holnap is marad a szép idő. Járassátok meg a masinákat!
Feri