Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a Honda Shadow és Shadow Spirit között?

Technikailag teljesen megeggyeznek, és amilyen képeket találtam azok is egyformák!
Az biztos, hogy a jelenséget valamilyen kuplungcsapágy okozza, a betét meg a nyomórugó csere csak akkor szüksége, ha csúszik a kuplung.
A zaj, amit írsz, az sem biztos hogy nagy hiba, miniimális különbség szinte mindig van behúzott, és kiengedett kuplung között (hangban) (fül kérdése)
meszizs!

Kérdezd meg itt , akadnak júzerek, akik jó tanácsot tudnak adni!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Szia!

Köszi megvagyunk. Gondolom mindenki sokkot kapott a hideg idő miatt, azért ez a némaság
Ma végre eloszlott a köd és a frissen küllőzött és új gumival feljavított hátsó kereket tesztelhettem. Jópár kollégával találkoztam
Már hiányom volt. Holnap és szombaton is kellemes idő várható, használjátok ki!
És mi a helyzet veled?

Feri
Sziasztok! rég jártam erre,mizu veletek?
Sziasztok!
Légyszi adjatok tanácsot. Yamaha XV400 Virago/535/, a kuplungomtól halk zörejt hallok kiengedett állapotban. Behúzva ez a zörej megszünik. Rendeltem bele kuplunglamellákat  és nyomórugókat. Még nincs beszerelve. Más fórumokon azt olvastam, hogy a kuplungkosár alatt levő támasztócsapágy okozza. Én néztem a robbantott rajzokat, de nyomócsapágyat nem találtam. Csak azon a tengelyen látok normál csapágyat, amelyen a kuplungkosár van.Persze vannak máshol is csapágyak.Nem akarom a blokkot széthúzni. Ha valaki ennek a javí­tásán már túl van és a jótanácsait megosztaná azt megköszönném.
Köszi Mészi
Ez ugyanolyan hirdetési hülyeség, mint a körablakos Zsuk, meg "szintes" ház.
Én sem tudom hogy hívják, de szerintem sallang a legjobb név a lószerszámból kiindulva.
Számítottam a kérdésre, mint a reklámban Emese

A kormányhínár az a bőrcsíkokból álló dísz, amit csoppereken a kormányvégekre szoktak tenni. Több motoron láttam már, sajátos.
Amúgy érdekes lehet ha ez elég hosszú és a képedet csapkodja 100-nál :D
Na de nem is az, hanem ilyen nevet adni neki! Egy hirdetésben láttam. A fotóból jöttem rá hogy mi az egyáltalán

Feri
Helló..
Na és miaz?
Na, megvan a küllősdi, most a gumisra várok.

Tudjátok mi az a kormányhínár? Mert én csak most tudtam meg! A neve az találó

Ejj, minek már ez a sok hó?

Feri
Laci! Sajnálom hogy még mindig nem akar összállni a Virago!
Remélem hamar felépül a szaki és összerakja.

Az akksi dologgal úgy vagyok, hogy a motort kb. 2 hetente megjáratom, ha nem lesz jég+hó. Ha lesz, akkor beteszem a pincébe vagy a befőttek közé, mármint az akksit.

Ma is gurultam olyan 70 km-t, 3 nadrág, 3 pulóver + bőrben. A kezem fázott, arra kell valami jegesmedve-prém
Autósok letojtak, ez nem tetszik! Na jó, Veszprémben ez a default, de akkor is!

Ma este küllőztem a hátsó kereket. Nem is olyan egyszerű munka! Legóztam vele vagy 1,5 órát! De most már összeállt. Nekem tetszenek a küllős kerekek, az "egybefelni" furán nézne ki a kis gépemen.
Motorra sem sokkal kevesebb. Ez a mocsok regadó nagyon sok.
Más:
Az akksinak valóban csak a fagymentesség fontos, a meleg lakásban is lemerül, tehát néha tölteni kell.
Láttam régebben egy 750-es Virago hirdetést "lakásban tartott" szöveggel. És valóban az látszott a mellékelt képen is.
Úgyhogy volt már ilyen a világban.
Egy 1100-es DragStar-t akar felvinni a nappaliba? Te aztán tényleg szerelmes vagy!
szöveg
Sziasztok !
Én azt hiszem,hogy a gyönyörűségemet télre felviszem a nappaliba. Csak a lépcsőházat kell egy kicsit meszélesítenem. Reméllem ott jó helyen lessz. Az aksíra meg nincs pontos recept. Van aki ki veszi és úgy rakja el. Van aki meg nem veszi ki csak száraz helyen tartja a motorral.
köszönöm... csak még nem tudom, hogy fogom tudni megvenni, mert most lenne egy elég jó vétel, de jelenleg egy petákom sincs, és csak állásinterjúkra járok. viszont egy ismerősöm szerint sokkal olcsóbbak nyugatabbra a motorok. kicsit utánanézem, és a német ebay-en találtam egy ls 650-est 500 euróért! nevetséges ár... csakhát mire hazahozom, meg honosítás... tényleg. nem tudja valaki mi papír, idő és pénzzel jár a honosítás? csak autóra találtam infokat, de az rémisztő összegben és időben.
köszi
Egyéb ötlet: Maradj a küllősnél. Az való a chopperre. Ha mégis ragaszkodsz a hagymázas ötletedhez:-) akkor keress fel valami gigamachine vagy egyéb motorépítő csapatot a wild.hu-n találsz párat, de nem lesz olcsó (linkdömping----építőműhelyek). Ezek a csapatok foglalkoznak egyedi felnivel. Egyébként gratulálok a választásodhoz!
Hali!Kiveszem az akkut,havonta beletöltök,spajzban lakik.A Mocónak nincs középálványa,igy csináltam Neki bakot,arra felemelem,ne álljon a kerekein.A légszürőt és a kipufogót betömöm papirtörölkörővel,a bőrőket jól beitatom méhviaszos bőrápolóval,teletankolom csurig,aztán behúzom gumislepedővel az egészet,ne porosodjon.néha kimegyek hideg havas estéken bebujok a lepedő alá és a telefonra felvett hangját lejátszom Neki,megvigasztalom,hogy még 1 tél se tartott örökké,ez se fog,csak hosszú! Olyan mintha örülne,nézegetem sokáig,mert nagyon szép! Ennyi!Bezzeg másként történt nem is oly rég,a Panosnak ilyenkor vált esedékessé néhány kinja orvoslása!De azt is szerettem!A teletank iszonyú fontos mert nemrég elövettem egy lemez benzinkannát aminek az alján volt egy kicsi benya de a gőze csinált rendet a kannában,igaz évek alatt.
Már nem... mivel még mindíg a viragoval szívok, a szerelőm korházban van és a gépem nála darabokban
Majd tavasszra talán kész lesz és váltok M800-ra.
Konkrétan hogy zajlik ez az "álomra hajtja fejét"? Mit csinálsz vele tél előtt?
C800-ja az az öcsémnek van! Nálunk motor-téren ilyen kis Suzuki flotta van!
Megveszed idén?Fájdalmas lenne kicsit,a tél nagyon bekeményitett! Még tele kell tankolnom asztán téli álomra hajtja krómozott fejecskéjét,evvan! A küllős kerék van mikor jobban tetszik,de ez is szép,könnyebb pucolni,viszont vagy felnicsik kéne rá,de arra is gondoltam,kipolirozom a szélét,de még nem vitt rá a szivem,majd ha enyém lesz talán.
Van egy C800-od is?
Nekem pl a M800-ba pont az tetszik, h nem küllős (nah meg sok más is).
Ez a téma engem is érdekelne, csak én C800-on szeretném a küllős kereket lecserélni!
köszönöm, utánanézek. egyéb ötlet?