Vérmérséklet és pénztárca!
Nem ia a fogyasztás a legfontosabb, nézd meg hogy ugrik a kötelező 350 ccm-nél.
Az télen nagyon rosszul esik!
És az adó sem semmi most már, bár a 250-es emelkedett a legjobban. Tavalyig 0 volt.
Az erejét is kérdezted. Nekem elég (72 kg vagyok), de ha 90 felett lennék és gyakran utasoznék, lehet hogy elgondolkoznék valami nagyobbon. Így viszont tökéletes a kis cruiser
Persze mint sok minden, ez is lehet vérmérséklet kérdése.
Friss regisztráltként egyből kapcsolódnék a Marauder-es témához.
Ilyen gépem van, a téged érdeklő infóm friss, mert nemrég mértem fogyasztást:
- türelmes haladásnál (max 90 km/h, semmi pörgetés) 3,25 l.
- tempós túránál pedig akár 4,5-et is megeszik, de az már tényleg haladós menet volt!
Amúgy tényleg jópofa motor, nekem a felsorolt szempontok mellett a szerelhetősége fogott meg.
Bütykölöm is majd, ha végre odébbvonul a monszun...
Új vagy használt motort veszel?
Mielőtt (véletlenül) megvettem volna a mostani motoromat én is a kismarauderen gondolkoztam. Szerintem jó választás. Olcsó, még újonan is 1m alatt van az ára, megbízható kiforrott motor. És nekem nagyon tetszett a formája, nagymotoros megjelenése. Országúton tökéletes, de még autópályára is föl lehet menni vele.
Sziasztok! Teljesen kezdő vagyok, persze már motoroztam, de nem mostanában. A lényeg, h. szeretnék egy 250cm3-is Maraudert, csak nem vagyok benne biztos, hogy ez a teljesítmény nem lesz e tul kevés. Igazából (miután Pesttől kb 50 km-re lakom, ezzel járnék be) . Tud vki tanácsot adni? Légyszi segítsetek.
Értelek! ha van egy csomó előznivaló azokat le kell előzni ez olyan mint a kutyánál az aportálás
Tapasztalatom szerint csupasz motoron 130 a max ami még elmegy, szélfulyásilag
140-el, de csak próbaképpen. Annál sokkal gyorsabban nem is tud. A túra alkalmával párszor előztem autópályán kamionokat 120-al. Amit így utólag elég nagy hülyeségnek tartok. De akkor nem voltam beszámítható állapotban. Nem erre való na.
bandita nem eladó......előtte megtanulok motorozni remélem hosszabb távon megérem, a speed-hasalás nekem se jön be....maradok rajongó még...addig max a rock megy
thx
Hosszú távon gyorsan menni vele nem olyan kényelmes mint a nagy banditával. Látom te is fölraktál egy plexit. Ezt a chopperre is föl lehet tenni, de mint minden chopperes fórumon itt is már kitárgyaltuk, hogy ki miért rakja/nem rakja föl. A fényképemen láthatod melyik platformot képviselem. Itt szinte egyenesen ülsz a motoron, tehát a legtöbb menetszelet kapod. Eleinte már a 80 is sok volt, mostmár 100-110-ig konfortosnak/elviselhetőnek tartom. A legtöbb amit mentem vele az 650 km volt egy nap alatt, országúton ez is belefért. Úgyhogy nyomd föl a banditát a használtmotorokra és ÜDV A KLUBBAN!
ha 1x sikerül akkor én szívesen vennék choppert -nekem tetszik a feeling, a motor, a hang és a tempó- az írt típusokból...szóval azért kérdezem hogy milyen, majd remélem tudok próbálni is....
Nem azt mondtam, hogy nem alk., hanem hogy nem a legalkalmasabb. Kényelem szempontjából ott vannak a: túra, sporttúra, túraendúró stb. gépek. De mit ér az egész, ha nem chopperrel mész?
Amit leírtál az a legjobb táv, ebbe belefér a kaja pihi stb.
Figyelj a patikaknak van egy hütötaskaja ,amiben gyogyszertkell szalitani.
Nekem a börtaskamban az van akuval.6db kiss dobozos sör ferbele nekem bevalt
De a lényeg látszik. Azóta persze szépült