Nekem van egy eladó Hondám, igaz még forgalomba kell helyezni, de vezetheted "A korl"-al, ugyanis az osztrák forgalmi szerint 24 KW-os a motor. És gyönyörű! Ha érdekel, megtalálod a hirdetések között.
miért nem alkalmasa a chopper, cruiser a túrázásra? pl. nekem tetszik a shadow 1800, intruder stb. hm ezek nem jók turázásra? túra nekem pl. 250-500 km fél-1 nap alatt....
Pont jókat nézegettél! Én inkább a hondát választanám, de amelyik neked tetszik. Azt tudnod kell, hogy a chopper nem a legalkalmasabb motor a túrázáshoz, de ennek a topicnak a lakói tesznek erre!
Szabó Szilárd vagyok, 20 éves pesti főiskolás... nem lényeg...
Eljutottam odáig hogy 1éve megvan a Jogsim A kor. , azóta nem ültem motoron .. nincs mocim... :S:S lehet fordítva kellet volna
177cm 76-78kg adatokkal mit tudtok ajánlani nekem? :D a lényeg hogy cc nem számít vagyis kezdőként tudjak vele menni és később ha már megy akkor utast is szállítsak túrázgassak, és azéé mennyen is gondolok itt pl. hazaugrok rokonokhoz erdélybe 500km (autópálya, autóút... stvb) Távoli tervek.. :D de fő az optimizmus :D
ne egyen sokat fenatrátsa főiskolás létemre "olcsó legyen" :D
max használtan gondoltam ilyen 1-1,4 milla körülre
nézegettem már a Yamaha xvs650a Hondavt750....
Tudom hogy ilyen szép időben csak én punnyadok a könyvek felett ahelyett hogy élvezném a száguldást... majd ha megjöttetek tudnátok nekem ajánlani valami "jó"-t? :D
Üdv xilu
UI:gondolom 34Le 25kw folytással megoldható :D egy ideig
Keresünk chopperes párokat! Nyíregyháza és környékéről,nem baj ha nem bunkó.túrázásra,haverságra!
Jelentkezni lehet:szabo690117@freemail.hu
Akár holnapi indulással!
Köszi,sziasztok!
OK!, Holnap szombat. Kitaláltál már valamit? Én kb 14.00-tól érek csak rá, lehet, hogy jön mégegy barátom. Vagy írd meg merre mész, és találkozhatunk valahol, valamikor. Jól látom, hogy az egyik wildstar?
Egyértelmű, hogy a Japcsi vasak között a Dragstar a KIRÁLY! Nekem egy 2000-es évjáratú 1100-as gépem van, 25000 km-t futott. Csak gyertyát, olajat, meg légszűrőt kellett benne cserélni. Jól vezethető a közel 300 kiló ellenére és a fogyasztása sem nagy (7-8 liter)
Csak ajánlani tudom, de ahogy látom a többiek is Dragstar pártiak. Hej!
Ha érdekel valakit közös hétvégi túrázás vagy csak egy lightos gurulás az dobjon egy e-mailt nekem.
Dél budapest és környékiekre gondoltam...(Érd,Biatorbágy,Tárnok Stb..stb...)
A kiruccanásokat átlagban 200-300 km-esre terveznénk. 2-3 megállással,kajálással.
Túratempó: 80-120 km/h
kicsivel többért kapnám meg mint egy drag start