Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy ha már az akkor a frissített tiger sport ott legalább van egy karú villa meg a lovak is megkerültek a ménesben...

mit? hát nem tudom ilyet nem szeretnék legalábbis a tiger nem annyira jön be, ha már ilyen utcai enduró akkor multistrada, caponord 1200

ha meg tényleg akarsz terepre menni akkor 800xc, 1200xc, 1190 adv. super teneré
Még nincs, csinálni kell. :-)
Persze, centik alapján nagyobb mint a régi, ha jól emléxem. Vagy a nagy dorso. Neked a pega után sztem tetszene a 1050es tiger, az a stílus, de légy vagány, vedd meg az 1200ast. Az a superbike teszten a gs-t is lenyomta. A800-ast meg kivitték ugratni, ugyhogy az is bírja az ipart.
na vegyük úgy hogy ezt a kommentet nem írtad meg én láttam már élőben eicma-n rettentő gagyi, minden része egy utánzat kínai minőségben... ezért én pénzt nem adnék az tuti főleg nem sok millát...
Mit szeretnél egy emelt magasságú túragéptől?
Legalább dobozt lehet rá akasztani és szélesebb a hátsó ülés.
A gond inkább az emelt futóműhöz dukáló lágyabb csillapítás.
Nem egy agresszív cucc. E van.Én se azt vettem.
Ha terepest akarsz inkább 800xc.Pont.
http://www.suzuki.hu/pages/dis...
ezt viszont ki kéne próbálni
kezdenek végre motorfélét csinálni
bár...ronda...... és finom
jah hát van itt pénz kérem szépen
van neki egy pegaso-ja a csaj üljön arra

ugyan az? hát jah csak van rajta egy - szerintem - nem túl szép idom, kb +20kg súly, -20le.. ez nekem nem ugyan az
el fogsz rajta férni
tetszik olyan rosszfiús
csak rövid mint a nyulszar
V4 punci. :-)
Viszont a speed-re a barátnő sem fér fel hacsak nem thai prosti és cucc meg nuku.
Viszont puhább a futómű.Amúgy ugyanaz mint a speed.
Te mit szeretnél venni?
Taiger az nem de a Tiger-t az ismerem nem tudom nekem olyan semmilyen motor, endurohoz nincs köze mert 17" elöl-hátul, naked-nek megintcsak nem jó, valami funbike vagy nem tudom de annak sem tetszik mert abban nekem a multistrada 1200 az isten, nekem nem kéne akkor már inkább egy speed triple
a Trimph 1050-es Taiger mond valakinek valamit?
gondolkozok 1 en
csak lesz addig egy épkézláb gépezet.
azt kifelejtettem, hogy jövőre.
Ha nem veszel, és terv szerint megy minden, eladom neked az enyémet.
Én is ezt kérdeztem. De semmi gyári cucc. csak első és hátsó emelőt adnak hozzá.

Stílus ez a szokásos pesti paraszt :-) (bocs, mindenki tudja mire gondolok)

Mondjuk viszont segítettek volna a szállításban. Nagyrészt erről volt szó, hogy nem ám akármilyen dobozos szarral, hanem motorszállítóval ....

gondolom a csávó vitt kocsit aztán jobban lehetett alkudni is.

Gyanítom azt is, hogy városi vagány motor volt. Null ráköltéssel.

Én már várok a tutira
Az RSVforumon már dumáltunk róla. Számtalan átalakítás, de semmi gyári cucc nincs meg hozzá. Engem a hangtompító érdekelne a legjobban. Van egy boltilag 1OOO euros akra dobod és elhagyod a hangtompítóit. Az mi? Ha nem is használom, félreteszem.
Igazából nekem a hirdetéseik nem tetszenek... ez a "lazaakaroklenni" stílus nem jön be.
Ha ennyiért árulják ,akkor mennyiért vehették be?Ha még annak is megérte aki beadta hozzájuk!Bizonyára nagyon sokat foglalkozhatott a géppel!
Egyel több ok hogy ne vegyél a narancsoktól semmit!
Veled nem beszéltek flegmán? A haverom mondta vele igen.