Egyenletesen? Hát ezzel olyat nem igen fogsz tudni majd meglátod nekem a legkevesebb egy lájtos túrán 6,75 volt, én azért szoktam haladni olyan 8 körül kajál
köszi a választ Plazer! elektronikai hibát nehéz kiszúrni igen :) igen, néztem a te motorod is nagyon tetszik! első körbe el kell adnom a motorom, hogy el tudjak majd indulni. van egy hirdető aki cserébe is benne van aztán felbuzdultam.
mennyit eszik a motor ha egyenletes tempót tudsz menni?
igazabol kivulrol arra kellbfigyelni mint mas motornal serules nyomok stb
ami hiva szkott lenni fesszabalyzo, inditorele esetleg generatornalloresz de ezeket meg ugysem latod
amugy nincs veluk semmi komolyabb gond nagyon jo kis mocik
azbenyem meg pont elado ha ugyis ilyet keresel
Sziasztok! Motor vásárlás előtt állok, mégpedig egy 2006-os Tuono a kiszemelt préda :) kérdésem lenne felétek mire érdemes figyelni a motoron? Van esetleg gyenge pontja a motornak? Illetve mik a tapasztalaitok mennyire megbIzható gép? köszönöm előre is választ!
nekem kellett a komplett fogaskerékpá/vagyis mind 3-om/is
mert ledarálta,megellett kint korzikán....adig mentem vele...mig haza nem értem tologattuk kint-nem tudtam mit tenni
jah ennek a szokásos "rotax"-betegsége van/mint pl a tuncinak is/a szabadonfutós...ürteknikás öninditomegoldás
én már átestem rajta...egyébként egy 100-as egy ilyen manőver
Igen csak sterintem ket embernek meg cuccnak meg ahogy en menni szeretek az keveske lenne egy kicsit
Ettol fuggetlenul rosszat senkitol nem hallottam meg rola - csak azt mindenkitol hogy yamaha blokk van benne ezen ezen mindig jokat derulok hogy senki nem tudja hogy az egy minarelli blokk...na mindegy
Ez kurva jo volt nalam egy hetveget mentem vele 1000km-et allat motor de en inkabb valami olyan endurot szeretnek ami az aszfaltot is kepes elhagyni pl ktm 990 adventure most erre faj a fogam meg ezt ki is tudom csengetni, az ujakrol meg ne is beszeljunk mert ott kurva jok vannak
mennyit eszik a motor ha egyenletes tempót tudsz menni?
ami hiva szkott lenni fesszabalyzo, inditorele esetleg generatornalloresz de ezeket meg ugysem latod
amugy nincs veluk semmi komolyabb gond nagyon jo kis mocik
azbenyem meg pont elado ha ugyis ilyet keresel
honodalá kapod oszt annyi
az enyém mindig indult...még 9,5 volt-nál is elkapta...ha télen ált
mert ledarálta,megellett kint korzikán....adig mentem vele...mig haza nem értem tologattuk kint-nem tudtam mit tenni
én már átestem rajta...egyébként egy 100-as egy ilyen manőver
és ikerkarbi:mikuni Bst33
ÉS EGYEDÜL EBBEN 5 SZELEP! 1 henger
Dupla szívó-és leölősor/azért van ennek 2 kipu....nem divatrütyütyü
Ettol fuggetlenul rosszat senkitol nem hallottam meg rola - csak azt mindenkitol hogy yamaha blokk van benne ezen ezen mindig jokat derulok hogy senki nem tudja hogy az egy minarelli blokk...na mindegy
ez kéne meg egy talicska lóvé hozzá