idén kurvajó lessz elmarad sirok,és ha jól tudom pont 1 időben van
szóval lesznek annyian mint nyulszar
én hoztam a formát:szőke nő alig22-es most 2 sátor az 1 ik a ruháknak a másik az "élménynek"
kenesén voltunk idén is/bár most téged nem láttalak/
volt egy ETZ-s csapat,tajt részegek voltak kb mindig de olyan műsort csináltak a 20-et érő,éppen rendszámos,fészerből kitúrt vasakkal hogy csak na
a májer 1000-es...rütyütyü rizskáhyhákat látványban+mindenben letolták durrogtak a 2 ezret érő gumik,és a vén szecskák mindent kibirnak kb nah ez igy ok
Gyerekek, én a vasárnap délutánra gondoltam, amit ti írtok, az a totál részegség. Amúgy sem rúgok úgy be sosem, mert ha tré van, részegen nem tudok capueirázni. :)
szerintem egy normális ember így nem vetkőzik ki magból, én is voltam már nagyon bebaszva meg úgy hogy mások vittek haza, fimlszakadás stb de mégsem csináltam soha ilyen dolgokat, valahogy akkor sem jut ilyen hülyeség az eszembe, másrészt meg általában ilyet nem egyedül csinál az ember akik ott vannak melletted azok közt is lehetne legalább egy olyan aki azt mondja hogy mivan szét akarod baszni, mert akkor csináld csak...uh ezek érthetetlen dolgok számomra
láttam én is sok okos majer akin látszott hogy szereti-ápolja a vasat majd talin kifordul magából és odabasz neki
pedig ha jól megondolod,sem a gumi,sem a lánc+ ugy általában nem érdemlik meg a vasak az ESZTELEN-SZARHÁZI gyilkolást
ezeknek bizt apu vette,nem dolgoztak meg érte
vannak ilyen sztorik...egyszer pont Polyak Lacinal voltam telefonalt egy csoka hogy volt mototos talin nagyon berugott es van egy tuono factoryja es csak elmeselesbol tudja mert o nem emlekszik ra hogy bebaszva megprobalta megmutatni mekkora majer gyerek hogy majd burnoutol stb persze marhara nem sikerult es addig gyilkolta a gepet hogy szethullott a kuolung de ugy hogy a blokknak is adott es reggel mikor ment volna el akkor latta hogy orran szajan folyik az olaj es nem ertette mi lett vele
de azóta is hülye vok
ez tény