Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Prfactory-t keresd meg hirdeti itt magat fog tudni segiteni neked
akkor nalad van a gond nekem is a tuono meg a piaggio beverly de pocc-roff elsore indulnak barmikor
tényleg nagyon jól indult
én beindítottam kb 2-3 hetente télen is...hagytam 80-fokig felmenni,az olajat körbekente,gumicsövek nem öregednek/csöpörésznek...stb
viszont a pega hogy karbis...ha nem engedem le a karbiból a jó magyar benyát leállításkor....tavasszal egy kinszenvedés elindítani most le lett engedve...néha öninditóval megmozgatom...olaj-kerüljön mindenhova
akkor te egy nagyon faszát fogtál ki, nekem se a mille se a piaggio nem indul ha fagyos az idő, nem mintha volna kedvem menni velük
Szerencsére van minden fajta. Megy a biznisz vele.

még a másik mocit is el kell passzolni, hogy jöjjön a tónyó.

addig gyűjtöm az infókat. fájdítom a szivem
nem tudom miröl beszélsz
én én volt tuncim fél forditásra rugta magát,még 9,5v.../általa..műszeren mutatott akisi állapotnál is/
A pega 650 Rotax-karbis...nah az már hiztisebb de beindult mindig
A srácnak valami kontakt hibája lehet?Öninditó-vagy behuzótekercs?
az olasz vasak nem szoktak télen beindulni
Nem tudom, ilyenkor szerelőhöz szoktam vinni. :)
nem beszélsz ám hülyeséget, mert üzem melegen ugyan az a viszkozitásuk. Ha az van otthon, tuti fix, hogy semmi baja nem lesz.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! 2006-os Tuonom van. Novemberben letettem a motoromat, kb. két hete próbáltam beindítani, de csak a relé kattogott. Kivettem a relét, összekötöttem direktben a két vezetéket, akkor mozgatta a dugattyúkat, dübörgött, de nem indult be. Azt hallottam ez típushiba. Vettem bele új indítórelét, ma kicseréltem, de ugyanaz a tünet. Az új relével is csak kattog, nem indít... Mit lehetne tenni? Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni!
én pl Cacstrolt használtam,tudtam jó áron,évente...vagy 7-8 ezrenként cser...szinte hibátlan volt a le eresztett használt olaj is...a váltó az meg simán ment kuplung nélkül is oda vissza...hál istennek a csúszókuplungér
az igazán profi olaj...és mondjuk a Castrol között szerintem akik igazán spot célokra használják nah ott lehet életartamban esetleg különbség....... de akkor röhögnék ha egyszer kiderülne,mint sok minden másról..hogy a tartalmuk ua...csak a "keret"-más
Köszönöm a segítséget! Megcsörgetem majd!
castrollal az a baj, hogy sok helyen olcsóbb, mint amennyiért a nagyker veszi.

Kérdem én hogyan?

viszont most a jövedéki dolog miatt hátha tisztul a pálya.
En csak a castrolrol tudok nyilatkozni mikor megvettem az volt benne igaz sztem pont 10w50 attol erezhetoen jobb a motul legalabbis ami a valtot illeti a kenest nyilvan nem erzem
igy igaz
De érdekes hogy az olaj kérdés mindig előkerül......mintha észre is venné valaki a külömbséget
2 normális minőségü olaj között
Jah majd ranezunk egy kelleni fog elobb utobb
nálam is, de pár hete felment az ára (központilag)

ha aktuális úgy is körbenézel előtte.
Koszi felirjuk de ettol jobb aron szokott lenni
most felemelték az árát sajna. Áremelés előtti készlet meg már nincs szerencsére :-)

10ezer a 4 liter most.
Milyen aran van ?
Sziasztok.
Van új, eredeti NGK gyertyám eladóban, 2500Ft-ért.
CR9EKB
Aprilia:Tuono V4R
Persze. Csak azért gondoltam, mert úgy hidegben kora tavasz, késő ősz. Hidegen gyorsabban lenne kenés. Meleg oldal ugye maradna 50es szóval az nem számít.

viszont 10w meg lehet túl híg és nem maradna ott ahol kell. Szóval többet árt, mint használ.
--

Márkát azért kérdeztem mert Motul-ban vagyok érintett Én is.
Aztán hátha biznisz van
nem 15 eves csak de ha igy is van amit akkor kitalaltak hozza az most is jo egy idosebb kocsiba sem kell 0w40-es olaj
15w50 tokeletes bele nem kell varialni szerintem itt senki nem okosabb a gyari mernokoknel hogy szerintem, meg ugy erzem
lenyeg hogy minosegi olaj legyen lehetoleg ne hamis rsvforumon a legtobben motult hasznalunk 5100-as tokeletes bele