rsv-től félt de a tuono-tól nem fog? amúgy nekem is szinte mindegy a régi és az új szériát is imádom! most a tuono ami megmarad nekem az egy régebbi szériás, sztem megvan annak is a varázsa és azért nem tetszik sok embernek mert nem túl fotogén a régi de élőben szerintem állatul mutat!
Psszzt, az asszonkám meg ne hallja !
Itt nem messze tőlünk van egy ugyanolyan 2002-es Mille, mint az enyém volt, ugyanolyan R-es kivitel. Vagy az, mert nekem jobban bejön a régi, mint a ráncfelvarrott verzió, vagy pedig az újabb Tunci. Arra talán az asszony is fel merne ülni, a Millétől félt a lelkem. Mikor életében először hallott egy ilyet beindulni, ugrott is egy szerényet arrébb ...
ezen én is gondolkoztam, de nem asszony miatt nem hoztam be hanem mert nehézkes behozni lépcsőkön stb és ha menni akarok vele akkor még egyszer ugyan ez
Itt biztosan!Az eddigi gépeim is nagy becsben voltak tartva!Por se nagyon érte egyiket se!A nagy őt ha lehetne a nappaliba hoznám be!Kérdés az asszon mennyire preferálná a dolgot?
ha elöl van -1 akkor csak 2000 alatt rángat de igazából soha nem lesz ott úgysem a fordulatszámmérőd amúgy szerintem egyáltalán nem rezeg, barátaimnak fz1-esük van amin a lábtartó is gumis felfüggesztésen van és a lábtartón is gumi van és mégis panaszkodnak, hogy zsibong mindenük egy hosszabb úton. A tuono-n nincs semmi ilyen közvetlenül a vázra van minden csavarozva semmi csillapítás de soha semmi zsibongást stb nem éreztem
jah és még itt az én példám z750-ről ültem át én is... nagyon szerettem a Z-t frankó gép volt, jól éreztem magam vele de mikor először kipróbáltam a barátom 2003-as tuono-ját tudtam hogy nekem ilyen kell! mikor elvitték a Z-t 2 nap múlva megvolt a tuono, elkezdtem használni és nem hittem el hogy mennyivel durvább, mennyivel jobb rajta minden, szerelem első perctől - kicsit már most sajnálom hogy közeledik a szombat
hát lehet én vagyok finnyás de a tuono az egy egy személyes motor, Ő az én kurvám és csak nekem akar örömet okozni, ha ebbe valaki akadályozza akkor nem lesz ugyan az az élmény, az utasnak sem nagy élmény ahogy én megyek meg én is lefárod mert előbb utóbb rámterhel stb cuccokról meg egy túrán ne is beszéljünk
szerintem akinek egyszer volt az ilyet soha nem mondana, legalábbis én még nem találkoztam ilyennel
nem kell fosni, van jó szerelő aki ért hozzá és jó áron dolgozik, van alkatrész is okosban, már csak menni kell vele
Itt nem messze tőlünk van egy ugyanolyan 2002-es Mille, mint az enyém volt, ugyanolyan R-es kivitel. Vagy az, mert nekem jobban bejön a régi, mint a ráncfelvarrott verzió, vagy pedig az újabb Tunci. Arra talán az asszony is fel merne ülni, a Millétől félt a lelkem. Mikor életében először hallott egy ilyet beindulni, ugrott is egy szerényet arrébb ...
es a Lacosz altal emlitett hatso indexes gonddal sem talalkoztam
2ezer az nagyon fika :-)
úgy rémlik az sv ha alacsonyról húztad el akkor rezgett rendesen.
nem kell fosni, van jó szerelő aki ért hozzá és jó áron dolgozik, van alkatrész is okosban, már csak menni kell vele