Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legalább jó helyre ment és családon belül maradt
Ja eladta, rokonának.
Nem komolyan gondolja
szerintem a km elírás.

az új motorban is több km van :-D
Na nem is tudtam hogy mar eladta

Ez valami film forgatasokon hasznalt motor ha jol tudom, a km nekem hihetetlen kategoria. En sztem probald meg mi baj lehet max nem adja
Neki már nincs meg.

erre gondoltam link
A Franky gepere gondolsz ? Alkudj
jaja.

mire egy betegágyat rendbe tesz az ember...

Lehet napolom a vásárlást amíg jön egy jó vétel.
Eléggé elfogytak.

Az a kék még tetszik, de kurva drága
Hat nem tudom olcso husnak hig a leve altalaban...szityyyu haverja volt megnezni de ott maradt a gep...
csonti car-os gépet nézem most.
Úgy látom, hogy 4 betétes. Mondjuk olyat is szeretnék.
jó az ára, de gondolom le van pukkanva kopó ügyileg.
Nem lehet cserelni attol fugg epp mit tettek ra de jellemzoen 2006-tol mar a 4 betetes van
csereszavatosak?

Tehát én döntöm, hogy melyiket akarom vagy évjárat függő?
igen két féle van, van amiben csak 2 van oldalanként és van amiben 4, az utóbbi a jobb fajta
garnitúra árban is az egy kicist több de nincs nagy különbség
Még kérdés.

fékbetét.

olvastam, hogy van olyan aminek dugattyúnként külön van a fékbetét. Tehár előre pl 4db kicsi kell / tárcsa.

De közben látom, hogy van normál is.

Mit lehet tudni róla?
szerintem semmivel nem drágábbak a kopó/fogyó alkatrészek mint egy japánhoz nem kel izgulni
Az egyértelmű. csak hiflo nem gyárt hozzá légszűrőt. ezért kérdeztem, hogy mik a lehetőségek.
a belső "foncsoros" rész rögzitése nem az igazi...mind ben mozog,ennyi nem nagy cucc,én gariban rendeztem fél év herce hurca után meg ami még az esetleges rezonancia...amit én se éreztem!de állítólag az első lámpabúra repedése/1-2 cm es/ volt lehetett attól ezt az emlitett gariban küzdés után de rendezték
es en mondjuk olajjal egyutt cserelgettem 5e km-enkent
Az nem píz.

Kawához a hiflo 5ezer
en csak gyari papirt nem szerettem volna a kobor sasoktol kezdve mindent beengedni a motorba...
kb 3500ft a gyari
Milyen légszűrőt használtok?

Gyári mennyibe kerül?
vége lemaradt nem itthon kell keresni
szerintem a traktorlámpa a legjobb! meg az űrhajó műszerfal
mellesleg hogy ne lenne! régiből is van tuono racing néven, az újból meg van simán factory!
De az a szerencse,hogy neki is tetszik és támogat benne.
Minden csak tálalás kérdése .
A régin egyedül az a két joghurtosdoboz féklámpa nem jött be. Az elején. Később már azt is megszerettem .
A Tuono-ból viszont mindkettő bejön, csak annyi a hiányérzetem, hogy nincs belőlük factory verzió eladó. Nem mintha érezném a különbséget , nem vagyok én Biaggi ...