Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát őszintén kurva jó kis moci a pega mikor felész egy szerpentines részre/nem Mátra/ ott lever kb mindent mint egy szupermotyó
De az "egyenesfutás" az a 120-140..amit tartosan bir..... az karesz nagyon
Bár most nyáron hazajöttem Napoli-ból 1 seggel +pakk hegyek 1550 a Tuncival hát érdekes út lett volna főleg hogy végig szakadt az eső
Hat az itthon is szokta csak itt kapsz erte egy szabalysertest ha egyaltalan szoba allsz veluk
tudom én
Monfalcone 250-260 olasz rendőr......azt monja 3 nap..sitko...nem a sebesség miatt a letakart rendszám csípte a szemét
Latom akkor vegul eladrad maradt a kis pega
En is szeretnek az egyik helyett egy tura endurot hogy csajommal tudjunk menni turazni
Ha ilyen motorod van es normalisan mesz akkor el vagy tevedve ezt nem erre talaltak ki
ez tudjuk
Jartam vele palyan is
Amugy meg utcan sem tudok normalisan menni
ez igy igaz...de a kényelmes ?az inkább pályázós használat:)
Ez igy van ! De ezeknek a gumiknak tok mas a formaja is mint az utcaiknak, persze magasabbak is de amugy sem terulnek ugy szet ezek arra vannak kitalalva hogy kanyarban nagy feluleten tapadjanak es kemenyen lehessen veluk menni
ez egyébként érdekes
mindenki az átéltellel vacakol de ezek a méretek már átmérőben is nagyobbak.....szóval hosszabb a "végátétel"
Persze hogy az pirelli superbike, akkor a wsbk-ban is chopperek mennek ?
200/60 Te jó ég az már chopper. Jó mondjuk én se panaszkodok a 195/65 el, az az 5mm már nem oszt nem szoroz. De imádom sokkal de sokkal jobban lehet vele kanyarodni "magasabb" gumival. Milyen márkából, típusból van ilyen méret? Vágott slick szintén?
volt mar sok minden 190/50 /55; 195/65, 200/55, 200/60 van most
a 190/55 a nyerő ....föleg Dunlop
Mert ha megnézed a szervízfüzetet, a gyár is két méretet ad meg. 18O-55, vagy 19O-5O. De nekem pl. 19O-55 van fent, de Plazernek volt már fent 2OO-as is.
Sziasztok!

Nézegettem, hogy eltérő gumimárkák eltérő hátsó méretet adnak a Tuono-ra (180-190). Ez miért van?
http://rideapart.com/2014/01/f...
Mivel mindi gondot okoz a csomag
itt pár 5-let
Sziasztok! Valakinek nincs eladó? Vagy nemtud eladó, fejidomot és jobb oldali oldal idomot 2003-as Tuono 1000-hez? Előre is köszi
Eladom a KN sportszűrőmet, 2szer mostam ki csak, kb 10ezer km van benne. Tökéletes állapotban van.
Köszi, sokat is, az ólom-savas meghatározás volt a lényeg, a töltés miatt, kösz, kösz
Ámen... mondjuk nekem most Banner van, nincs arra sem panaszom.
12V 10Ah gondozás mentes savas akksi!
Az egyik legjobb minőség a hazai piacon ( HA nem a legjobb! )
Remélem segítettem!
Sziasztok!
A következő akksiról szeretnék némi infót, ha valaki meg tudná mondani, hogy pl hány Ah-s, zselés-e avagy gondozásmentes ólom-savas, stb. Bocs, ha triviális a kérdés, de nekem nem egyértelmű ezekből a feliratokból semmi.
Kösz szépen!
Üdv!
rossz az aki rosszra gondol
Privát kérdésem lett volna
Te kis cuki.