hát őszintén kurva jó kis moci a pega mikor felész egy szerpentines részre/nem Mátra/ ott lever kb mindent mint egy szupermotyó
De az "egyenesfutás" az a 120-140..amit tartosan bir..... az karesz nagyon
Bár most nyáron hazajöttem Napoli-ból 1 seggel +pakk hegyek 1550 a Tuncival hát érdekes út lett volna főleg hogy végig szakadt az eső
Ez igy van ! De ezeknek a gumiknak tok mas a formaja is mint az utcaiknak, persze magasabbak is de amugy sem terulnek ugy szet ezek arra vannak kitalalva hogy kanyarban nagy feluleten tapadjanak es kemenyen lehessen veluk menni
200/60 Te jó ég az már chopper. Jó mondjuk én se panaszkodok a 195/65 el, az az 5mm már nem oszt nem szoroz. De imádom sokkal de sokkal jobban lehet vele kanyarodni "magasabb" gumival. Milyen márkából, típusból van ilyen méret? Vágott slick szintén?
Mert ha megnézed a szervízfüzetet, a gyár is két méretet ad meg. 18O-55, vagy 19O-5O. De nekem pl. 19O-55 van fent, de Plazernek volt már fent 2OO-as is.
Sziasztok!
A következő akksiról szeretnék némi infót, ha valaki meg tudná mondani, hogy pl hány Ah-s, zselés-e avagy gondozásmentes ólom-savas, stb. Bocs, ha triviális a kérdés, de nekem nem egyértelmű ezekből a feliratokból semmi.
Kösz szépen!
Üdv!
De az "egyenesfutás" az a 120-140..amit tartosan bir..... az karesz nagyon
Bár most nyáron hazajöttem Napoli-ból 1 seggel +pakk hegyek 1550 a Tuncival hát érdekes út lett volna főleg hogy végig szakadt az eső