Köszönöm szépen a véleményeke hozzászólásokat!
Hát keretem elsősorban a korábbi modellre lenne, meg talán azt keresem amit ti is mondtatok, hogy nyersebb a gép meg agresszívebb és mintha talán ezt is keresném, na nem mintha az újabb ne lenne az!
Van egy-két kinézett példány és lehet pár héten belül ha minden összejön én is Tuono tulaj leszek.
Esetleg ha valakinek van eladó vasa vagy ismerősének az nyugodtan keressen meg!
Ezen az email címen: hodosi.daniel@gmail.com
nah ez spec rajz
nem tudom az enyémet mivel tömte ki a kipus/ugy csináltattam Kiskunlacházán/
de az biztos hogy nyitás után.......dobálta ki egy darabig a + tömőanyagot
de egy idő után szépen beált a dolog
Szükítő az még lesz bele nekem is.
Most kemence,sütőipari tömő anyag van benne.Eddig mindig bevállt!De a katalizátort nem bírja.Azért hagytam mert így sem kicsi a hangja.. Amúgy az erő egyáltalán nem ment el belőle..mint ahogy jósolták páran,sőt! Szerintem jobban ágaskodik mint az akrákkal!
Szóval te is összeszűkítetted a végét katalizátor már nekem sincs benne amúgy szerintem az üveggyapot az egy nulla, pár motorozás és tök üres a dob.. rendes kipufogógyapotot kell belerakni az nem ég ki.
hőt
bármivel is tömöd ki...ami "ki nem ég" dobálni fogja ki a tömést/üveg gyapot a leg tutibb/
A katalizátor "nyitott dobon...olyan mint Julisnéni....a plázába
felesleges
ha igazán tuti akarsz akkor a "gyujtástérképet"kell hozzá igazitanod....de ez "csinált" dobhoz hát
Nekem pl nyitott volt belül kb 60-as átmérő...és a vége a nyitott gyári....nem volt az igazi...csináltattam bele egy "FMF"-ről koppintott véget/szükitést/
utána über fasza lett
Egy altalanos jo tanacs olyan motort vegyel amibe beleszeretsz illetve van ra keret nyilvan
Ha van mind a kettore akkor dontsd el melyik jon be jobban es kesz
Mind a ketto alatt jo a vaz fek futomu blokk - csak kicsit mas karakterek a regebbi rsv amibol ugye a tuono lett wsbk gepnek keszult sokkal parasztabb az uj kicsit finomabb de annyi a kulonbseg hogy mig egy honda egy 600-as csiszolo papir addig egy uj tuono egy 80-as a regebbi meg egy 60-as
Ujnak a radialis fekei picit jobbak desing meg szubjektiv
Figyelni az altalanos dolgokat kell seules nyomok vazon huton labtartok kornyeken
Tipushibak fesszab, inditorele, generator alloresz de ezeket nem tudod nezni alkatredz van hozza uh cdak egy jo peldany kell es hadd szoljon
Nekem 2004-es 1000r-em van. Tényleg nyers egy kicsit de az a jó benne. Érzed benne az erőt. Agresszív és nagyon vad. Imádom. Az a gép amit nem fogsz megunni. Mellesleg én direkt ezt a szériát kerestem mert nem szeretem ha úgy nézek ki a motorom mint majom a köszörűkövön.
Köszönöm szépen a véleményeke hozzászólásokat!
Hát keretem elsősorban a korábbi modellre lenne, meg talán azt keresem amit ti is mondtatok, hogy nyersebb a gép meg agresszívebb és mintha talán ezt is keresném, na nem mintha az újabb ne lenne az!
Van egy-két kinézett példány és lehet pár héten belül ha minden összejön én is Tuono tulaj leszek.
Esetleg ha valakinek van eladó vasa vagy ismerősének az nyugodtan keressen meg!
Ezen az email címen: hodosi.daniel@gmail.com
köszi mindent!
nem tudom az enyémet mivel tömte ki a kipus/ugy csináltattam Kiskunlacházán/
de az biztos hogy nyitás után.......dobálta ki egy darabig a + tömőanyagot
de egy idő után szépen beált a dolog
Most kemence,sütőipari tömő anyag van benne.Eddig mindig bevállt!De a katalizátort nem bírja.Azért hagytam mert így sem kicsi a hangja.. Amúgy az erő egyáltalán nem ment el belőle..mint ahogy jósolták páran,sőt! Szerintem jobban ágaskodik mint az akrákkal!
de jó lett
bármivel is tömöd ki...ami "ki nem ég" dobálni fogja ki a tömést/üveg gyapot a leg tutibb/
A katalizátor "nyitott dobon...olyan mint Julisnéni....a plázába
felesleges
ha igazán tuti akarsz akkor a "gyujtástérképet"kell hozzá igazitanod....de ez "csinált" dobhoz hát
Nekem pl nyitott volt belül kb 60-as átmérő...és a vége a nyitott gyári....nem volt az igazi...csináltattam bele egy "FMF"-ről koppintott véget/szükitést/
utána über fasza lett
Ha van mind a kettore akkor dontsd el melyik jon be jobban es kesz
Mind a ketto alatt jo a vaz fek futomu blokk - csak kicsit mas karakterek a regebbi rsv amibol ugye a tuono lett wsbk gepnek keszult sokkal parasztabb az uj kicsit finomabb de annyi a kulonbseg hogy mig egy honda egy 600-as csiszolo papir addig egy uj tuono egy 80-as a regebbi meg egy 60-as
Ujnak a radialis fekei picit jobbak desing meg szubjektiv
Figyelni az altalanos dolgokat kell seules nyomok vazon huton labtartok kornyeken
Tipushibak fesszab, inditorele, generator alloresz de ezeket nem tudod nezni alkatredz van hozza uh cdak egy jo peldany kell es hadd szoljon