Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te Szityyy az nem mondták hogy nem inni kell az olajat
Nyilván megoszlanak a vélemények olaj téren,,,számomra az biztos,hogy 15w-50et rakok bele csak nem tudom milyen márka lesz!
Én eddig Motul10w-40et használtam mindkét motoromban, rosszat nem tudok rá mondani, nekem nem volt bajom vele.Kicsit túl van cifrázva ez az olaj kérdés és gondolom verseny körülmények között jobban kijönnének a körülmények, de többségünk nem versenyző, ezért azt gondolom,hogy egy általános jó kategóriás olaj megfelel közútra, max ha nem jön be váltasz és buktál max 10-12 ezer forintot.
Darázsfészekbe nyúlsz....

nagyon megoszlanak a vélemények. Én használtam castrolt is, meg Motult is. A Motultól nem éreztem azt a sok városi legendát, amit mondanak róla, hozzáteszem, biztos év vagyok érzéketlen.
Köszi!

Jó pár kérdésem lesz, rögtön elsőként azt szeretném kérdezni, hogy ki milyen olajat ajánl a vasban.
Van elképzelésem de azért megkérdezlek titeket is?!
Nagyon jól néz ki! Gratula!
Parancsoljatok, lőttünk néhány képet vásárláskor!
Képet!
képet dobj fel
Sziasztok!

Most már boldogan mondhatom, hogy én is friss Tuono tulajdonos vagyok, tegnap egy haverommal elhoztuk a vasat.... hát mit mondjak nagyon örülök, hogy megvettem,, szinte gyári állapotú , karcmentes 2005-ös Tuono-t.
Kaptam még hozzá egy Leo dobot és bontatlan sportlégszűrőt ,továbbá átvizsgáláskor kiderült,hogy egy power commander III-as is lapul a gépben.
Még átvizsgálom pontosan a vasat, de nagyon tip-top a gép!

Üdv.
Dani
No comment!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuono_1000-7410903
jah bejött 1db Balaton
De ez nem lessz hosszú túra ott laksz kb 20 km-re
Próbál a rövidített verziót betölteni
1-kén ha ma kéne terveznem.....kb az utca túloldalára se fussa ez van
Jól be tölti.

talán most
én ezen gondolkodok. tarka tuti velem tart.
Nem kicsi! Nekem sajnos ilyenek nem férnek bele az idő beosztásomba. Meló..meló...meló...
A másik fórumon már írtam, megosztom veletek is, hátha érdekel valakit!

Van egy eladó Tuono! Nagyon pöpec a gép, hibátlan! 2007-es. A srác még gondolkodik az eladáson, tehát még nem tuti. Én ismerem a gazdát és a motort is. Ha valakit ismertek aki keres most Tuonot ebbe nem fog csalódni!
A tulajdonos nagyon gondos gazdája a motornak, megbízható, nem egykerekezős közel 40 éves. Teljesen tökéletes állapotú a motor, garantáltan törés és sérülésmentes. Piros-Fehér szín összeállítású olyan mint az enyém. Garantált 30.000 km. van benne. Mindig a legjobb cuccokkal (olaj, szűrő,stb.) kényeztette a motort.
Nem kenyérre kell neki a pénz, ezért aki alkudozni akar az próbálkozzon másnál. A motor csak egyben a sportkipufogóval eladó de adja hozzá a gyári pufókat is.
A motor ára: 1.450.000.-ft.
Én garantálom, hogy aki Tuonot akar venni az ebbe nem fog csalódni!

Még nem hirdeti sehol! Elég bizonytalan, de ha valaki komolyan gondolja akkor oda fogja adni.
megint leült a fórum
Kérdés kinek milyen tervei-túrái vannak 2014-re
Én még passzolok,ezen agyalok:
http://goo.gl/maps/jDffn
Az kemény.
Szitty ez volt amit meséltem...ahol ben égtek páran
ez is ott
hol is csak nem a Neretva
Ez is.
Tudsz élni!
Kicsit másképp mint a képeslapokon
2013 Etna