megyek ki Angolba szerdán...kinek mit hozzak
Hozhatok állítólag megyünk egy fincsi motoros helyre?Nézek egy TuncI V4R-t csak azért is
Meg nehogy má szittyunak legyen nekem meg ne
fehéret 1,3ban el lehet hozni, de nincs műszakija, ami annyira nem nagy összeg, de zavar, hogy festették a vázat, nem gyári a tükör.
keretem meg 1,2+ átírás :-)
Arról a motorról már mesélt valaki. Azt mondják élőben okádék. A gumi meg.... nekem volt fent tavaly előtt 2005-ös gomi, semmi gondja nem volt. Amúgy is hamar lemennek ezek, inkább elkoptattam, mint kidobtam.
Nem tudom... vot régen egy kocsim, beázott, mert törött volt és rosszul csinálták meg. Egy szenzort nemolyan helyre tesznek, ami csak úgy beázik, ott akkor egyéb hontszutságok is vannak. Az meg a non plusz ultra lenne, ha elmész egy külföldi túrára, elkap az eső, aztán nem indul a motor. Azt hiszem ott pont leszarnád, hogy a légszűrő időben volt lecserélve.
Na már most:Beázott,ennyibe került bla bla,de megcsinálták ennyiért meg annyiért.ÉÉÉÉSSS?Jó a motor?Szerintem azok a lényeges dolgok,hogy olaj,gyertya,fék stb.mikor lettek cserélve és,hogy milyen minőségű anyagok!Szerintem!De szóljatok ha nem jól látom és ne okoskodjak!
Na látjátok?Erről beszéltem!Olyan motort vettem ami tele van extrával!Ebből kifolyólag gondos a gazdi,nem sajnálja a pénzt, időt a gépére!És nem a szervizelésre kell a rengeteg lovettát költeni!inkább bele tankolom!
Amit megtudtam, hogy 2230km van a mociban.
Az első tulaj második motornak vette így nem használta......
Csávókám eladta egy filmes cégnek (kamerás motor volt) baloldalára eldőlt, hűtő kicsit meg van nyomva
A tulaj ettől a filmes cégtől vette meg.
első motorja és 30km ment vele. De túl erős neki így eladja.
állítólag már sokan megnézték, de senki nem vitte el mert nem volt jó. Elvitte szerelőhöz ahol kitisztították az injektorokat és most fasza.
viszont. egyszer nagy esőben beázott és valami szenzort kellett benne cserélni mert 4500as fordulaton tiltott a gép.
200eur volt a mutatvány.
mennyire gyakori ez?
Hozhatok állítólag megyünk egy fincsi motoros helyre?Nézek egy TuncI V4R-t csak azért is
Meg nehogy má szittyunak legyen nekem meg ne
Z-t 2,5év után többért adtam el mint vettem. :-)
A Z750-ed az esetleg tartogatta.
fehéret 1,3ban el lehet hozni, de nincs műszakija, ami annyira nem nagy összeg, de zavar, hogy festették a vázat, nem gyári a tükör.
keretem meg 1,2+ átírás :-)
szóval csóróság is van.
mennyire tartják ezek az árukat?
Ne bizonygasd, jó motort vettél jó árban.
az első hónap alatt többet mennék vele.
ja és 1,5 éve van meg az embernek.
Amikor én megvettem a cbr-t akkor az első héten majdnem belement 1000km pedig december volt. Nem volt épp meleg.
Na mind1 túl sokba kerül
Amit megtudtam, hogy 2230km van a mociban.
Az első tulaj második motornak vette így nem használta......
Csávókám eladta egy filmes cégnek (kamerás motor volt) baloldalára eldőlt, hűtő kicsit meg van nyomva
A tulaj ettől a filmes cégtől vette meg.
első motorja és 30km ment vele. De túl erős neki így eladja.
állítólag már sokan megnézték, de senki nem vitte el mert nem volt jó. Elvitte szerelőhöz ahol kitisztították az injektorokat és most fasza.
Az új gumi azért van mert a régi már öreg volt.
1,3-ra csak mosolygott. Szóval nincs biznisz.
képek
hátha esetleg lát valaki valamit.
fekete plexi és üléspúp van hozzá.
Tank és a lámpa karcos.
viszont. egyszer nagy esőben beázott és valami szenzort kellett benne cserélni mert 4500as fordulaton tiltott a gép.
200eur volt a mutatvány.
mennyire gyakori ez?