Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép munka!
sok sikert kívánok hozzá és várom a fejleményeket !
én is egy ilyet fogok épitgetni
Úgy tűnik megvan a jövő évi programom!
nem amit a képen látsz az a régebbi szériából egy extra kiadás a tuono racing ezen van egy rakás karbon cucc, kovácsolt felnik, öhlins futómüvek elöl hátul, radiális brembo fékek stb ez egy igazi ritkaság
amúgy az újról minden cucc, futómü , fékek, felnik stb simán átszerelhető
MEGGYŐZTÉL!

A képen látható motoron,nem az újabb típusnak a felnijével van szerelve a vas?

Amúgy én is tartok 1 túra endurót ( Honda Transalp) és nagyon jó párosítás lenne ez a két motor! Amúgy azt soha nem adnám el!
amúgy meg a mostani terv szerint nekem is egy régebbi fog megmaradni a túra enduro mellé tetszik hogy az egy igazi wsbk-ra épitett gépből van, a nagy ürhajó müszerfal, a traktor lámpák hátul, állat egy gép
egy jó tanács olyat vegyél ami jobban bejön ! ez igazi szerelem motor másrészt meg a dupla dobot a régire feltenni nem egy nagy dolog szóval ez ne tartson vissza
na hát igen ezért szeretnék én is egyet, meg persze új csajszi miatt mert a tuono-n ketten túrázni hát nem kéjutazás senkinek
egy tuono azért marad nem tudok lemondani róla :D
de legalább 1000-es kell, főleg mióta volt nálam az 1200-es caponord
Nekem a korábbi verzió amúgy jobban tetszik!
Az újabban meg az jön be hogy dupla kipufogós!
pazi megjött az ihlet
az igazság az hogy minden falytából kéne
Naked-Enduró-Gyorsasági
De talán az enduró amit igazán ki lehet aknázni
nekem itt van a kis pegaso a 650-es...elvitt Korzikára-Locner+Sziciliai körút Napoli-ból 1500km kb 1 seggel jöttem haza...és végig szakadt...szlovénoknál meg a megszokott ködös-hideg szar éjszaka
De haza hozott...és 300 km 1 tankolási etap...ez se rossz
Hat szerintem nem ilyen drasztikus a kulonbseg en mind a kettovel mentem mar
Hat abbol egy ujabbikat ami jo is nem nagyon kapsz viszont a regebbibol egy nagyon jot tudsz ennyiert amugy egyet nezz meg sztem mert sokkal szebb eloben mint kepeken
Hát soha nem volt alkalmam az újabbal menni, de az ár különbség ekkora különbségre mutat az újabb, illetve a régebbi között?
Ekkora lenne a különbség?
Hat eleg brutal de nem visit mely hangja van nagyon franko
tedd azt az újjal jobban jársz
szép lett a kicsike...mikor is tavaly balcsin ütköztünk...én akkor láttam utcsóra asszem
a dobok nagyon jók hang? gondolom visít
Olyan 800-900 guriga egyenlőre, de lehet tavaszig még félre rakok egy kis pénzt!
Szep kis vas volt
Gondolhatod ha a sor4 600-on durca volt akkor a 1000 v2 az meg egy fokkal kemenyebb
Nekem az R6R-en volt ilyen. Nem gyenge hangja volt...
Hat meg a hangja
De komoly az a dob!
itt a kicsike

van még egy tuono azért de kell mellé egy túra enduró: caponord, benelli trek, moto morini granpasso, moto guzzi stelvio ezek játszanak
eladod?képet még nem is dobtál fel