nem amit a képen látsz az a régebbi szériából egy extra kiadás a tuono racing ezen van egy rakás karbon cucc, kovácsolt felnik, öhlins futómüvek elöl hátul, radiális brembo fékek stb ez egy igazi ritkaság
amúgy az újról minden cucc, futómü , fékek, felnik stb simán átszerelhető
amúgy meg a mostani terv szerint nekem is egy régebbi fog megmaradni a túra enduro mellé tetszik hogy az egy igazi wsbk-ra épitett gépből van, a nagy ürhajó müszerfal, a traktor lámpák hátul, állat egy gép
egy jó tanács olyat vegyél ami jobban bejön ! ez igazi szerelem motor másrészt meg a dupla dobot a régire feltenni nem egy nagy dolog szóval ez ne tartson vissza
na hát igen ezért szeretnék én is egyet, meg persze új csajszi miatt mert a tuono-n ketten túrázni hát nem kéjutazás senkinek
egy tuono azért marad nem tudok lemondani róla :D
de legalább 1000-es kell, főleg mióta volt nálam az 1200-es caponord
pazi megjött az ihlet
az igazság az hogy minden falytából kéne
Naked-Enduró-Gyorsasági
De talán az enduró amit igazán ki lehet aknázni
nekem itt van a kis pegaso a 650-es...elvitt Korzikára-Locner+Sziciliai körút Napoli-ból 1500km kb 1 seggel jöttem haza...és végig szakadt...szlovénoknál meg a megszokott ködös-hideg szar éjszaka
De haza hozott...és 300 km 1 tankolási etap...ez se rossz
Hat abbol egy ujabbikat ami jo is nem nagyon kapsz viszont a regebbibol egy nagyon jot tudsz ennyiert amugy egyet nezz meg sztem mert sokkal szebb eloben mint kepeken
sok sikert kívánok hozzá és várom a fejleményeket !