Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre megjött a plexim.
nah ez jóóóóóóóóó
szerintem a biztositónak jól kell hogy adjon érte max ingyé lessz a moci neki
Még nem álltak neki, de legalább már letett a roncsként való értékesítésről, megcsináltatja....akkor meg már úgy is megtartja.
édes vagy szityy
mizu a tuncival...kész?jol jött ki belőle Józsi
Boldogot

43? Akkor jövőre már csopper kell.
NEM CSALÓDTAM BENNED
köszi Pazi
Sziasztok!
Valaki meg tudjamondani,hogy 2006 utáni Tuonohoz milyen tipusszámú Power commander usb 3-as kell?
Ven fasz isten eltessen meg soka legalabb ugyan ennyit
köszi
Isten éltessen Lacosz!
azért tényleg jó hogy feléledt a fórum
És megint el telt egy év felettem is csak 43
Visszanezed 3 oldalon belul meglesznek a valaszok
Akik meg le akarnak beszelni biztos abbol a hozzaerto fajtabol vannak akiknek ugyan soha nem volt ilyenjuk de a haverjuk nagybattyanak a szomszedjanak az unokatestverenek az ismerosek volt es o megmondta hogy ezzel mindig baj van
Ha egy kicsit visszaolvasol már le lettek ezek írva..lebeszélni meg semmi esetre se hagyd magad.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni éppen motor vásárlás elött vagyok és leginkább tuonot szeretném 2006-7 utániakat nézegetem és olyan dolgok érdekelnek hogy mit érdemes megnézni vásárlásnál illetve költségek esetleg típus hibák? milyen karbantartási igényei vannak? szóval ilyen általános ám mégis sokat mondó dolgokra lennék kíváncsi mert sokan próbálnak lebeszélni róla de nem akarom hagyni magam válaszotokat előre is köszönöm
Üléstakaró postával 50e. Na annyit nem fogok érte adni! (Ebay)
Ja..ja.
Lenyeg hogy most jo
Nem tudom 2M felett soha nem sikerült.
Miert nem ment fel ? Amugy szep lett
Pár jobb minőségű kép. El sem hiszem h sikerült feltenni.Eddig soha nem ment fel.
Jah hat az nem ilyen lesz de hamarosan felteszem majd az elso bevezeto kepeket