Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez még nem az enyém, csak ilyen lesz...árat így még nem tudok mondani. Hát szájjal szoktunk kommunikálni. :) Ha gyorsan megyek addig legalább csak a motort meg a szelet hallom.
Fa..a! Csak egy doboz nekem nem elég. A párom cucca egy hétre nem fér bele. Ezért gondolkodom a másik megoldásban.
Egyébként mennyiért csinálták? Ha mégis meggondolnám magam csinálnak még?
Kommunikációs eszközökről nincs tapasztalatod?
Nekem meg ilyen.
csomagtartó
Majdnem elfelejtettem, az ötlet (link) plazer-től származik!
NAGYON KÖSZÖNÖM!
Így jobban látszik! Csak a hátsó ülésnél kell átalakítani, hogy oda lehessen ülni.
Én ezt a megoldást választom, ki átalakítással.
Erre mágnesest nem is fogsz tenni...
Mi ha megyünk úgy tervezem h hátra csináltatok egy tartót, felbaszok egy nagy hengerzsákot abba mind2nk cucca belefér és kész.
A súly meg segít h keréken közlekedjek.
Lehet azert sztem vigyazni arra
Néztem egy Tuonot amin sokat volt tanktáska.Siralmasan nézett ki a fényezése a tankon!
Nagy nehezen rávettem az asszonykámat, hogy motorral mennyünk nyaralni!
Tehát tök jó minden, csak azt nem tudom, hogy a cuccunka mibe és hova pakoljam?!
Szerintem csak oldalra tudok pakolni. (vagy a csomagokat teszem felülre és az asszonyt pedig oldalra? -ezen még gondolkodom! )
Milyen dobozra lenne érdemes beruházni?
JA, és azt hova és hogyan tudom rögzíteni?
Tanktáskáról mi a véleményetek? - a mágnesestől félek, hogy össze..ssza a tankot!
Eladó aprilia rs 125 alkatrészek!
-sérűlt henger(hónolni kell)
-sérűlt dugó(kis polírozással megoldható)
-sérűlt főtengely
-kiegyenlítő tengely fogaskerék 1db
-Af1 jobb lábtartókonzol
-1 db bal műanyag lábvédő
-Elgőrbűlt váltókar
-Elgörbűlt fékpedál
-Csúszott oldalidomok
Érdeklődni:(dadi1095@freemail.hu)
Azért írtam az elején azt az iróniát, tetszett a kép, és egyből az ugrott be, hogy ennél jóval egyenesebb motoroknál erőltetik a térdet.
Jo ertem en alapvetoen igen vicces ha valaki csak azert van ott oldalt hogy kuzdjon hogy a terdkoptato legalabb egyszer leerjen de ha tenylegesen ezt a kiulos technikat hasznalod az rendben van
Hirtelen ezt a képet találtam.
De ez mi ? Nem motor hanem vmi verseny robogo amugy meg palyan tenyleg ki kell ulni nincs ezzel gond
Én erre a motor egyenes, de térdeljünk le mindenáron bizniszre gondoltam...nekem ez vicces.
Persze egyértelmű. A fényképező és obi is az enyém, meg én szoktam fényképezni, csak az a baj nem tudok egyszerre motorozni meg fotózni is. Ezért általában másokról tudok jó képeket csinálni, de rólam soha senki. Barátom meg full amatőr ilyen szempontból, ahhoz képest sikerült elkapnia a pillanatot. Kezdők szerencséje. Bár lehetne egy jó kis bizniszt csinálni, mondjuk Kakucson fotósként. Képeket meg lehetne vásárolni helyszínen mondjuk egy 1000 es ért db ját, kinyomtatva. Vagy az összeset egy kicsivel nagyobb összegért CD re írva. Máris visszajönne sok mindennek az ára. Ráadásul ez nem is hülyeség... el kéne rajta gondolkodni....
nem véletlen ülnek ki az emberek, egy ilyen döntésnél mint ez kint kéne ülnöd oldalt ha kipróbálod észre fogod venni
nyilván ha merőleges a motor az útra akkor nem kell
Elég dúrván jó objektív, az ára sem amatőr! Amúgy követő fókusz üzemmóddal vannak az ilyen képek készítve. Elég durván amatőr megoldás lenne fix fókusszal várni hogy az élességi síkba érjen a tárgy. Főleg gyorsan mozgó témánál, esélytelen...
Na ezt most miért? (arra gondoltam, amikor a motor nem dől, de az ember az oldalán lóg.)
latszik nem sokat jartal meg palyan
Azért az az obi sem rossz!
És a GoPro felvételek is fent vannak már. Nem vagyok profi, 2 év kihagyás után nekem ez a szint is tökéletesen megfelel, így is nem egyszer ért le a lábtartó.

Tankra rögzítve

Bukóra ragasztva

Első sárvédőn
Az az érdekes, hogy nem. 70-200 F4L IS USM egy Canon 550D-n. Csak pont el lett kapva a pillanat amikor fókuszba értem.