Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah az már nincs meg de tuono bol van még egy azóta
okkés, köszi szépen a segítséget, jól néznek ki a gépeid! bár ha jól rémlik a Z-d már nincs meg, emlékszem rád a Z-s fórumról :)
tankot keress sima rsv-t ugyan az
azt pl itt Norbinál találsz:
hirdetés
fejidomot nem lesz egyszerű szerezni sajnos minden tuono alkatrészt vadászni kell, uh ebay esetleg ha van della bőven akkor af1 racing
Sziasztok, 2006-os Tunono-ra keresek fejidomot, ha lehet lámpával, konzollal kompletten, illetve benzintankot. Vagy ha tudtok Tuono-s alkatrészekkel foglalkozó emberkét azt is szívesen fogadom, köszönöm előre is!
Elkelt!
persze!
Köszi. Vasárnap nem akarlak telefonhívással zavarni. Holnap megcsörgethetlek?
Test hiba lesz!
aprilia Alkatrészek és Szerviz!

06 70 389 6486
Heló srácok!
Nem tudom beindítani a tuono-t. Aksi feltöltve. Indítórelé kicserélve.
Csak kattog, de nem is indítózik. Hibakód: a-CODE: 0520 e-code:47 OIL PRESSURE.Olajnyomás. Van valakinek valami ötlete,megoldása?
udv!

ha valaki tud, segiccccsen!
2008-as tuono r-hez keresek magyar nyelvu kezelesit

koszi!
asszem Dunlop 208 elöl 120/70:hátul,190/50
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani,hogy 2007 évj.Tuono-t milyen márkájú gumikkal szerelték gyárilag?
Kenyér
Rendeltem 1db polót:)
majd jelezd hol rendezhetem ?és hol vehető át?
Én ide többet járok fel
Még +van ha érdekelne valakit!
azon vagyok
Hat meg mindig capo sztem
Persze, meg termeli az üzemanyagot mi?
Herkeld rá az injektoros verzió üzemanyag rendszerét
szerintem is.......a probléma megint a köv:megyünk Sziciliába juni végén...a Tunci jóóóóóóóóóó csak pakolásilag 2 hétre már nem ok
A Pega meg kényelmes...pakolható.....csak már nem bizok a Rotax-ban hosszabb távon...megszivatott már 1 párszor/igaz mindig a karbi/mikuni...csak nem 1 hengeres rotakapára való...mert szétrázza a rezonancia...ömlik a benya stb és persze mivel japó...alkatrész kurva drága és problémás..........de váza....futóműve parádés.....ha lessz ocson egy törött valamiböl V-2 es blok.....bele reszelem világbajnok moci lessz
Mert a Capo...vagy Vara...vagy...más 1000-es enduró meg nehéz mint a sár........KTM Adventure lenne az ideális társ...de kurva drágák még használtban is
hát az biztros hogy nem egy olyan darab amivel nem kell foglalkozni
Lehet kifeküdt a csoda blokk, azért.
Ismetem reszemrol inkabb az 550v2 sztem o sem csak jo kedvebol cserelt blokkot