Tuonoról szeretnék megtudni pár dolgot, vagyis vásárlás előtt állok. Mondanátok róla pár szót mire kell figyelni van-e valami hibájuk és hogy összességében mennyire megbízhatóak, mik a tapasztalataitok?
Én tudok embert de ő Hajdú-bihar megyében van és az elég messze van tőled.Bár volt már távolabbról egy srác aki eljött átíratni bár az asszem régebbi tuono volt.Nekem anno a mivv-hez ő töltötte fel a térképet.
Még nincsenek nálam a dobok, éppen a szállításon gondolkodunk. Bilincsek és a rugók megvannak. Van ötletetek hol tudom majd megfelelően átíratni? Hallottam már olyanról hogy nem hozzáértő nyúlt hozzá és eltűnt minden.
ha nincs meg akkor keress egy jó kipufogóst és gyártass hozzá meg ugye a 2 karbon bilincs ami tartja sem lenne hátrány jah és igen ahogy Szittyu is írtam az ecu map
Sziasztok TuonosoKk!
Szeretnék bejelentkezni közétek ugyanis gazdája lettem egynek! Számtalan kérdésem van felétek, és remélem néhányra kapok majd választ, illetve jó tanácsokat is várok majd.
Jotti
amúgy nagy gebasz nincs vele nem kell tőle félni
Tuonoról szeretnék megtudni pár dolgot, vagyis vásárlás előtt állok. Mondanátok róla pár szót mire kell figyelni van-e valami hibájuk és hogy összességében mennyire megbízhatóak, mik a tapasztalataitok?
Válaszaitokat előre is köszönöm
Üdv MuZs
70 389 6486
http://www.kepesmotor.hu/april...
Amint nálam lesznek a dobok kereslek!
Meg nem ártana rátölteni az akra gyújtástérképet is.
Szeretnék bejelentkezni közétek ugyanis gazdája lettem egynek! Számtalan kérdésem van felétek, és remélem néhányra kapok majd választ, illetve jó tanácsokat is várok majd.
Jotti