Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küldd el a linket és ha valakinek ismerős akkor arról adnak/adunk tájékoztatást...1-2t már én is körbetelefonáltam, mivel decemberben vettem.
hát azt egy japóról sem tudnád jól át kell nézni és akkor nagy meglepetés nem érehet
Hat a 2006 osakat nézegetemcsak ki tudja elotte hogy hasznaltak :-(
hali vagányok
Mennymá'
Te értesz hozzá.
milyet akarsz venni régi vagy új fajta?
amúgy nagy gebasz nincs vele nem kell tőle félni
de ha nem ,akkor te fizeted a javítást...
Annyira megbízható, mint egyéb pár motor. Ha link gazdija volt, akkor nem árt az alaposság, amúgy csak örömöd lesz benne, hajrá.
Sziasztok!

Tuonoról szeretnék megtudni pár dolgot, vagyis vásárlás előtt állok. Mondanátok róla pár szót mire kell figyelni van-e valami hibájuk és hogy összességében mennyire megbízhatóak, mik a tapasztalataitok?

Válaszaitokat előre is köszönöm

Üdv MuZs
aprilia Alkatrészek és Szerviz

70 389 6486

http://www.kepesmotor.hu/april...
PRFactory!

Amint nálam lesznek a dobok kereslek!
Keress meg tudok segíteni, és van az Akrához egy pár összekötőm is!
Nekem is van, de az is messze van. Én Balaton Boglárra járok, ügyes a srác.
Én tudok embert de ő Hajdú-bihar megyében van és az elég messze van tőled.Bár volt már távolabbról egy srác aki eljött átíratni bár az asszem régebbi tuono volt.Nekem anno a mivv-hez ő töltötte fel a térképet.
Még nincsenek nálam a dobok, éppen a szállításon gondolkodunk. Bilincsek és a rugók megvannak. Van ötletetek hol tudom majd megfelelően átíratni? Hallottam már olyanról hogy nem hozzáértő nyúlt hozzá és eltűnt minden.
ha nincs meg akkor keress egy jó kipufogóst és gyártass hozzá meg ugye a 2 karbon bilincs ami tartja sem lenne hátrány jah és igen ahogy Szittyu is írtam az ecu map
Welcome at the bright side.

Meg nem ártana rátölteni az akra gyújtástérképet is.
Javítom magam.Hozzá gyártották és fel is kellene menni a dobnak de kellene hozzá egy összekötőcső..Azt nem adtak hozzá?
Elvileg nem.A gyári helyére fel kellene menni az akrának..Feltéve,hogy hozzá gyártották ezt a dobot(mondjuk ez nekem gyanús).
Vörösváron vettem. Ha leakarom cserélni a kipufogó dobot akrapovicra akkor ahhoz szereznem kell összekőtőcsövet is?
szep hol vetted ? kerdezz batran meg rsvforum.com
Sziasztok TuonosoKk!
Szeretnék bejelentkezni közétek ugyanis gazdája lettem egynek! Számtalan kérdésem van felétek, és remélem néhányra kapok majd választ, illetve jó tanácsokat is várok majd.
Jotti
en tudok csorogj meg