Dr-úr
Talád ki mit lehetne bele rakni 650-es pega vázba?V-2 re gondolok...pl:Manna?Siver...blokk?
Nem érdekel mit kell faragni...jó legyen V-2 es...és maradhat a pega váz...vagy?Copanord...blokk?hm.....ha van jó 5-let és ocsó blokk?érdekel:)
Helló: Ma megpróbáltam beindítani a mocimat (2006-os Aprilia Tuono 1000). Októberben új aksit vettem bele. Télire kivettem, csepptöltőn volt. Az aksitöltő szerint full-ra fel van töltve. A motoron néha csak egyet-egyet fordít, egyébként csak kattog. Mi lehet a baj?
A szervíz kijön, elviszi a motort, beindítja, majd visszahozza 12 -18 ezer forintért. Állítása szerint a motorok 99%-a így viselkedik tavasszal. Reális?
A válaszokat előre is köszönöm?
kép alapján jónak tűnik de meg kéne nézni élőben is ami nem gyári - de feltételezzük hogy az igényesség miatt van - új akra matricák a dobon (vagy lehet az enyém van rajta amit eladtam :D) az első sárvédőn a matrica nincs lakk alatt amiatt nem kell aggódni az ára jó meg kell lesni
Az enyémben is ennyi van, de még a közelébe sem járok a fékbetét cseréknek, illetve az első sárvédőről hiányzik a szürke pepita matrica szett, ami ha jól emléxem lakkozva van, úgyhogy csak úgy nem lehet eltávolítani. De majd jönnek a többiek és megerősítenek.
Hali Jotti
Figyu én úgy oldottam meg...hogy leveszed a hátsó ülést,és csináltam egy konzolt/lemásoltam a müanyag üllés rögzitési pontjait/ ez megvolt,erre furtam -rögzitettem a gyári givi platnit...givi dobozzal,kb 3-4 órás munka,én picit elrontottam mert,30-as laposvasból csináltam...és gyengusz lett/idő után hajlott a lapos vas/jah a rögzítés...mint mikor felpatintod a gyári ülést,előre csináltam egy olyan csapos megoldást...szóval kulcsossan-le...illetve..vissza pattintható
Lacosz75
Látom a feltöltött képeiden, hogy a Tuonodon van túradoboz. Utángyártott vagy gyári a tartó? Ha meg kérlek küldesz pár képet arról, hogy hol vannak a rögzítési pontok és hogy van kialakítva?
Eladóvá vált AGV K-4 Vyrus sisakom. Mértet: M 57-58 (7 1/8 - 7 1/4)
2012.04 hóban vásároltam, 59.100 ft- ért, a Show Bike-ban. Plusz vettem hozzá egy sötét plexit, 12.400 ft.
Mikor megvettem úgy gondoltam, hogy később kicsit tágulni fog, ezért passzosabbat vettem. Kb. 10 alkalommal volt rajtam, de ez nem tágult semmit. A bukó alján, a szivacson a nyak résznél (mind a két oldalon) van egy kis felületi sérülés. Ez abból adódik, hogy nem bőr bevonatú az a rész, hanem valami habszerű anyag, ami nagyon könnyen sérül. A világos plexin vannak apróbb karcok. Illetve nincs meg a bogárháló, valahol elhagytam. Ezeket leszámítva egy igazán jó állapotú, hibátlan fényezésű, kizárólag maszkban használt sisak. Sisakzsákkal, a dobozával és minden papírjával együtt adom. Érdekelődni izoli76@gmail.com címen lehet. A félreértések elkerülése végett, a személyes adás-vételt részesítem előnyben Sz.Sz.B.M.
Az ár: 40.000 Ft. Alku Nincs!
Hali Muzs
Az enyém eladó...ismerik itt a vagányok,22-e km 2008-as fekete,idén juniusig még garis...hordam folamatossan garis szervizekre.
két gyári...de átalakitott sport dob...a legjobbhangal...ez garantált:)))
Az összes fényes-ilyen-olyan dob orrát kifulya:)))))))ez garantált..de van hozzá gyári folytott is
http://www.youtube.com/watch?v...
Ez az apraszaki nevű felhasználóé, szeintem bitang.