Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na srácok újra tuono tulajdonos lettem! Kártyámon tényleg nem maradt pénz, jelenlegi egyenlegem 5 ft.

Végignéztem nem egy vasat, ha esetleg valakit érdekel majdnem bármelyik Tuono a használtautóról szóljatok és segítek, hogy potyára ne menjen nézelődni senki sem. Már pénteken elhoztam a vasat, szombaton motorkiállításra is kiszaladtam vele, de hát nagyon kellene hozzá a jó idő. De egyszerűen Imádom! 2 év kihagyás után nagyon jó végre újra nyeregben lenni. Hétvégén gyors olaj és szűrő csere, lánckenés, fékfolyadék csere, légtelenítés, beteszem a fokozatkijelzőt, és ha nem fog esni egyből kerülök vele egyet.
wolfy ne hívtál...........jah nem maradt már telefonra
drága mocit vehettél
...kivéve Chuck Norrist meg téged.
Vegyél egy ABUS láncot és láncold olyan helyre hogy a lánc nem a földön van. Ha nem tudnak az erővágóra rálépni, nem vágják el.
hát jah nuku motoszkálás
Először is lesz CASCO lopásra, és már intézem a GPS nyomkövetést a motorba. Persze tárcsazár, riasztó alap. De ha mégis meglátom, hogy valaki motoszkál a kertben vagy a garázsnál, lemegyek és beleengedek egy tárat, aztán elásom a kertben. Biztosra kell menni.
na majd szamolj be
meg azt is ird le milyen biztonsagi cuccokat aggatsz ra kivancsi vagyok
Ne haragudj láttam kerestél, de egész nap a tárgyalóban ültem. 5 percem nem volt. Viszont végigjártam sok sok mocit és azt hiszem megtaláltam a befutót. De meglássuk még. Holnap hívlak napközben.
eltüntél.....mizu?
jah km nagyon kevés de igazából tök mindegy úgyis a motor állapota számít
amúgy meg tényleg sok ez érte
Szép, de természetesen a km-t a helyén kezelni, ezt gondolom te sem hiszed, hogy egy majd 8 éves gépben 1Oezer van.
Ha már azt mondjátok, hogy lehet pirosat venni mert épp nem hirdetik a széjjel nitrozott gépet, akkor ez szerintetek jó vétel lehet?

Tuono 2006 piros 10e KM

Holnap megyek megnézni, ahogy még másik 3-4 et. Már láttam 2 őt, eddig nagyon rossznak néz ki a piac, remélem holnap már tudni fogom melyik lesz a befutó a megnézett 5-6 mociból. Attól függ délután, hány emberhez tudok elmenni. Viszont ha ez a piros rendben van, nem lenne rossz vétel, bár sokallom az árat 2006 osért, de majd meglátjuk a helyszínen.
sztem azt már nem hirdetik legalábbis mikor még fent volt azon volt egy felnicsík meg rajta volt hagyva a nitros matrica - persze ezt leszedhették - de az a 2 piros ami most fent van sztem nem az
jaja az a gép rendben van!
Nem tudom én sem ültem 2008 elöttin passzolom a különbséget. Pirosban nagyon szép lenne, és van is egy 10e km el fent használtautón de félek attól a nitro system es vastól nehogy azt fogjam ki.
Ja a Totalbike ért hozzá....
Hát nem tudom, mentem 2OO7essel, meg 8assal is, nekem nem tűnt másnak, az enyémhez képest.
Állítólag 2007 től oldottak meg valamit a váltó környékén, hogy jobb a fokozatok kapcsolása azt hiszem egy totalcar os teszten olvastam. Volt korábban tuncim, de sajnos ellopták. Most két év után jutottam el oda hogy végre ismét lehet egy mocim. De ahogy böngészem a netet és hívogatom az embereket eléggé lestrapált tuncik vannak csak a kínálatban. Tisztelet a kivételnek.
az a 2OO6-os szín, a piros fekete.

Egyébként miért nem jó a 2OO6os? Miért pont 2OO7 utánit keresel?
itt az enyém...ismert...pazi látta..ment is vele
Sziasztok,
Van valaki aki esetleg tud egy jó eladó 2007 vagy az után Tuono-t? Saját részre keresnék egy szép példányt. Véletlen nem tudjátok melyik piros tuono volt az amelyiket széjjel hajtották nitróval meg minden egyébbel, nehogy belefussak? Köszönöm előre is!
soha nem a jó helyen keresgéltek...

RSVFORUM
Sziasztok!
Valakinek megvan a használati útmutató a 2006 utáni Tuono-hoz valamilyen formában?Vagy honnan lehet letölteni ill.beszerezni?Köszi
aprilia Alkatrészek és Szerviz

06 70 389 6486