Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,2007 Aprilia Tuonohoz keresek vázat.Ha valaki tud jelezze.Köszi.

O-csizma "talpa"
Szicilia.......
Ez hol van?
Hali 2013-ban elviszem a Tuncit "levegőznyi
köszi Gini
Majd 1x ha összefutunk elmesélem az okát is
Bár nincs titok /Stelvio/ én lettem a "feketeseggü" mert MOTOROZNI mentem elsősorban,nem piázni.........de ezt látod tudod....hogy miről is beszélek
És úgy döntöttem van 1-2 arc aki bekaphatja szerintem ez se szorul kommentre
Van egy alapszabály.......ha TÚRÁZNI mész.......a nők várjanak othon,ha meg már ott vannak-főleg családossan...az már nem motorozás-bulizás
Viszont ez a pár nap a családé.....Boldogat-nyugottat-és szépet üdv:lacc
hello b+ ..... bújjék beléd.....hát nem jötté, nem baj nem is vártunk
Kellemes Ünnepeket!
Meg nekem is.
Neked csak nem tudok irni
Nekem is apafej
Szevasztok "Tonyosok"
Kellemes ünnepeket,ha nem "beszélnénk"
Az lóf@sz Használd továbbra is egészséggel
nekem eddig egy "hiba" volt a km jeladóban az egyik kábel megtört és kontaktos lett de ennyi
Semmi baja, 1db fesszabályzó a 3 szezon alatt.
persze én nem azt mondtam fz1 is erősebb mint a tuono csak nem tudom mi rá a jó szó karakter vagy valami ilyesmi nincs meg ezekben a gépekben
meglepően nyomatékos egyébként de persze nem egy a karaktere a tuono-val .megpróbálom eladni aztán nézek majd valami új tónyót..persze nem újat..
nem azt mondtam hogy baj van vele haveromnak is fz1 van.. de az érzés nekem hiányzik belőle
Nincs ezzel sem gond,megy,erős,ha ésszel mész nem is eszi le a gatyádat annak ellenére,hogy karbis.Viszont valahogy a tuono jobban vonzana..ha lenne pénzem pluszba vennék is egy újszerű vékettes tuono-t.
Ugye csak jobb volt a tuono?
Szia!

Köszönöm kérdésed megvagyok.Épp eladó a fazer,tudod a vér nem válik vízzé,a dübörgés meg visszacsábít.. .Veled mi a helyzet?A motor jól szuperál?
Mi újság, régen jártál erre. Hogy megy a Fazer?
Szevasztok!

Van egy pár gyári kipufogó tartó konzolom amit a hátsó lábtartó helyére lehet felrakni.Nekem tuono-hoz volt de megmaradt.
Ha valakit érdekel a balu88@mailbox.hu címre írjon és megbeszélhetünk egy árat.

Balu
másik meg ez a kilóméter téma nem annyira mérvadó sokkal inkább hogy milyen állapotba van egy motor
nekem jobban kéne egy moci egy gondos gazdától mondjuk 50e km-el mint egy olyantól aki nem szervizelte soha de csak 10e van benne lehet szarabb állapotban van az egész
Szerintem ha Tuonora fáj a fogad, akkor ne SV-t vegyél, nem fogsz neki tiszta szívedből örülni, mindig irigykedve fogod nézni, mikor meglátsz egyet. Nem lehet egy lapon említeni őket, Gixer futómű ide vagy oda. (gondolom az okádék bicikli kormányt meg a hasonló igényes részleteket rajtahagyták.)

Inkább vedd meg márciusban, tegyél még hozzá egy kicsit ha kell, nagyobb lesz az öröm.