Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fütyiség amit mondasz,szerintem köze nincs az olajnak ahhoz, hogy átégett a tekercs....eddig bírta a lakkozása, ennyi.

Bár, most , hogy mondod: az első motulos olajcserémkor nullázódott le az óra....biztos érezte, hogy olyan az olaj benne, mint új korában és ezért hamar nullázta az órát.
Eroben azert nrm a legdurvanb gep mar az rsv de sztem konpezalja a tobbi cuccal ami rajta van
Akarhanyszor megyek erosenb motorokkal is motorozni altalaban nem en vagyok akire a szerpentin vegen varni kell...soot
Persze, van különbség közöttük, már csak a karakterisztika miatt is, de erőben nem sok. A Tuono kevésbé megbocsátó, jobban észnél kellett lenni, míg a Kawa sokkal egyenletesebben adta le az erejét. Te erre mondanád, hogy unalmas. Nekem pl. egy körforgalom szenvedés volt ha cammogtak előttem, mert alacsony fordulaton rángatott. A fék-, futómű az tényleg irigylésre méltó.
futomuben z750 meg z1000 kozt azert eleg nagy kulonbseg van meg fekben is azt viszont furcsallom hogy nem ereztel kulonbseget a z meg a tuono kozt
Erre semmi?
Nekem Z1000 volt előtte, de én nem éreztem releváns különbséget. Alul egyértelműen jobb volt a Z, középső tartományban a Tuono a nyerő, felül meg… majdnemhogy kiegyenlített volt, érzésre egy fikarcnyival talán a Z jobban ment. Fék-, futómű tekintetében nekem a Kawára se volt panaszom, igaz nem is vagyok Rossi. Mind a két motort nagyon szerettem.
Örülök, hogy jó helyre került!
A fehér Tuono-t tavaly láttam utoljára, akkor patent állapotban volt.
Már rájöttem. Elb*sztam. 45 be odaadom azonnal bárkinek. Egy két apró karc van rajta max.
Nekem is Z750 volt előtte, én is el voltam ájulva.
hát ez nem csoda nekem is z750 volt a tuono előtt
Szia!
Minden rendben a kis szépséggel! Nagyon szeretem és ez meg is látszik rajta! Nagyon féltő gazdája vagyok, nagyon vigyázok rá. Ugyan olyan mint mikor elhoztam tőled, GYÖNYÖRŰ! Már eltelt egy év és még mindig mikor ráülök, olyan élményt nyújt, hogy az elmondhatatlan!
A havernak aki érdeklődik a Moha féle Tuono után egyszer odaadtam Tüncikét. Egy Z750 után ült át és teljesen elájult tőle! Ennek a próbakörnek az lett az eredménye, hogy azóta Tuonot akar venni!
A másik fehérvári Tuono. A fórumot átnézve találsz róla pár info-t: Moha
A tiéddel minden rendben? Sokszor eszembe jut, pedig már egy éve...
Talán így?!
link
Egy ismerőst érdekelné ez a gép!
Nem ismeri valaki?
Mit lehet tudni róla?
Mióta hirdethetik?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuono_10
00_rr-6851927
Láttam valakinek a fotói között egy ehhez hasonló emelőt, csak nem emlékszem, hogy kinek....:-(
Nem ismeri fel valaki?
http://youtu.be/Nzax29SzMyg
Láttam valakinek a fotói között egy ehhez hasonló emelőt, csak nem emlékszem, hogy kinek....:-(
Nem ismeri fel valaki?
http://youtu.be/Nzax29SzMyg
2010-
Ez most mekkora érzés lehet nekik, tényleg baromi sokáig hirdették, azt hittem már sosem adják el.

Mennyit állt?
Megint kiejtetted a nevét.
Jah..
Hasznaltauto.hu
Igen kicsit raporogtel
Tok mindegy nem tudom beszeltel e a csokaval ugyis elmondja hogy barmelyik motornal elofordulhat ez
Amugy en azt mondtam regen is az olajrol hogy 15w50 addig ok de hogy milyen...hat azt nehez eldonteni mivel Lacihoz szoktam menni aki az egyik legtapasztaltabb szerelo es o a motult ajanlja en azt teszem bele amugy meg nalam kap azert de birja uh en meg vagyok elegedve vele - persze lehet masik is ilyen lenne de nem probalkozok massal
Hahun?Az nem tom mi..
De sokáig hirdették..2,4...majd 2,0...én adtam érte 1,8-at.
Nagyon jó színe van, ezen mutatna igazán jól ez!
újan vetted? Ezt hirdették a hahun évekig?