Nem, tavaly volt benne először motul és akkor sült meg.
De látod ez az igazi demagógia. Amikor vitáztunk az olajokról, meséltétek, hogy a castroltól tönkrement egy motor. akkor az egyből attól volt, itt meg? "Nem függ össze". Nem a f@szt, olajban fürdik. 4OOOkm mentem csak tavaly, nem lett megjáratva nagyon, de hát a csodamotul. Most is azt tettem bele én marha.
Neee... ez komoly hogy ilyen árakon megy egy totál gyári kipuff 2008 as tuncira? Ebben még sok km sincs. Megpróbálkozom ott hátha jobb áron el lehet adni. Köszi a tippet!
Te, ezen gondolkodtam éppen a minap. Egész eddig Castrollal mentem, hiba nélkül, erre tavaly kipróbáltam a csoda Motult és lőn, megégett a generátor. Nálam leszerepelt a divat majom.
Valakit esetleg érdekelne két 2008 as tuono -ról való gyári dob? Kb 500 km et volt motoron még bejáratásnál az elején, de másikat kapott utána így fölösleges. 20e Ft ért bárkinek odaadom. Akár kiherélt gyári dobot is lehet belőle csinálni, annak van a legszebb hangja.
De azért mentem vele 86km-t. Az esőig...
Egy gyari par ha szep max 30-40
De látod ez az igazi demagógia. Amikor vitáztunk az olajokról, meséltétek, hogy a castroltól tönkrement egy motor. akkor az egyből attól volt, itt meg? "Nem függ össze". Nem a f@szt, olajban fürdik. 4OOOkm mentem csak tavaly, nem lett megjáratva nagyon, de hát a csodamotul. Most is azt tettem bele én marha.
Lehet itt majmolni azt a szart, de miért ne azt hamisítanák, hiszen most az a sláger.
Esetleg volt már ilyen vkinek?Tapasztalatok?
A márka meg rád bízva.
Valakit esetleg érdekelne két 2008 as tuono -ról való gyári dob? Kb 500 km et volt motoron még bejáratásnál az elején, de másikat kapott utána így fölösleges. 20e Ft ért bárkinek odaadom. Akár kiherélt gyári dobot is lehet belőle csinálni, annak van a legszebb hangja.