Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, azt hittem az enyémről. Rájöttem, motul fóbiám van, meghallom és bepörgök.
De ha komolyan azt hiszed ez barmilyen olajtol van...na mindegy
Szep darab ritka szin utolso szeria
De paoa ha elolvasnad amit irok tudnad hogy reg nem a te motorodrol can szo mert te kerdeztel az enyemrol....
Megpróbáltam lábom haza hozni de a természet győzött!
De azért mentem vele 86km-t. Az esőig...
Felreertetted a dolgot hirdettek ilyen aron de senkinek nem kellett..
Egy gyari par ha szep max 30-40
Nem, tavaly volt benne először motul és akkor sült meg.

De látod ez az igazi demagógia. Amikor vitáztunk az olajokról, meséltétek, hogy a castroltól tönkrement egy motor. akkor az egyből attól volt, itt meg? "Nem függ össze". Nem a f@szt, olajban fürdik. 4OOOkm mentem csak tavaly, nem lett megjáratva nagyon, de hát a csodamotul. Most is azt tettem bele én marha.
Én írtam emailt..
Nem 15W-50 et kellene beleraknod inkább? Szervizkönyvben gondolom nem hiába ezt írják, de te tudod.
Neee... ez komoly hogy ilyen árakon megy egy totál gyári kipuff 2008 as tuncira? Ebben még sok km sincs. Megpróbálkozom ott hátha jobb áron el lehet adni. Köszi a tippet!
Hat hogy elotte is motul volt benne es akkor jo volt...nem fugg ossze a dolog
ezt most nem vágom.
Ok de a negyedik olajcsere lett szar ?
Sajnos utánfutón..
óvatosan, esni fog.
Látod, a tied is megsült.

Lehet itt majmolni azt a szart, de miért ne azt hamisítanák, hiszen most az a sláger.
Holnap hozom haza a TUONO-mat!
ENI I-Ride 10w-60 Aprilia Racing-et vettem..az enyémbe.
Esetleg volt már ilyen vkinek?Tapasztalatok?
hát ennek sztem semmi köze nincs az olajhoz mert nekem végig az volt benne
Te, ezen gondolkodtam éppen a minap. Egész eddig Castrollal mentem, hiba nélkül, erre tavaly kipróbáltam a csoda Motult és lőn, megégett a generátor. Nálam leszerepelt a divat majom.
...vaaaagy motul
melyik fajta dob? sima ezüst, vagy factory vagy fekete factory?
15W-5O

A márka meg rád bízva.
Szerintem az RSVforum.com-on próbálkozz. Valaki hirdetett ott a múltkor 1OOért. Ezzel az árral sikered lesz.
Sziasztok,

Valakit esetleg érdekelne két 2008 as tuono -ról való gyári dob? Kb 500 km et volt motoron még bejáratásnál az elején, de másikat kapott utána így fölösleges. 20e Ft ért bárkinek odaadom. Akár kiherélt gyári dobot is lehet belőle csinálni, annak van a legszebb hangja.