Köszi. Szerintem most azt is megtisztíthatta a szerelő, mert kb 100 km-t gurultam és nem jött elő a hiba. Máskor kb 20 km-enként előforult. Remélem végleg megoldódott:)
Köszi a választ.
Igen hála égnek az én problémám megoldódott! Kicserélték a csokit és jó lett!
Ami nálad van, azt haver gépe csinálta! Van valami főtengely jeladó és állítólag az piszkolódik el és azért csinálja! Kiszeded, féktisztóval megpucolod és jó! Most hirtelen nem tom hol van ez a kütyü, de holnap meglesem! Otthon 10 perc alatt kilehet szedni és megpucolni!
Szia.
Olvastam hogy neked is hasonlo problemad volt a Tuonoval mint nekem. Sikerult rajonni mi okozta? Nekem a SERVICE felirat jelenik meg, le nem all csal hörög es nem akar menni. Ilyenkor leallitom majd restart es minden ok. Majd varatlanul menet kozben megint elojon. Idegesito hiba de markaszervizben sem tudtak mi okozza. A tank alatti stekkert huztak szet, megtisztogattak, de szart sem ert, ugyanugy elojon a hiba.
http://www.gearingcommander.co...
Köszi a választ.
gondolkodom rajta,hívtalak 8 körül ma,de nem értél rá
Bár még magam sem tudom, hogy nem e bánnám meg ha átülnék másra!
légyszi szóljál már kenyérnek,hogy küldjön nekem új jelszót,mert elfelejtettem a régit és nem tudok belépni
ha érdekel tel:306552337
21 e km 2008-as vez szervízkönyv....
üdv lacc
Nekem van egy Tuonom! 2007-es piros fehér! vacilálok, hogy el kéne adni................szeretnék 1 R1-et, de ezt a dögöt is imádom!
Volt fent hirdetés használtauton! Lejárt és nem hosszabbítottam meg!
Ha érdekel janko.attila@citromail.hu
Igen hála égnek az én problémám megoldódott! Kicserélték a csokit és jó lett!
Ami nálad van, azt haver gépe csinálta! Van valami főtengely jeladó és állítólag az piszkolódik el és azért csinálja! Kiszeded, féktisztóval megpucolod és jó! Most hirtelen nem tom hol van ez a kütyü, de holnap meglesem! Otthon 10 perc alatt kilehet szedni és megpucolni!
Üdv
Olvastam hogy neked is hasonlo problemad volt a Tuonoval mint nekem. Sikerult rajonni mi okozta? Nekem a SERVICE felirat jelenik meg, le nem all csal hörög es nem akar menni. Ilyenkor leallitom majd restart es minden ok. Majd varatlanul menet kozben megint elojon. Idegesito hiba de markaszervizben sem tudtak mi okozza. A tank alatti stekkert huztak szet, megtisztogattak, de szart sem ert, ugyanugy elojon a hiba.
Koszi a segitseget.