Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. 2003-as 1000-es Tuono-hoz milyen olajat javasoltok?
Az a baj itt 2O12es modellt hoz, nincs benne 98as. Szerintem egyébként ugyan az. Itt 11-53-at hoz. De probálkozhatsz az áttétel módosítással.

http://www.gearingcommander.co...
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van egy aprilia rx 50-en 1998-as milyen fogaskerék kell előre és hátra
Nincs valakinek bukógombája eladó? 2008-hoz.
Hogy ne bánnád meg.... ugy sem találsz olyan R1et, amihez megy a rucid.
Köszi. Szerintem most azt is megtisztíthatta a szerelő, mert kb 100 km-t gurultam és nem jött elő a hiba. Máskor kb 20 km-enként előforult. Remélem végleg megoldódott:)
Köszi a választ.
Jaaa motoroztam
szia!

gondolkodom rajta,hívtalak 8 körül ma,de nem értél rá
mivan veszel egy tuonot ?
admin@rsvforum.com
ha van egy kis időd küldjél a fehervariablak[kukac]gémélpontkom-ra pár képet és egy leírást a motorról és délelőtt felhívlak kicsit beszélgetni!
1.3 irányáron! Nem megszabadulni akarok tőle, hanem szeretnék egy másik dögöt!

Bár még magam sem tudom, hogy nem e bánnám meg ha átülnék másra!
szia!

légyszi szóljál már kenyérnek,hogy küldjön nekem új jelszót,mert elfelejtettem a régit és nem tudok belépni
mennyit kérsz érte?
Hali az enyém még megvan
ha érdekel tel:306552337
21 e km 2008-as vez szervízkönyv....
üdv lacc
Ő az!
Szia!

Nekem van egy Tuonom! 2007-es piros fehér! vacilálok, hogy el kéne adni................szeretnék 1 R1-et, de ezt a dögöt is imádom!

Volt fent hirdetés használtauton! Lejárt és nem hosszabbítottam meg!

Ha érdekel janko.attila@citromail.hu
Szia!

Igen hála égnek az én problémám megoldódott! Kicserélték a csokit és jó lett!

Ami nálad van, azt haver gépe csinálta! Van valami főtengely jeladó és állítólag az piszkolódik el és azért csinálja! Kiszeded, féktisztóval megpucolod és jó! Most hirtelen nem tom hol van ez a kütyü, de holnap meglesem! Otthon 10 perc alatt kilehet szedni és megpucolni!

Üdv
sztem Lacihoz vagy Pfarihoz vidd el
Szia.
Olvastam hogy neked is hasonlo problemad volt a Tuonoval mint nekem. Sikerult rajonni mi okozta? Nekem a SERVICE felirat jelenik meg, le nem all csal hörög es nem akar menni. Ilyenkor leallitom majd restart es minden ok. Majd varatlanul menet kozben megint elojon. Idegesito hiba de markaszervizben sem tudtak mi okozza. A tank alatti stekkert huztak szet, megtisztogattak, de szart sem ert, ugyanugy elojon a hiba.

Koszi a segitseget.
Eladó egy Nissin Radiális fõfékhenger + alkatrészekkel és 5.1-es fékolajjal. Esetleg érdekel érdeklődjél.
Esetleg valakit érdekel sérűlt rotax 122 henger/dugó/főtengely?
bátyám BMW-én is ugyan ezt csinálta. Aksisaruk voltak neki fellazulva....
Hát ja, csak már tudnám hogy mi. Bár most sokan mondogatják, hogy computer hiba lesz. Remélem nem.
Tuti valami köcsög 2 forintos szenzor.