Hát nem tudom, én nem örülök annak ha én is vakítok, mert tudom milyen a másik oldalon lenni. Az autós meg bevágja a refit akkor meg én nem látok semmit, meg sötét plexi kombó teljes vakság. Ráadásul nem örülnék neki ha e miatt esetleg valaki karambolozna mert nem látott. Megnéztem milyen csavarási lehetőségek vannak a lámpán, és oldalt 1-1db hernyó csavar van imbusz fejjel a lámpa szélén. Azzal pedig csak oldal irányban tudom mozgatni. Egyszerűen nem találom a magasságot állító csavart, lehet valami alá el van téve, vagy én vagyok nagyon béna. Lehet hogy a komplett fejet kéne lentebb állítani?
Ha koppra le van állítva a fényszóró és még mindíg magasra hord, akkor a rugóstagon kell feszíteni, mert lehet a súly miatt is megül. Csak egy tipp, nálam speciel ez volt
Végignéztem vagy 4 féle manualt, de egyikben sem találtam meg, hogyan kell beállítani a lámpát. Amit meg találtam a leírásban az meg olyan csavarokat mutat az ábrán ami nincs is a motoron... Ma este megint szét fogom vakítani mindenki fejét haza fele menet.
Húúú bazeeeee.... Ez nagyon állat Gurultam vele egy kört, beszarás jó. De ez csak rövid távra, ha hosszabb túrára megyek rakom vissza a gyárit. 5 perc sem volt a csere. De most már végre hallani is ténylegesen ahogy durrog vissza.
Plusz egy fogós kérdés:
Hogyan lehet beállítani a lámpát, hogy ne az égbe világítson? Kerestem csavart, de ha a két oldalon lévő hernyó csavart állítom az csak a lámpák horizontális elhelyezkedését lehet változtatni. Hol van amivel lentebb lehet tekerni a magasságot? Nem tudja valaki?
A gyári dob hosszából faragtak le + "kibelezték". A brutális hang szó szerint értendő, öblös, mély és hangos.
Hanganyag nem készült, már nincs fent a motoron.
Így néz ki:
Hali,
Milyen az a gyári de vágott dob brutális hanggal? Nincs benne semmi, vagy hogyan kell ezt érteni? Nincs róla valami videó vagy hanganyag mennyire brutális? Köszi előre is!
Lámpa állításhoz nem tudok hozzászólni, csak pár napja van nálam a gép. Ilyeneket még nem néztem rajta...
Plusz egy fogós kérdés:
Hogyan lehet beállítani a lámpát, hogy ne az égbe világítson? Kerestem csavart, de ha a két oldalon lévő hernyó csavart állítom az csak a lámpák horizontális elhelyezkedését lehet változtatni. Hol van amivel lentebb lehet tekerni a magasságot? Nem tudja valaki?
Hanganyag nem készült, már nincs fent a motoron.
Így néz ki:
Milyen az a gyári de vágott dob brutális hanggal? Nincs benne semmi, vagy hogyan kell ezt érteni? Nincs róla valami videó vagy hanganyag mennyire brutális? Köszi előre is!
belgarda kukac gmail pont com
köszi!
De biza, már megvan a szörnyike!
Majd szólj ha a környéken jársz.
Nemmondod, hogy Tuono-ra váltasz?
Most irigyellek.....
van pár eladó cuccom Tuono-hoz, ill. RSV-hez.
Továbbá keresek gyári vagy egyéb (Akra, LeoVince) dobot. Ha valakinél van elfekvőben hasonló az sikítson!