Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1xű
Kopó alkatrész/elég nagy igénybevételben/
És a gyár se hülye,én annó ki akartam menni osztrákba a rotax-gyárba.....hogy ott vegyek,de kaptam bontottat.
Meg a sok éhes rápakol az árra gazdagon
fingom sincs de gondolom igen
tuono 2 be is ilyen megoldás van mint az 1 be? (sejtem)
nagyon brutál mi a szar kerül rajta ennyibe
Sajnos elkeserítőbb Fogaskerék 90k, szabadonfutó 50k, tárcsa 50k = 190
Ismerős képek
A 650-es pegáé...is hasonló.én is bontottat vettem,mert 100-rugó körül mondták az újat,és nekem még a fogaskerék is kellett
Asszem 17-ből megusztam a bontottat?ha jol emlékszem........de az egész mutatvány 100-ba fájt
Valaki holnap délután egy kis Kakucs?
A lendkereket 1 csőfogó és egy Ducato lengéscsillapító segítségével vettük le :D
hát bazz én ilyen melónak nem állnék neki, de minden elismerésem
Ma is sikerült leszopnom magam rendesen. Akit netán a későbbiekben érintene a probléma, így néz ki egy olyan szabadonfutó ami már nem indítja a motort. Jah és ne vegyetek utángyártottat 20 ért, inkább Rotax-ot bontottan 30-40 ért jó állapotút.
hátha van egy robogónk is
ezt most mééér ide?
Eladó egy alig használt 26-os dellorto karburátor csonkal nyitott membránnal.((csak egyben eladó)légszűrő már nincs meg)
minarelli am & minarelli rv blokkra 70-es 80-as hengerekhez nagyon ajánlom

ár:13000ft
tel:06209103659
Igen nekem is a kattogás volt az első leállításkor, utána nekem melegen volt olyan hogy csak pörgött és nem indított, nah az már a vég. Valóban a kattanás az első jel
Hali
Hát ha leállításkor nagyot csattan,vagy emelkedik-megjön a hangja inditás közben.
Ha már esetleg néha úgy kerreg mintha valami fémes-láncos hangot ad ki inditás után,akkor már nagy a kakk,mert viszi a motor,és az nem jó
Remélem tudtam valamicskét segíteni
Hy!
Honna veszem észre hogy haldoklik a szbadonfutóm van valami jellegzetes hangja vagy mi? adhatnátok pár tippet előre is köszi
Ha esetleg magad állsz neki a javításnak tudok pár tanáccsal meg rajzzal segíteni. Csináltam már...
Köszi! Ma meg is nézem.
ohh yeah, igen tényleg kurva nagy csapatni a vadállattal - mint ahogy a neve is mondja mennydörgés
de nem is gyári az a tükör
ó igen a hátsó fék hát az egy problémás pont
Hali!

Eddig semmi komoly. 1000 km mentem vele. Sirokról hazafele lefordult a bal tükör de nem esett le mert az index vezetéke fogta (anyagfáradás) meg a hátsó féket kellett légtelenítenem mert nem igazán fogott semmit.
Hali
Ha már kinlódik a szabadonfutód,ne várd meg míg szétesik,mert nekem tavaly 100E került a 650-es pegán ez a történet,eltörtek benne a fogaskerekek,mert visszahajtott a moci..........szoval tud kárt tenni rendessen.
Nekem 2x egymás után szarozott,mert az "okos" szerelő azt mondta,jó az....utána hogy nem tudta levenni......stb De amióta ki lett cserélve hiba nélküli
Egyébként nagy mákom volt,mert mindez Korzikán kezdődött,és hazahozott a gép meg a másik szerencsém az volt,hogy a generátorra,ragadtak a letört fogak,így nem bacott szét mást.
1. turn key on
2. switch button to mode
3.go to diagnosis in the menu
4.enter dealer code (13432)
5.drop down to "reset service" in the diagnosis menu.
Szeka, neked eddig mien problémák léptek fel? Nekem is kellett 1 ItalyRace Chip bele 20k, megy egy AC pumpa 13k, és most eljött az ominózus szabadonfutó téma... ami nem kevés forintocska lesz